- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Sulu köfte makarna canımNe yemek yapacaksınız akşama yaa ben hala karar veremedim?
Ay çileeeekkkkÇilek çıkmış mı çilek deyince aklıma magnolia tatlısı geliyor
Makarna salatası yapcaklarmış kısır da yapmak istemiyorum daha dün arkadaş geldi ona yaptım ve en son onlar geldiğinde mercimek köftesi de yapmıştımYoğurtlu bişey yapabilirsin canım sen de.
Evet olabilirpatlıcan, köz kırmızı biber, bezelye, havuç bunların mezelerini yapabilirsin canım
Ben olsam bi çeşit de ben tatlı yapardım. Kızlar size çok pratik bir pasta tarifi vereyim.yalnız pasta nın 1 gün beklemesi gerekiyor. Ertesi gün gelecek olan haberli misafirinize yapabilirsiniz.Kızlar merhaba yarın komşular gelcek bebek görmeye ama sen bişey yapma biz yapcaz dediler herkes bişey yapıp getirecekmiş ama ben de bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba tatlı tuzlu salata kek yapıyorlarmış
ispanak corbasi makarna yapcam bndeDün sebze yedik bugün öğlen de mücver yaptım yedik. Artık evde sebze kalmadı:) makarna yapıcam yanına bişey yapayım istiyorum.
kiloya dert etme canım her bünye farklı verirsin sen azimlisinÇayı azalttım dün gece de uykum vardı ama kızım uyutmadı çok huzursuzdu dışarı çıktığımız için sanırım.benim bünyem alışık gece yiyip yatmayakilodan dolayı üzülüyorum şu an ama yapacak bişey yok . Şerbetli tatlı yemediğim gün gerçekten sütüm olmuyo
Bir gün deneyeceğim güzele benziyor malzemelerden :)Ben olsam bi çeşit de ben tatlı yapardım. Kızlar size çok pratik bir pasta tarifi vereyim.yalnız pasta nın 1 gün beklemesi gerekiyor. Ertesi gün gelecek olan haberli misafirinize yapabilirsiniz.
1 paket kakaolu petibör bisküviye 1 paket kakaolu krem şanti olacak şekilde istediğiniz kadar çok yapabilirsiniz. Ben genelde 3 e 3 yapıyorum. 1 paket kremşantiye çok dolu olmayan 1 bardak süt olacak şekilde çırpıyorum. İçine bisküvileri 4 e bölüp atıyorum. Bisküvileri daha küçük kırmayın bu sefer hamur oluyo 4 e bölmek yeterli. Hangi şekilde olmasını isterseniz o kabın içerisine temiz bir poşet yayıyosunuz kremşanti ve bisküvi karışımını poşetin içine döküp kalıbın şeklini alacak şekilde bi kaşıkla bastırıyorsunuz. Sonra kalıbın dışında kalan poşetlerle pastayı kapatıp 3 saat buzlukta bekletiyoruz. 3 saat sonra. Normal soğutucu kısma alıp 1 gün bekletiyoruz. Dolaptan çıkarınca pastayı servis tabağına ters çevirip poşeti çıkarıyoruz. Üstüne çikolata sosuyla Harika oluyo. Çok çok lezzetli . Normalde hazır satılan yaş pastaların krem şantilerini hiç sevmem yağ tabakası gibi ağzımda . Ama bu hiç öyle olmuyo. Özendim akşam misafirliğe gidicem kuzenime gelince yapıcam atarım foto
Bence kurabiye yapCumartesi gibi misafirim gelecek kızlar . Bir gün önceden çikolata soslu bisküvili tatlı yapıcam sabadan da kısır ve poğaça yapıcam .. kısır ve poğaça yı anca yetiştiririm. O yüzden bir gün önceden yapılacak bir çeşit daha eklemek istiyorum . Yanına bir gün önce yapılacak bir çeşit söyler misiniz fikirlere açığım ☺
Ay o kadını görünce hemen mutfağa giresim geliyorMakarna salatası yapcaklarmış kısır da yapmak istemiyorum daha dün arkadaş geldi ona yaptım ve en son onlar geldiğinde mercimek köftesi de yapmıştımdeğişik bişey bakıyorum şu mermin Yazılıtaş bakıyorum
karar verdim bundan yapacağım :) nerminin tariflerdenBence kurabiye yap
Benimde çok becerikliAy o kadını görünce hemen mutfağa giresim geliyor
Bence de yap ben de geçen gün onun tarifinden çörekotlusunu yapmıştım oda güzelkarar verdim bundan yapacağım :) nerminin tariflerden
Ben de tavuklu göbek salata yapacağımkarar verdim bundan yapacağım :) nerminin tariflerden
Çörekotlu pul biberli kuru pasta:) o tarz bişey yapmak istersen tarif verebilirim. Hiç bayatlamıyor ve nefis birşey:)Cumartesi gibi misafirim gelecek kızlar . Bir gün önceden çikolata soslu bisküvili tatlı yapıcam sabadan da kısır ve poğaça yapıcam .. kısır ve poğaça yı anca yetiştiririm. O yüzden bir gün önceden yapılacak bir çeşit daha eklemek istiyorum . Yanına bir gün önce yapılacak bir çeşit söyler misiniz fikirlere açığım ☺
Off bu nefismişşBen olsam bi çeşit de ben tatlı yapardım. Kızlar size çok pratik bir pasta tarifi vereyim.yalnız pasta nın 1 gün beklemesi gerekiyor. Ertesi gün gelecek olan haberli misafirinize yapabilirsiniz.
1 paket kakaolu petibör bisküviye 1 paket kakaolu krem şanti olacak şekilde istediğiniz kadar çok yapabilirsiniz. Ben genelde 3 e 3 yapıyorum. 1 paket kremşantiye çok dolu olmayan 1 bardak süt olacak şekilde çırpıyorum. İçine bisküvileri 4 e bölüp atıyorum. Bisküvileri daha küçük kırmayın bu sefer hamur oluyo 4 e bölmek yeterli. Hangi şekilde olmasını isterseniz o kabın içerisine temiz bir poşet yayıyosunuz kremşanti ve bisküvi karışımını poşetin içine döküp kalıbın şeklini alacak şekilde bi kaşıkla bastırıyorsunuz. Sonra kalıbın dışında kalan poşetlerle pastayı kapatıp 3 saat buzlukta bekletiyoruz. 3 saat sonra. Normal soğutucu kısma alıp 1 gün bekletiyoruz. Dolaptan çıkarınca pastayı servis tabağına ters çevirip poşeti çıkarıyoruz. Üstüne çikolata sosuyla Harika oluyo. Çok çok lezzetli . Normalde hazır satılan yaş pastaların krem şantilerini hiç sevmem yağ tabakası gibi ağzımda . Ama bu hiç öyle olmuyo. Özendim akşam misafirliğe gidicem kuzenime gelince yapıcam atarım foto
Tavuklu yoğurtlu mu çok severimBen de tavuklu göbek salata yapacağım
Olur canım tarifi alayım senden .. küçük misket şeklinde yuvarlananlardan mı ?Çörekotlu pul biberli kuru pasta:) o tarz bişey yapmak istersen tarif verebilirim. Hiç bayatlamıyor ve nefis birşey:)
Bu malzemelerin hepsini karıştırıp düz bir zemine yayıyorsun. Yaklaşık 1-2 cm kalınlığında aç. Kalıplarla yada bıçakla kesiyorsun. Fırın tepsisine diz üzerine yumurta ve çörek otuOlur canım tarifi alayım senden .. küçük misket şeklinde yuvarlananlardan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?