- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Bende yeni yedim canım akşam yemeğini zaten doğru düzgün kahvaltıda etmemiştim sağlık olsun.3 2 1 poğaçası ne oluyoKızlar akşam yemeğimi şimdi yedim desem inanır mıısnızpoğaça 3-2-1 poğaçası pek sevmesem de en pratik buydu :))) sevmeye sevmeye yiyorum açlıktan :))
Ben arada yiyorum cnm, normalde de gazlı bir brbek zaten. Bi değişiklik olmuyor. Gerçi ben her şeyi yiyorum. Normalde ne yiyorsamykizlar aci biber turşusu felan sute bisey yapıyo mi bebegin emmesini etkiliyor mu
Canım bir gece önceden toz şeker döküp bekletiyorum sabah kısık ateşte pişiriyorum 40 dk yetiyor ceviz döküp yiyoruz ben doğranmış alıyorum kesmesi çok zor çünkü bir kiloya 1,5 bardak şeker döküyorumafiyet olsn kabak tatlisini cok severim bn denasil yspiorsun tencerdemki firinda mi.burda canim isteyecek evde yapicam dogum yapmamis gibiyim zayiflamam lazim lakin istahim cok acik )
3 tane kabartma tozu 2 bardak yoğurt 1 bardak sıvı yağ :))Bende yeni yedim canım akşam yemeğini zaten doğru düzgün kahvaltıda etmemiştim sağlık olsun.3 2 1 poğaçası ne oluyo
Aaaa süpermiş buzluğa atılabilen herseyi çok seviyorum :))))Eki Görüntüle 2240102
kizlar ben de pizza yaptim.tarifi zeynolu tatlardan aldim youtube dan.4tane büyük boy cikiyo.isterseniz buzluga da atiliyomus
Ben de ayyyynen senin gibi yapıyorum. Ama ben 3-4 saat falan pişiriyorum en küçük gözün en kısığında. Eşim de ben de helva gibi severizCanım bir gece önceden toz şeker döküp bekletiyorum sabah kısık ateşte pişiriyorum 40 dk yetiyor ceviz döküp yiyoruz ben doğranmış alıyorum kesmesi çok zor çünkü bir kiloya 1,5 bardak şeker döküyorum
Haha ne güzelmiş tarifi ama mayasız diye sevmem dedin heralde bende sevmem olsun pratikmiş ama acil durumda yaparım:)))3 tane kabartma tozu 2 bardak yoğurt 1 bardak sıvı yağ :))
Tadıda çok güzel oluyo tavsiye ederim :)Haha ne güzelmiş tarifi ama mayasız diye sevmem dedin heralde bende sevmem olsun pratikmiş ama acil durumda yaparım:)))
Canım şimdi doğru mu anladım çorbayı bol bol yapiyosun sıcakken kavanoza koyup ertesi gün buzdolabına koyuyosun ve 3 aya kadar duruyo valla ben hiç böyle seyler bilmiyorum ya çok iyimiş yarin hemen yapcam öyleyse :)Kaynar koyduğun için sabaha kadar anca soğuyor zaten. Sadece nanesini içtiğimiz zaman koyuyoruz. Çorba bir tasim kaynarken Hemen tereyağında yakıp koyuyorum. Az önce içtik daha ilk günki gibi. Esime diyorum bu çorba kızımızla yaşıt sayılır. süs kimse duymasın 2 aylık yemek yiyoruz sanırlar diyo
Ben yiyorum. Kızımda hiç gaz problemi olmadı doğduğundan beri çok şükür.kizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diye
Canım zaten genelde erkek bebeklerde oluyormus gaz sorunuBen yiyorum. Kızımda hiç gaz problemi olmadı doğduğundan beri çok şükür.
Nasıl yani un falan yok mu?3 tane kabartma tozu 2 bardak yoğurt 1 bardak sıvı yağ :))
Evet öyle diyorlar ama doğru heralde.Canım zaten genelde erkek bebeklerde oluyormus gaz sorunu
Alabildiğine un ve tuz canım onların ölçüsü olmadığı için 3-2-1 deniyorNasıl yani un falan yok mu?
Un 4-4.5 bardak falan oluyo goz kararı birde tuz ve içine bişey koymak istersen iç malzeme canim :)Nasıl yani un falan yok mu?
ha anladım canm deneyeyim biara bunu :)Alabildiğine un ve tuz canım onların ölçüsü olmadığı için 3-2-1 deniyor
Neden acabaEvet öyle diyorlar ama doğru heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?