- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
azcik un koyabilirsin cnmKızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedimsulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Ince bulgur yada galeta unu koy canim biz bulgurlu yapariz topalak denirKızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedimsulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Canm birşey olmaz yumurta 1 tane koyulur zaten daha iyi tutar. pirinç koydun mu? Çok cıvık olursa galeta unu yada bayat ekmek çekip ekleyebilirsim biraz.Kızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedimsulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Geçmiş olsun canm ya hamilelikte çok çektim böbrek ağrısından. Fenaaa bişey.Ben akşama yemek yapamadım böbreğim ağrıyo biyandan bebeğe bakmaya çalışıyorum baya kötüyüm
Sağol baya sürünüyorum şuan bebeğime de yalnız bakıyorum akşam olsun bi an önce diye dua ediyorumGeçmiş olsun canm ya hamilelikte çok çektim böbrek ağrısından. Fenaaa bişey.
Evet ben de severim ama ondan vazgeçtim son kararım Elmalı turta yapcamTavuklu yoğurtlu mu çok severim
Galeta unu koyabilirsin☺Kızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedimsulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Koydum birazcık da kısırlık bulgur koydum. Annemi aradım nerde görülmüş sulu köfteye yumurta konduğu başlarken aramıyorsun k.çın sıkışınca napcam ben şimdi diyosun naparsan yap diye bi haşladıazcik un koyabilirsin cnm
gecmis olsn cnmBen akşama yemek yapamadım böbreğim ağrıyo biyandan bebeğe bakmaya çalışıyorum baya kötüyüm
bizde yumurta koyariz cnmKoydum birazcık da kısırlık bulgur koydum. Annemi aradım nerde görülmüş sulu köfteye yumurta konduğu başlarken aramıyorsun k.çın sıkışınca napcam ben şimdi diyosun naparsan yap diye bi haşladıhep diyo ilk defa yapacağın yemeği önce beni ara sor diye ben de hep internete bakıyorum çok kızıyo
Canım çok cıvık bi kıvamı oldu kıyma az diye mi oldu acaba. Ama yarım kilo kıymadan da dünyanın köftesi çıkar biz iki kişiyiz. Yarısını yaptım o bile 2 gün gider bize yemeğibizde yumurta koyariz cnm
Çok güzel görünüyor canım eline sağlık , eğer yetiştirebilirsem yapıcam:)Bu malzemelerin hepsini karıştırıp düz bir zemine yayıyorsun. Yaklaşık 1-2 cm kalınlığında aç. Kalıplarla yada bıçakla kesiyorsun. Fırın tepsisine diz üzerine yumurta ve çörek otu
Evet ben de severim ama ondan vazgeçtim son kararım Elmalı turta yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?