- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Hazır toz mayadan ablam yapmıştı gecen sene güzel olmadı. Organik yoğurt alsak onu maya olarak kullansak olur mu acaba?Mayalayan birinden bir parça maya alacağız:) yada marketlerde satılan hazır mayalardan deneyeceğiz.
Ben kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.Ya yoğurt mayalıyor musunuz? Ben ilk evlendiğimizde bir heves mayalamaya başlamıştım. Sonra mayayı kaybettim tekrar yapmadım. Şimdi yeniden başlamak istiyorum. Nermin yazılıtaşta da gördüm özendimbakraça mayalamış taş gibi yoğurt var mı sizde öyle yoğurt mayalamak için tüyolar? Yada nasıl mayalıyorsunuz anlatır mısınız
Evt olur cnm bende cogu zmn oyle yapiyorum. Organik yogurttan tutuyor.Hazır toz mayadan ablam yapmıştı gecen sene güzel olmadı. Organik yoğurt alsak onu maya olarak kullansak olur mu acaba?
Canım öyle tek kullanımlık kavanozda yapmayı istiyorum yapmayı. Ben güveçte ve battaniye altında yapıyorum. Sen nasıl yapiyosun tarif verir misin?Ben kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.
En güzeli mayalayan birinden az bişey maya almak yaa. Ben eltimden alırım sanırım.Hazır toz mayadan ablam yapmıştı gecen sene güzel olmadı. Organik yoğurt alsak onu maya olarak kullansak olur mu acaba?
Ben de küçük cam kavanozlara yapmayı planlıyorum cnm. Büyük kaba yapınca kaşık değdiğinde sulanıyor. Ben de yaparken fırına koyuyordum. İyi bir yöntem. Bir de mayayı içine koyup karıştırırken tahta kaşık kullanıyordum ben. Öyle okumuştum biryerde. Başlayacağım bakalım tekrar.Ben kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.
Canım detayli anlatsana uygun olduğunda belki haftaya başlarım çalışmalaraBen kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.
Yap canım yappKızım uyandı ve kızarma bitti acaba bide üstüne domates sos mu yapsam? Yoksa böyle kalsa mi?
afiyet olsun canımKızım uyandı ve kızarma bitti acaba bide üstüne domates sos mu yapsam? Yoksa böyle kalsa mi?
Oooooffff bayılırım. Ben bunu patates kızartması hariç yapıp buzluğa atıyorum işte:) domates sos da yap benceKızım uyandı ve kızarma bitti acaba bide üstüne domates sos mu yapsam? Yoksa böyle kalsa mi?
Köfte patates kızartma :)bugün eltim ve çocukları gelecekler sulu kek birde mayasız poğaça yapacağım. akşama eşi de gelecek o zaman ne yapsam ki
yok patates kızartmayı ben yarın kahvaltıya yapayım. etli ekmek mi yaptırsam yoksa patates yemeği pilav. veya tavuk but/pirzola pilavKöfte patates kızartma :)
Etli ekmekyok patates kızartmayı ben yarın kahvaltıya yapayım. etli ekmek mi yaptırsam yoksa patates yemeği pilav. veya tavuk but/pirzola pilav
Ay harikasın beğeneceğine söz veriyorum
Sulu kek ne kızbugün eltim ve çocukları gelecekler sulu kek birde mayasız poğaça yapacağım. akşama eşi de gelecek o zaman ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?