2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Kızlar akşam yemeğimi şimdi yedim desem inanır mıısnız poğaça 3-2-1 poğaçası pek sevmesem de en pratik buydu :))) sevmeye sevmeye yiyorum açlıktan :))
Bende yeni yedim canım akşam yemeğini zaten doğru düzgün kahvaltıda etmemiştim sağlık olsun.3 2 1 poğaçası ne oluyo

afiyet olsn kabak tatlisini cok severim bn de nasil yspiorsun tencerdemki firinda mi.burda canim isteyecek evde yapicam dogum yapmamis gibiyim zayiflamam lazim lakin istahim cok acik)
Canım bir gece önceden toz şeker döküp bekletiyorum sabah kısık ateşte pişiriyorum 40 dk yetiyor ceviz döküp yiyoruz ben doğranmış alıyorum kesmesi çok zor çünkü bir kiloya 1,5 bardak şeker döküyorum

Ben de ayyyynen senin gibi yapıyorum. Ama ben 3-4 saat falan pişiriyorum en küçük gözün en kısığında. Eşim de ben de helva gibi severiz

Kızlar fasulye nohut haşlayıp atmak çok güzel fikirmiş ben hep 2 günlük yemek yapiyorum yemek çok diye kv herkesi çagiriyo bitiyodu gerçi artık çagiramiyo esim konuştu anlaştık ama 2 gün aynı yemegi yemektense bunlar çok mantikli :)

Canım şimdi doğru mu anladım çorbayı bol bol yapiyosun sıcakken kavanoza koyup ertesi gün buzdolabına koyuyosun ve 3 aya kadar duruyo valla ben hiç böyle seyler bilmiyorum ya çok iyimiş yarin hemen yapcam öyleyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…