- 7 Ocak 2018
- 27.562
- 80.013
- 598
- 36
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Hoşgeldiniz :)Kızlar iyi akşamlar sayfanız çokkk güzellll
Bende bugün buzluktan lahmacun var onu çıkartıcam,, yeşillik,,, topalak çorbası,,, ayran varrr
Herkese afiyet olsun
Sağol cnmHoşgeldiniz :)
Ya ben sarıp buzluğa atmayı denedim ama pirinçler kırıldı. Çok kötü oldu. Sarmanın buzluğa atılamayacağına kanaat getirmiştim. Senin kırılmıyor mu canım?buzluktan çıkardım önceden sarmıştım canım
Banada annem geçen ay sarıp dondurucuya atmıştı daha pişirmedim valla inşallah güzel olurYa ben sarıp buzluğa atmayı denedim ama pirinçler kırıldı. Çok kötü oldu. Sarmanın buzluğa atılamayacağına kanaat getirmiştim. Senin kırılmıyor mu canım?
canım bizim köyde bulgur çok olduğu için biz bulgurlu yaparız pirinci bilmem ve alışkın olduğum için pirinçli bana pek lezzetli gelmiyor. pişirip de koyuyorum çıkarınca da sadece ısıtıyorum.Ya ben sarıp buzluğa atmayı denedim ama pirinçler kırıldı. Çok kötü oldu. Sarmanın buzluğa atılamayacağına kanaat getirmiştim. Senin kırılmıyor mu canım?
Makarnanın yanındaki nedir canım güzel duruyorbugunde boyle kizlar...afiyetli bereketli sofralar olsun
Makarnanın yanındaki nedir canım güzel duruyor
[/QUOTEşinitsel canimMakarnanın yanındaki nedir canım güzel duruyor
canım ben pişirip koymuştum. Çiğ koyunca belki kırılmaz bilemedim. Deneyince bizimle de paylaşır mısın :)Banada annem geçen ay sarıp dondurucuya atmıştı daha pişirmedim valla inşallah güzel olur
bulgurlu hiç yemedim canım bilmiyorum ki. Pirinçli çok kötü oldu ama :)canım bizim köyde bulgur çok olduğu için biz bulgurlu yaparız pirinci bilmem ve alışkın olduğum için pirinçli bana pek lezzetli gelmiyor. pişirip de koyuyorum çıkarınca da sadece ısıtıyorum.
Afiyet olsun canımmm maşallahBenimde misafirim vardı :)Eki Görüntüle 2243127 Eki Görüntüle 2243128
Sağol canımmAfiyet olsun canımmm maşallah ♥
Sulu köftenin köftelerini yuvarlayıp koyabilirsin. Patlıcanı kızartıp koy çıkarıp üstüne kıymalı harç yallah fırınaKızlar buzluğa neler koyuyosunuz pratik olması açısından? Mesela balkabağı kesip koyulurmu? Biber vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?