- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
süt yerine su harika pufidik oluyorSulu kek ne kız
yoruldum zaten iki çocuklu anca yapabildim kek ve poğaça yı. aynen uğraşmicam iç harcını hazırlayıp yolla gitsinEtli ekmek
Çikolata sosunu da yaptım şimdiAy harikasın beğeneceğine söz veriyorum
Patatesli havuçlu falan terbiyeli haşlama yapıcam canmKızlar akşama ne yapiyosunuz
Ya vişne ve kakao çok yakışmıyor mu? Ben kakaolu mozaik pasta yapıp bisküvisini kakaolu koyuyorum içine de buzluktan vişne çıkarıp koyuyorum nefis oluyor.süt yerine su harika pufidik oluyor
ben tamamen kakaolu yapıyorum dolapta vişnem varsa vişneli sonra üzerine çikolata sos
ben bayılıyorumYa vişne ve kakao çok yakışmıyor mu? Ben kakaolu mozaik pasta yapıp bisküvisini kakaolu koyuyorum içine de buzluktan vişne çıkarıp koyuyorum nefis oluyor.
Eline sağlık canm çok güzel görünüyorlar.
Ayyyy etli ekmek yaziyorr:) bayiliriimmm :) ilk defa konyada yol üzerinde bi yerde yemiştim. Muhteşemyoruldum zaten iki çocuklu anca yapabildim kek ve poğaça yı. aynen uğraşmicam iç harcını hazırlayıp yolla gitsin
Afiyet olsun canım.Patatesli havuçlu falan terbiyeli haşlama yapıcam canm
Cok güzeller canim Afiyet olsun :)
teşekkür ederim canımEline sağlık canm çok güzel görünüyorlar.
hazırı yemeyiz biz =) işte evde iç harcını damak zevkine göre hazırlıyorsun sonra ver fırınaAyyyy etli ekmek yaziyorr:) bayiliriimmm :) ilk defa konyada yol üzerinde bi yerde yemiştim. Muhteşem
sağol canım benimCok güzeller canim Afiyet olsun :)
çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun canım =)Yaptım ve yedik özgenin tatlısını nefis oldu
Sağol canımçok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun canım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?