- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş
Makarnayı bende böyle yapıyorum yoğurtlu yaptığımda :)Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş
hayırrr yapmadın =) ya çok güzel oluyor bu pesto parmesanlı makarna =) çok yağlı olduğu için almıyorum ama sanırım alacam artık almışım zaten kilo nolacak da onu da yesem dimi amaaaaPesto soslu parmesanlı makarna ve şinitzel yaptım:)
Canim ben boyle bir kurabiye yapip, 1 ay kavanozda saklayabiliyorumkarar verdim bundan yapacağım :) nerminin tariflerden
Kusum ben ekmek kirintisi da koyuyorum, daha bi güzel oluyor. Normal köfte gibi. Eşim çok seviyor o yemegimiKızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedimsulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Canım ben koyuyorum yumurta, çok güzel oluyoKoydum birazcık da kısırlık bulgur koydum. Annemi aradım nerde görülmüş sulu köfteye yumurta konduğu başlarken aramıyorsun k.çın sıkışınca napcam ben şimdi diyosun naparsan yap diye bi haşladıhep diyo ilk defa yapacağın yemeği önce beni ara sor diye ben de hep internete bakıyorum çok kızıyo
Evet canım ikramı da çok kolay sunumda güzel durmuş çok beğendim :)Canim ben boyle bir kurabiye yapip, 1 ay kavanozda saklayabiliyorum
Kusum ben ekmek kirintisi da koyuyorum, daha bi güzel oluyor. Normal köfte gibi. Eşim çok seviyor o yemegimi
Ben yumurtanın bi zararını görmedim sadece kıvamı biraz cıvık oldu biraz un biraz bulgur hallettikCanım ben koyuyorum yumurta, çok güzel oluyo
Evet ya baya yağlı. Bir de ben ekstra krema koyuyorum tam bir kilo canavarı :) doğumda bütün kilolarımı vermiştim. Şimdi tekrar almaya başladım :)hayırrr yapmadın =) ya çok güzel oluyor bu pesto parmesanlı makarna =) çok yağlı olduğu için almıyorum ama sanırım alacam artık almışım zaten kilo nolacak da onu da yesem dimi amaaaaafiyet olsun canım ellerine sağlık
hay maşaAllahEvet ya baya yağlı. Bir de ben ekstra krema koyuyorum tam bir kilo canavarı :) doğumda bütün kilolarımı vermiştim. Şimdi tekrar almaya başladım :)
Kuru ürünleri bakliyat, ün,şeker, yağ, salça gibi doğumdan önce topluca aldık. Şimdi yavaştan bitiyorlar tekrar almak lazım.akşamları esimden istiyorum bazen ben kızımla çıktığımda alıyorum bebek arabasının altına koyuyorum. Geçen pazara gittik meselaMarket pazar işlerini nasıl hallediyorsunuz? Biz genelde pazar günü eşimle yapıyoruz ama haftaiçi de mutlaka eksik bişeyler oluyor. Oturduğum yerde yakınlarda market yok. Yürüme mesafesi var marketler ama biraz uzak ve yokuşlar var. Kızı kanguruya koyunca gitmek zor oluyor. Bir kere denedim sırtımdan su aktı:) migrosun ve yunus marketin online alışverişi var oradan yaptım 3-4 aydır. Ama ben böyle bim a101 falan gezmek istiyorum :) işe başlayınca daha rahat olacak gerçi bu işler bizde
Sarma ve kavurma iki güzel yemeği aynı akşamda heba etme sakın. Kavurma yarina kalsin dinle benibugün akşama domates çorbası ve sarma var belki yanına et kavurma yaparım bakalım.
öyle mi diyorsun canımSarma ve kavurma iki güzel yemeği aynı akşamda heba etme sakın. Kavurma yarina kalsin dinle beni
Yeter yeter yanına bi salata oh misöyle mi diyorsun canımeşim sarma çorba yeter dedi de bana az gibi geldi
tamam canım çok teşekkür ederimYeter yeter yanına bi salata oh mis
Nasil sardin cocuklarla bravoSarma ve kavurma iki güzel yemeği aynı akşamda heba etme sakın. Kavurma yarina kalsin dinle beni
buzluktan çıkardım önceden sarmıştım canımNasil sardin cocuklarla bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?