- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Allah mululuğunu huzurunuzu daim etsin canım ne kadar şanslısınSağol canım. Temizlik sağolsun hep kocamın elinden öper bizdeben ortalığı toplarım mum gibi yaparım heryerini o da süpürüp siler
Aaaa parfe yi hep duyuyorum ama hiç tarifine bakmamıştım. Bu annemin uydurma pastasıydı yılbaşı pastası deriz aramızda. Hani 3 boy saklama kapları olur ya. Yılbaşlarında fiks 3 boy saklama kaplarına yapıp üst üste getirip 3 katlı pasta yaparızTesekkurler cnm. Annem yapmisti bunu icine farkli seylerde koymustu gercekten lezzetli oluyor. Adi parfe.
Allah binlerce kere razı olsun eşimden hep derim.çok anlayışlı çok yardımcıdır Bu hayattaki en büyük şansım eşim. Rabbim onu başımdan eksik etmesin.Allah mululuğunu huzurunuzu daim etsin canım ne kadar şanslısın
Milföy bir kere benedim ama içi hamur gibi oldu. Soğuyunca yenmedi. Acaba benm milföy mü kötüydüBende severim turtayi ama hiç kendim hamurunu yapmadım zor gibi sanki.isin içinde hamur olan herşey bana zor geliyormilfoyden yapıyorum ben oda çok güzel oluyor.
Sanırım yapamamTurta hamuru kurabiye hamuruna göre baya baya sert bi hamur. Toparlaması birazcık zor. Yani çok hassas davranman gerekiyor sert hamur olduğu için kırılabiliyor özellikle kafes kısımları biraz uğraştırıcı. Ama görüntüye değer çok şık bi sunumu var bence. Yarım saat sürdü yapımı
bende aynısı oluyor birdaha da almadımda yapmadımdaMilföy bir kere benedim ama içi hamur gibi oldu. Soğuyunca yenmedi. Acaba benm milföy mü kötüydü
Ya bende hiç içi ıslak kalmadı. Acaba harcını mi sulu yaptınız su saldi. Ben elmaları ceviz ve tarçınla baya kavuruyorum suyu uçup gidiyor.Milföy bir kere benedim ama içi hamur gibi oldu. Soğuyunca yenmedi. Acaba benm milföy mü kötüydü
bende aynısı oluyor birdaha da almadımda yapmadımda
ben tatlı değil de tuzlu yani peynirli yapmıştım canım bilemedim ben sevmedimYa bende hiç içi ıslak kalmadı. Acaba harcını mi sulu yaptınız su saldi. Ben elmaları ceviz ve tarçınla baya kavuruyorum suyu uçup gidiyor.
Yok canm iç harçla alakası yok. Peynir koyduğumda da aynısı oluyor. Milföy hamurunu beceremiyorum ben.Ya bende hiç içi ıslak kalmadı. Acaba harcını mi sulu yaptınız su saldi. Ben elmaları ceviz ve tarçınla baya kavuruyorum suyu uçup gidiyor.
Olur tadında bi kötülük olmaz sadece mozaik pasta gibi içinde beyaz Beyaz gözükür bizimki gibi full çikolatalı Durmaz ama tadı güzel olur kuzucumOzgebalaban11 canım biz kakaolu petibör yerine sadesini almışız hep birşeyleri yanlış yapıyorum, kızım çok yoruyor yapsam olur demi? Tam yapacakken farkettim
Cok sagol canim gece yaptim, bakalim bugun nasil olacakOlur tadında bi kötülük olmaz sadece mozaik pasta gibi içinde beyaz Beyaz gözükür bizimki gibi full çikolatalı Durmaz ama tadı güzel olur kuzucum
Ben bazen zeytinyağlı havuçlu yapiyorum bazen de sadece kavurup yoğurtla sunuyorumarkadaşlar pırasa aldım nasıl yapsam diye düşünüyorumsalçalı bulgurlu sulu yemek mi yoksa fırında zeytinyağlı patates havuçlu mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?