2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ya ben sarıp buzluğa atmayı denedim ama pirinçler kırıldı. Çok kötü oldu. Sarmanın buzluğa atılamayacağına kanaat getirmiştim. Senin kırılmıyor mu canım?
Banada annem geçen ay sarıp dondurucuya atmıştı daha pişirmedim valla inşallah güzel olur

Ya ben sarıp buzluğa atmayı denedim ama pirinçler kırıldı. Çok kötü oldu. Sarmanın buzluğa atılamayacağına kanaat getirmiştim. Senin kırılmıyor mu canım?
canım bizim köyde bulgur çok olduğu için biz bulgurlu yaparız pirinci bilmem ve alışkın olduğum için pirinçli bana pek lezzetli gelmiyor. pişirip de koyuyorum çıkarınca da sadece ısıtıyorum.

Banada annem geçen ay sarıp dondurucuya atmıştı daha pişirmedim valla inşallah güzel olur
canım ben pişirip koymuştum. Çiğ koyunca belki kırılmaz bilemedim. Deneyince bizimle de paylaşır mısın :)
canım bizim köyde bulgur çok olduğu için biz bulgurlu yaparız pirinci bilmem ve alışkın olduğum için pirinçli bana pek lezzetli gelmiyor. pişirip de koyuyorum çıkarınca da sadece ısıtıyorum.
bulgurlu hiç yemedim canım bilmiyorum ki. Pirinçli çok kötü oldu ama :)

Kızlar buzluğa neler koyuyosunuz pratik olması açısından? Mesela balkabağı kesip koyulurmu? Biber vs?

Kızlar buzluğa neler koyuyosunuz pratik olması açısından? Mesela balkabağı kesip koyulurmu? Biber vs?
Sulu köftenin köftelerini yuvarlayıp koyabilirsin. Patlıcanı kızartıp koy çıkarıp üstüne kıymalı harç yallah fırına çok lezzetli yemek ve buzluktan çıktığı hiç belli olmuyo patlıcanın. Keki ben her daim yarısını buzluğa atarım misafire yapmadıysam. Bir keki asla bitiremiyoruz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…