2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ben kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.

Ben kizimdan beri mayalarim hep. Cam kavanozlara yarimliklara mayaliyorum. Her defasinda taze yemis oluyoruz digeri bozulmuyor pratik. Ayrica firinin icine koyarim ben mayalansin diye.. benim yogurdum da guzel olur.
Canım öyle tek kullanımlık kavanozda yapmayı istiyorum yapmayı. Ben güveçte ve battaniye altında yapıyorum. Sen nasıl yapiyosun tarif verir misin?

Ben de küçük cam kavanozlara yapmayı planlıyorum cnm. Büyük kaba yapınca kaşık değdiğinde sulanıyor. Ben de yaparken fırına koyuyordum. İyi bir yöntem. Bir de mayayı içine koyup karıştırırken tahta kaşık kullanıyordum ben. Öyle okumuştum biryerde. Başlayacağım bakalım tekrar.

Canım detayli anlatsana uygun olduğunda belki haftaya başlarım çalışmalara

Kızım uyuyor ve ben 8de kalkıp mutfağa kostumm neden çünkü canım dünyanın en sağlıksız şeyi olan kızartma istedi gece emzirirken şimdi karışık kızartma yapıyorum

bugün eltim ve çocukları gelecekler sulu kek birde mayasız poğaça yapacağım. akşama eşi de gelecek o zaman ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…