- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Uyku düzenim saçma sapan bi hal aldığı için uyanıp kendime gelip bişeyler yemem 1-2 yi buluyordu canım. O saatten sonra da yemek gibi yiyordumafiyet olsun canım. neden hiç yapmazmısın kahvaltı?
tamam canım çok teşekkür ederim onu da deneyim bi olmazsaKaba cnm dondurucu kaplarina a101de satilanlardan. Hic kokmuyo benimki kendi halinde cozunuyo ayni tazelikte kaliyo
anladım canım inşaAllah uyku düzeniniz rayına girerUyku düzenim saçma sapan bi hal aldığı için uyanıp kendime gelip bişeyler yemem 1-2 yi buluyordu canım. O saatten sonra da yemek gibi yiyordum
sen şu sekerparenn tarifini atarmisin canım yapmk istiyorumUyku düzenim saçma sapan bi hal aldığı için uyanıp kendime gelip bişeyler yemem 1-2 yi buluyordu canım. O saatten sonra da yemek gibi yiyordum
Ay Harika oldu bu süpersin canım her gün bekliyoruz bugünkü çok klasikmişMantar çorba, kuru fasülye pilav cacık turşu
İrmiksiz Şekerpare Tarifi'nin Malzemelerisen şu sekerparenn tarifini atarmisin canım yapmk istiyorum
Canım ben kocamı aradım temizlik yaptım yemek yapadım ya tok gel ya da menemen dedim menemeni seçtiKızlar bugün ne yapacaksınız?
men a men yani eşim yapıyorKızlar bugün ne yapacaksınız?
ay bizde bugün menemen yiyoruzCanım ben kocamı aradım temizlik yaptım yemek yapadım ya tok gel ya da menemen dedim menemeni seçti
Oyy ne güzel:) maşallahmen a men yani eşim yapıyor
Aaaaa nasıl da denk gelmiş. Benim eşim yumurta kılmayı bilmezay bizde bugün menemen yiyoruz
Ne güzel yaaaCanım ben kocamı aradım temizlik yaptım yemek yapadım ya tok gel ya da menemen dedim menemeni seçti
Atlattın kiz beniAaaaa nasıl da denk gelmiş. Benim eşim yumurta kılmayı bilmezyalnız kızlar geçen Doğum günümde o kadar parasız kalmıştık ki bana hediye alamamıştı. 3 tane düğün geldi aynı aya birine çeyrek taktık biri de gelin Benim arkadaşım damat halamın oğlu mecburen ikisine de çeyrek taktık aynı ay içinde 3 tane çeyrek olunca bitiklerdeydik ve canım kocam bana hediye alamadığı için manevi şeylere de daha çok önem verdiğimi bildiği için elleriyle pasta yapmıştı hayatımda aldığım en güzel hediyeydi. Mikserin mutfakta nerde durduğunu bilmez işten izin almış ben işteyken yapmış canım kocam her hatırlayışımda burnumun direği sızlar o kadar tedirgindi ki hiç param yoktu bunu yaptım beğenir misin bilmem diye onun o hali hep çok duygulandırır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?