2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş
Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş
Makarnayı bende böyle yapıyorum yoğurtlu yaptığımda :)

Pesto soslu parmesanlı makarna ve şinitzel yaptım:)
hayırrr yapmadın =) ya çok güzel oluyor bu pesto parmesanlı makarna =) çok yağlı olduğu için almıyorum ama sanırım alacam artık almışım zaten kilo nolacak da onu da yesem dimi amaaaa afiyet olsun canım ellerine sağlık

Kusum ben ekmek kirintisi da koyuyorum, daha bi güzel oluyor. Normal köfte gibi. Eşim çok seviyor o yemegimi

Canım ben koyuyorum yumurta, çok güzel oluyo

Evet ya baya yağlı. Bir de ben ekstra krema koyuyorum tam bir kilo canavarı :) doğumda bütün kilolarımı vermiştim. Şimdi tekrar almaya başladım :)

Kuru ürünleri bakliyat, ün,şeker, yağ, salça gibi doğumdan önce topluca aldık. Şimdi yavaştan bitiyorlar tekrar almak lazım.akşamları esimden istiyorum bazen ben kızımla çıktığımda alıyorum bebek arabasının altına koyuyorum. Geçen pazara gittik mesela
Daha büyük şeyleri migros sanal marketten yada üçler var bizim burda onun sitesinden sipariş veriyorum. Çok acil hemen lazım birşey olursa getir uygulamasını kullanıyorum. Max.5 dakika içinde gelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…