- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
çayı azalttın mı canım? bebeğin ne yapıyor? sen uyuyunca bu kadar yemezsin bence. dikkat et kendine canım. kilo almak değil de gece yemek sağlıklı değil ondan canımGecenin bu saati ben hala Boğaz derdindeakşam 9 da 2 koca dilim kaymaklı kabak tatlısı yedim. Az önce 3 tane şekerpare yedim şimdi de bi kase dolusu makarna. Uyuşturucu kullanmak gibi bişey ya. Ağlıcam sinirimden yeme yeme diye çığlık atıyorum içimde resmen ama yemeden duramıyorum
Bakla ve bulgur pilavi cnmNe yemek yapacaksınız akşama yaa ben hala karar veremedim?
ay kız bakla dedin de dün uzun zamandan sonra bazara gittim neler çıkmış öyle bakla çilek anam bi canım çekti ama almadım bugün de memiş ler sertBakla ve bulgur pilavi cnm
Çilek çıkmış mı çilek deyince aklıma magnolia tatlısı geliyoray kız bakla dedin de dün uzun zamandan sonra bazara gittim neler çıkmış öyle bakla çilek anam bi canım çekti ama almadım bugün de memiş ler sert
Yoğurtlu bişey yapabilirsin canım sen de.Kızlar merhaba yarın komşular gelcek bebek görmeye ama sen bişey yapma biz yapcaz dediler herkes bişey yapıp getirecekmiş ama ben de bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba tatlı tuzlu salata kek yapıyorlarmış
Dün sebze yedik bugün öğlen de mücver yaptım yedik. Artık evde sebze kalmadı:) makarna yapıcam yanına bişey yapayım istiyorum.Bakla ve bulgur pilavi cnm
Bizde Genelde Pazar günü dışarı çıktığımızda hallediliyoruz.. eksikler olunca akşam eşime sipariş veriyorum . Kızımı alıp tek daha hiç dıları çıkmadım . Kanguru almadım doğumdan kalan bel ağrım var biraz o yüzden .. şansıma A101 çok yakın bize :) aktüel zamanları gezmeyi çok seviyorum A101 şok bim :)Market pazar işlerini nasıl hallediyorsunuz? Biz genelde pazar günü eşimle yapıyoruz ama haftaiçi de mutlaka eksik bişeyler oluyor. Oturduğum yerde yakınlarda market yok. Yürüme mesafesi var marketler ama biraz uzak ve yokuşlar var. Kızı kanguruya koyunca gitmek zor oluyor. Bir kere denedim sırtımdan su aktı:) migrosun ve yunus marketin online alışverişi var oradan yaptım 3-4 aydır. Ama ben böyle bim a101 falan gezmek istiyorum :) işe başlayınca daha rahat olacak gerçi bu işler bizde
evet ya her tezgah da vardıÇilek çıkmış mı çilek deyince aklıma magnolia tatlısı geliyor
çok şanslısın ya bizim semtte hiç öyle marketler yok. Annemlere gidince bu marketten çıkamıyorum :)Bizde Genelde Pazar günü dışarı çıktığımızda hallediliyoruz.. eksikler olunca akşam eşime sipariş veriyorum . Kızımı alıp tek daha hiç dıları çıkmadım . Kanguru almadım doğumdan kalan bel ağrım var biraz o yüzden .. şansıma A101 çok yakın bize :) aktüel zamanları gezmeyi çok seviyorum A101 şok bim :)
patlıcan, köz kırmızı biber, bezelye, havuç bunların mezelerini yapabilirsin canımKızlar merhaba yarın komşular gelcek bebek görmeye ama sen bişey yapma biz yapcaz dediler herkes bişey yapıp getirecekmiş ama ben de bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba tatlı tuzlu salata kek yapıyorlarmış
Yaa niye almadin alsaydin yaay kız bakla dedin de dün uzun zamandan sonra bazara gittim neler çıkmış öyle bakla çilek anam bi canım çekti ama almadım bugün de memiş ler sert
Eşim gelince kızı bırakıp ben bi hava alayım çok sıkıldım diyorum gittiğim yer A101 :) arkadaş buluşmasından sonra güzel gelen aktivitelerden biriçok şanslısın ya bizim semtte hiç öyle marketler yok. Annemlere gidince bu marketten çıkamıyorum :)
Henüz erken diye düşündüm zamanı değil dahaYaa niye almadin alsaydin ya
Çayı azalttım dün gece de uykum vardı ama kızım uyutmadı çok huzursuzdu dışarı çıktığımız için sanırım.benim bünyem alışık gece yiyip yatmayaçayı azalttın mı canım? bebeğin ne yapıyor? sen uyuyunca bu kadar yemezsin bence. dikkat et kendine canım. kilo almak değil de gece yemek sağlıklı değil ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?