- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Canım sofrana sunumuna bayıldım. Bi gün ben de böyle masada ağırlayabilcekmiyim misafirlerimi Allah’ım aminBugün günüm vardı bildiğiniz üzere. Başarıyla altından kalktım ☺ Özgenin pastasını beyaz çikolatayla yapmıştım, en son kahveyle ikram ettim . Üzerine fıstık taneleri serptim. Fotosu yok. Kalanı çekip atıyorum:)
Tamam canım benim bi bakayım ona benCanım internette anne siteleri var emzirenanne motivasyonannesi falan var onlara söylesene. Sütlerim var dolapta fethiyedeyim fethiyede olup da sütü gelmeyen varsa verebilirim diye
Kuzum instagram da mi ki bu? Nette yazınca çıkmadı. Instagram kullanmiyorumCanım internette anne siteleri var emzirenanne motivasyonannesi falan var onlara söylesene. Sütlerim var dolapta fethiyedeyim fethiyede olup da sütü gelmeyen varsa verebilirim diye
Afiyet olsun size canim.Ben misafirim valla mutfağa sokmuyorlar beniKahvaltıya ne yapıyorsunuz? Ben hamur mayaladım pişi yapacağım.
Keçi bacağı yaptım ben deKahvaltıya ne yapıyorsunuz? Ben hamur mayaladım pişi yapacağım.
O ne kızzKeçi bacağı yaptım ben de
Ay bende merak ettim o ne ola ki:))Keçi bacağı yaptım ben de
O neeyyKeçi bacağı yaptım ben de
En güzeli misafirlik vallaAfiyet olsun size canim.Ben misafirim valla mutfağa sokmuyorlar benineler yapılıyor bilmiyorum
Pazar günü pişi günüBuda bizim soframız
Dimi ya denk geldi valla buarada özgenin dediği keçi ayagida hamur kizartmasiymisPazar günü pişi günü
Evettt çok güzelEn güzeli misafirlik valla
Ankara’da mı oturuyordu annenler canm yanlış mı hatırdım?Evettt çok güzelşimdi kahvaltıdan sonra nereye götürelim gezmeye sizi diye soruyorlar
Yok canım onlarda istanbulda. Ben sislideyim annemle ablamlar gop'ta. Yakın sayiliriz aslinda ama 2-3haftada bir gelip 3-5 gun kalıyorum.Ankara’da mı oturuyordu annenler canm yanlış mı hatırdım?
Hmm anladım canm yanlış hatırlamışım.Yok canım onlarda istanbulda. Ben sislideyim annemle ablamlar gop'ta. Yakın sayiliriz aslinda ama 2-3haftada bir gelip 3-5 gun kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?