2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

canm o şekilde mi uyuttun yoksa uyutup mu koydun?
Uyutup çevirdim canım. Direk öyle uyumaz ki 2-3 dakika durup bağırmaya başlıyor .
oh mis. Hala balık var mı canım? Benim de bu hafta çok canım istemişti de eşim mevsimi geçti dedi aldırmadı bana. Beni mi kandırıyor bu adam :))
Doğru mevsimi geçmek üzere ana levrek çipura tekir bunlar var canım. Çiflik balığı zaten olta değil.

Keske bende alıştırabilsem

Yağdaki yaptin balığı canım ve eline sağlık çok güzel görünüyor
Sağol canım evet az yağda pişirdim. Çok büyüklerdi kısık ateşte uzun sürdü biraz pişmesi.
Benimki yatmadı bile ama bende öyle unutmayı denemiştim uyuyunca çevirirken uyanır diye cesaret edemedim
Ben uyutup ceviriyorum ama yok uyumuyor. Bugünde 30 dakika uyudu sonra feryat figan uyandı zor susturdum.

Sağol canım evet az yağda pişirdim. Çok büyüklerdi kısık ateşte uzun sürdü biraz pişmesi.

Ben uyutup ceviriyorum ama yok uyumuyor. Bugünde 30 dakika uyudu sonra feryat figan uyandı zor susturdum.
Bende çok severim ve büyük balığı genelde halka halka kestiriyorum pisimi kolay oluyor diye. Ve ben beceremedim ters çevirince uyandı kıyamet koptu neyse ben yine düz yatırayım korktun bir daha denemeye

şu karnıbaharı bir sevemedim ben yaa ve eline sağlık
sağol canım =) karnıbaharı biraz haşlayıp sonra her bir çiçeğini una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp fırına verince de çok lezziz oluyor hatta karnıbahar tadı pek gelmiyor denemek istersen benim pek vaktım yoktu onu yapmaya ama aklımda o da =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…