2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Gecenin bu saati ben hala Boğaz derdinde akşam 9 da 2 koca dilim kaymaklı kabak tatlısı yedim. Az önce 3 tane şekerpare yedim şimdi de bi kase dolusu makarna. Uyuşturucu kullanmak gibi bişey ya. Ağlıcam sinirimden yeme yeme diye çığlık atıyorum içimde resmen ama yemeden duramıyorum

çayı azalttın mı canım? bebeğin ne yapıyor? sen uyuyunca bu kadar yemezsin bence. dikkat et kendine canım. kilo almak değil de gece yemek sağlıklı değil ondan canım

Kızlar dünkü menüm mantar sote pilav ayrandı. Sunum hak getire :) yeni fırsat bulup kokuyorum bugüne fikir olsun

Eklentiler

• FB4A5C19-7966-4F89-8F07-64009B5831B4.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 32
evde sebze kalmadı buzluktan bişey yapmam lazım . Ne yapsam karar veremedim

Kızlar merhaba yarın komşular gelcek bebek görmeye ama sen bişey yapma biz yapcaz dediler herkes bişey yapıp getirecekmiş ama ben de bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba tatlı tuzlu salata kek yapıyorlarmış

Market pazar işlerini nasıl hallediyorsunuz? Biz genelde pazar günü eşimle yapıyoruz ama haftaiçi de mutlaka eksik bişeyler oluyor. Oturduğum yerde yakınlarda market yok. Yürüme mesafesi var marketler ama biraz uzak ve yokuşlar var. Kızı kanguruya koyunca gitmek zor oluyor. Bir kere denedim sırtımdan su aktı:) migrosun ve yunus marketin online alışverişi var oradan yaptım 3-4 aydır. Ama ben böyle bim a101 falan gezmek istiyorum :) işe başlayınca daha rahat olacak gerçi bu işler bizde

Bizde Genelde Pazar günü dışarı çıktığımızda hallediliyoruz.. eksikler olunca akşam eşime sipariş veriyorum . Kızımı alıp tek daha hiç dıları çıkmadım . Kanguru almadım doğumdan kalan bel ağrım var biraz o yüzden .. şansıma A101 çok yakın bize :) aktüel zamanları gezmeyi çok seviyorum A101 şok bim :)

çok şanslısın ya bizim semtte hiç öyle marketler yok. Annemlere gidince bu marketten çıkamıyorum :)

patlıcan, köz kırmızı biber, bezelye, havuç bunların mezelerini yapabilirsin canım

çok şanslısın ya bizim semtte hiç öyle marketler yok. Annemlere gidince bu marketten çıkamıyorum :)
Eşim gelince kızı bırakıp ben bi hava alayım çok sıkıldım diyorum gittiğim yer A101 :) arkadaş buluşmasından sonra güzel gelen aktivitelerden biri

çayı azalttın mı canım? bebeğin ne yapıyor? sen uyuyunca bu kadar yemezsin bence. dikkat et kendine canım. kilo almak değil de gece yemek sağlıklı değil ondan canım
Çayı azalttım dün gece de uykum vardı ama kızım uyutmadı çok huzursuzdu dışarı çıktığımız için sanırım.benim bünyem alışık gece yiyip yatmaya kilodan dolayı üzülüyorum şu an ama yapacak bişey yok . Şerbetli tatlı yemediğim gün gerçekten sütüm olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…