- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.141
Uyutup çevirdim canım. Direk öyle uyumaz ki 2-3 dakika durup bağırmaya başlıyor .canm o şekilde mi uyuttun yoksa uyutup mu koydun?
Doğru mevsimi geçmek üzere ana levrek çipura tekir bunlar var canım. Çiflik balığı zaten olta değil.oh mis. Hala balık var mı canım? Benim de bu hafta çok canım istemişti de eşim mevsimi geçti dedi aldırmadı bana. Beni mi kandırıyor bu adam :))
Fotoğraf atar mısın canım. Bende kullanmayı düşünüyorum
Keske bende alıştırabilsemBenim de eşim bayılıyor çikolata kakao falan. Hatta bitter çikolatalı şeyleri daha çok seviyor. Ben evlendiğimizde hiç sevmezdim ağır gelirdi. Daha ziyade meyveli şeyleri severdim. Ama beni de alıştırdı. Şimdi çok seviyorum ☺
Yağdaki yaptin balığı canım ve eline sağlık çok güzel görünüyorBizim klasik balık menüsü
Benimki yatmadı bile ama bende öyle unutmayı denemiştim uyuyunca çevirirken uyanır diye cesaret edemedimSmyy89 ruhum_mavi bende sizden duyunca denedim yüz üstü yatırmayı ama birinde 15 dakika diğerinde 45 dakika yattı sevmedi sanırım
Sağol canım evet az yağda pişirdim. Çok büyüklerdi kısık ateşte uzun sürdü biraz pişmesi.Yağdaki yaptin balığı canım ve eline sağlık çok güzel görünüyor
Ben uyutup ceviriyorum ama yok uyumuyor. Bugünde 30 dakika uyudu sonra feryat figan uyandı zor susturdum.Benimki yatmadı bile ama bende öyle unutmayı denemiştim uyuyunca çevirirken uyanır diye cesaret edemedim
Bende çok severim ve büyük balığı genelde halka halka kestiriyorum pisimi kolay oluyor diye. Ve ben beceremedim ters çevirince uyandı kıyamet koptu neyse ben yine düz yatırayım korktun bir daha denemeyeSağol canım evet az yağda pişirdim. Çok büyüklerdi kısık ateşte uzun sürdü biraz pişmesi.
Ben uyutup ceviriyorum ama yok uyumuyor. Bugünde 30 dakika uyudu sonra feryat figan uyandı zor susturdum.
üstteki ne canm yumurta mı?bize afiyet olsunEki Görüntüle 2253788
şu karnıbaharı bir sevemedim ben yaa ve eline sağlıkbize afiyet olsunEki Görüntüle 2253788
Bisey olmaz kuzum, yaparsın. Annem hiç ıslatmadan yapar, kayinvalidem de.fasulye yapacaktım geceden ıslatmayı unutmuşumöğlene doğru farkettim ılık suya koydum umarım şişerde yaparım...
patates graten canım =) kızım pek sevdiüstteki ne canm yumurta mı?
sağol canım =) karnıbaharı biraz haşlayıp sonra her bir çiçeğini una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp fırına verince de çok lezziz oluyor hatta karnıbahar tadı pek gelmiyor denemek istersenşu karnıbaharı bir sevemedim ben yaa ve eline sağlık
Yaaa oluyor mu canım başlıyorlar mi direk kurtar beniBisey olmaz kuzum, yaparsın. Annem hiç ıslatmadan yapar, kayinvalidem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?