- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
biliyorum canım onu bende yapıyorum hatta yumurta sucuklu da yapıyorum ama kabızım biraz sulu şeyler yemem gerekiyor çünkü zeynep de 5 gündür kaka yapamıyor benden mi kaynaklı bilemedimBen bazen zeytinyağlı havuçlu yapiyorum bazen de sadece kavurup yoğurtla sunuyorum
Canım benim pırasa kabızlığa birebir, yani bende ve eşimde öyle. Çok hızlı çalıştırıyor bağırsakları. Nasıl olursa olsun fayda eder o, bi de ılık su iç kuşumbiliyorum canım onu bende yapıyorum hatta yumurta sucuklu da yapıyorum ama kabızım biraz sulu şeyler yemem gerekiyor çünkü zeynep de 5 gündür kaka yapamıyor benden mi kaynaklı bilemedim
aynen o yüzden aldım pırasa yı =) aaa bak iyi hatırlattın hemşirede ılık su demişti sağol canım içeyim onu daCanım benim pırasa kabızlığa birebir, yani bende ve eşimde öyle. Çok hızlı çalıştırıyor bağırsakları. Nasıl olursa olsun fayda eder o, bi de ılık su iç kuşum
Rica ederim kuzum inşallah atlatirsinizaynen o yüzden aldım pırasa yı =) aaa bak iyi hatırlattın hemşirede ılık su demişti sağol canım içeyim onu da
Maşallah diyelim canımKızlar ne yeriysem burda yazıyorum. Sabahtan beri 4 kez durduk yere göğsümden sut fışkırıyor. Durmuyor da. Anlayamadım. Taş gibi şu an, kızım da emiyor. Mercimek çorbası ve kabak yapmıştım dün, yoğurt ve özgenin pastasindan yedim. Ne oldu anlayamadım
Canım makinan varsa sağ at buzluğa :) ben hep öyle yapıyorum. Boşalt ki göğüsleri süt üretmeye devam etsin. Altın gibi değerli onlar boşa akmasin:)))Kızlar ne yeriysem burda yazıyorum. Sabahtan beri 4 kez durduk yere göğsümden sut fışkırıyor. Durmuyor da. Anlayamadım. Taş gibi şu an, kızım da emiyor. Mercimek çorbası ve kabak yapmıştım dün, yoğurt ve özgenin pastasindan yedim. Ne oldu anlayamadım
Ahh kuşum buzlukta bir sürü süt var dolu ama bizimkisi icmiyoCanım makinan varsa sağ at buzluğa :) ben hep öyle yapıyorum. Boşalt ki göğüsleri süt üretmeye devam etsin. Altın gibi değerli onlar boşa akmasin:)))
Cevrende varsa sütü gelmeyen anneler onlara verebilirsin canım tarihi geçmeden. Çok hayrın dokunur valla. 3 ay kalabiliyo çünkü buzlukta biliyon :) benim biberon aldığı için aralarda tarihi yaklasanlari veriyorum. Hele sarı sütleri hep verdim bizimki süt olsunAhh kuşum buzlukta bir sürü süt var dolu ama bizimkisi icmiyosari sütlerden bile var. Memeden başka hiç bir şey kabul etmiyo yaramaz
Ahh kuzum cevremde kimse yok kiCevrende varsa sütü gelmeyen anneler onlara verebilirsin canım tarihi geçmeden. Çok hayrın dokunur valla. 3 ay kalabiliyo çünkü buzlukta biliyon :) benim biberon aldığı için aralarda tarihi yaklasanlari veriyorum. Hele sarı sütleri hep verdim bizimki süt olsun
Canım internette anne siteleri var emzirenanne motivasyonannesi falan var onlara söylesene. Sütlerim var dolapta fethiyedeyim fethiyede olup da sütü gelmeyen varsa verebilirim diyeAhh kuzum cevremde kimse yok kisüt arayan kişiler genelde uzak yakında olsa vericem ama hiç çevrem de yok ne güzel kızımla süt kardeşi olurlar olsa ❤ bizimkisine yarasın diye sarı sütleri cikariyom, tarihi geçecek ama bizimki almıyor yarın yine isitip vereyim. Az zamanı kaldı. 3 aylık olmak uzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?