- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Yine bir cuma cumartesi akşamı ve yine eşim çalışıyor:) annem bana kıymalı şehriye çorbası yapmış. Onunla dünden kalan köfteleri yiyeceğim.Kızlar bugün ne yapacaksınız?
Vayyyy çok güzel yapmışAaaaa nasıl da denk gelmiş. Benim eşim yumurta kılmayı bilmezyalnız kızlar geçen Doğum günümde o kadar parasız kalmıştık ki bana hediye alamamıştı. 3 tane düğün geldi aynı aya birine çeyrek taktık biri de gelin Benim arkadaşım damat halamın oğlu mecburen ikisine de çeyrek taktık aynı ay içinde 3 tane çeyrek olunca bitiklerdeydik ve canım kocam bana hediye alamadığı için manevi şeylere de daha çok önem verdiğimi bildiği için elleriyle pasta yapmıştı hayatımda aldığım en güzel hediyeydi. Mikserin mutfakta nerde durduğunu bilmez işten izin almış ben işteyken yapmış canım kocam her hatırlayışımda burnumun direği sızlar o kadar tedirgindi ki hiç param yoktu bunu yaptım beğenir misin bilmem diye onun o hali hep çok duygulandırır beni
Aynen valla resmen yapmış video olmasa inanmazdımVayyyy çok güzel yapmışbravo eşine
vay maşaAllah =) yapamam edemem diyenden korkacaksınAaaaa nasıl da denk gelmiş. Benim eşim yumurta kılmayı bilmezyalnız kızlar geçen Doğum günümde o kadar parasız kalmıştık ki bana hediye alamamıştı. 3 tane düğün geldi aynı aya birine çeyrek taktık biri de gelin Benim arkadaşım damat halamın oğlu mecburen ikisine de çeyrek taktık aynı ay içinde 3 tane çeyrek olunca bitiklerdeydik ve canım kocam bana hediye alamadığı için manevi şeylere de daha çok önem verdiğimi bildiği için elleriyle pasta yapmıştı hayatımda aldığım en güzel hediyeydi. Mikserin mutfakta nerde durduğunu bilmez işten izin almış ben işteyken yapmış canım kocam her hatırlayışımda burnumun direği sızlar o kadar tedirgindi ki hiç param yoktu bunu yaptım beğenir misin bilmem diye onun o hali hep çok duygulandırır beni
Eltim yemeğe davet etti alt katta oturuyor. Oraya gideceğim. Nohut yemeği varmış. Öğlen de kuru fasülye yemiştim. Sabaha kadar kızımla pırt pırt gaz çıkarırız artıkYine bir cuma cumartesi akşamı ve yine eşim çalışıyor:) annem bana kıymalı şehriye çorbası yapmış. Onunla dünden kalan köfteleri yiyeceğim.
Afiyet olsun canım benimYine bir cuma cumartesi akşamı ve yine eşim çalışıyor:) annem bana kıymalı şehriye çorbası yapmış. Onunla dünden kalan köfteleri yiyeceğim.
Sağol kuzumAfiyet olsun canım benim
Ay ben de çok ağlamıştım allah hayırlı eş versin sağlık versin gerisi boş Allah’ıma binlerce kere şükürler olsunAtlattın kiz beni
Ne güzel eltiEltim yemeğe davet etti alt katta oturuyor. Oraya gideceğim. Nohut yemeği varmış. Öğlen de kuru fasülye yemiştim. Sabaha kadar kızımla pırt pırt gaz çıkarırız artık
Amin, Cok haklisin kuzum. Allahim herkese hayirlisini versinAy ben de çok ağlamıştım allah hayırlı eş versin sağlık versin gerisi boş Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun
Eltim benim en yakın arkadaşım gibidir. Çok severiz birbirimizi çok iyi anlaşırızNe güzel eltikeşke Benim eltim de öyle olsa
Ya yoğurt mayalıyor musunuz? Ben ilk evlendiğimizde bir heves mayalamaya başlamıştım. Sonra mayayı kaybettim tekrar yapmadım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum. Nermin yazılıtaşta da gördüm özendimbakraça mayalamış taş gibi yoğurt var mı sizde öyle yoğurt mayalamak için tüyolar? Yada nasıl mayalıyorsunuz anlatır mısınız
Canım güveç (toprak) tencerede çok katı oluyor. Hatta annem hazır bu diye inanmaz yemezdi. :) bir de 8 saat battaniye altında bekletirim ben. Sütü pişirince ılıklığını serçe parmağımla7 ye kadar sayarak anlarım. Tam 7 de acıtır. Yoğurdu sütle acar, bekletecegim yerde yavaş yavaş karıştırarak mayalarım. Olunca da 1 gece dolapta ağzı açık bekletirim.suyunu da üzerinden alabilirsin dolapta durduktan sonraYa yoğurt mayalıyor musunuz? Ben ilk evlendiğimizde bir heves mayalamaya başlamıştım. Sonra mayayı kaybettim tekrar yapmadım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum. Nermin yazılıtaşta da gördüm özendimbakraça mayalamış taş gibi yoğurt var mı sizde öyle yoğurt mayalamak için tüyolar? Yada nasıl mayalıyorsunuz anlatır mısınız
Mayalayan birinden bir parça maya alacağız:) yada marketlerde satılan hazır mayalardan deneyeceğiz.Ben hiç mayalamadım ama başlamak istiyorum yavaştan 2-3 ay sonraya hazırlık olur. Ama maya falan yok bende nasıl olacak?
Sus sus
Yeni bir bisküvi keşfettim efsane ötesi gece her emzirmeden gündüz her sağımdan sonra yiyorumSus susdireniyorum
Yok ilk defa duydum canım hemen denicemYeni bir bisküvi keşfettim efsane ötesi gece her emzirmeden gündüz her sağımdan sonra yiyorumeti burçak fıstık eşmeli belki eski bi üründür ama ben yeni kesfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?