- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.121
Mayalı mı canım?Kızlar bende tavuklu göbek salata kek ve pastane poaçası yaptım masmavi3mutfakta nın tarifi poaça yapmak isterseniz güzel oldu
Daha önce serra da öyle kısa kısa uyuyordu. Maksimum 1 saat uyuyup uyanıyordu. Elleri hareket edince irkilip uyanıyordu. Uykusunu alamadığı için de hırçın oluyordu. Sonra ben bir gün yüzüstü uyutmayı keşfettim. Ve hayatım değiştiBenimkide oyun halısında baya kalırdı en azında olan yemekleri işitip yerdim şimdilerde ya orada da durmuyor ya da duruyorsa sende benimle dur diyor ne yapacagimi şaşırdım valla.
.
Benimki genelde 6 hatta bazen 5.30 da bile kalkıyor benimde gücüm yok zaten erken yatamıyorum.oglan yatsa diyorum eşime zaman ahırayım onun istediği bir şey yapayım çay meyve getireyim sonra uyuya kalıyorum gecede kaç defa kalkınca sabah pert oluyorum
Maşallah diyelim aman nazar değmesin hep öyle olur inşallah. Benimki genelde yarim saat 45 dk falan uyuyor onda da yetişmiyor kahvalti yapiyorum ilkinde ortalığı topluyorum bir keresinde en sonda aperatif şeyler yapmak zorunda kalıyorum ne yazikki
Evet canım kuru mayayla yaptım ama yaş mayada olurmuşMayalı mı canım?
aynı durumdayız canım. bende yüz üstü yatırıyorum zeynep'i ve daha uzun uyuyor dediğin gibiDaha önce serra da öyle kısa kısa uyuyordu. Maksimum 1 saat uyuyup uyanıyordu. Elleri hareket edince irkilip uyanıyordu. Uykusunu alamadığı için de hırçın oluyordu. Sonra ben bir gün yüzüstü uyutmayı keşfettim. Ve hayatım değişti3-3,5 saat deliksiz uyuyor. Hem o uykusunu alıyor huzurlu oluyor hem de işlerimi hallettiğim için ben huzurlu ve mutlu oluyorum:) bazen de hiç bir iş yapmayıp yanına uzanıp uyuyorum. Bazı doktorlar yüzüstü yatırmanın sağlıksız olduğunu söylüyor ama benim sorduğum 2 doktor da aksine sağlıklı buluyor. Bu konuda kafalar karışık ama ben uyutmayı tercih ediyorum
Hiç denemedim ama zaten artık kafalarını istedikleri gibi dolduruyorlar bir sıkıntı olmaz sanki bende deneyeyim bakalım ise yararsa haber verir duacin olurum vallaDaha önce serra da öyle kısa kısa uyuyordu. Maksimum 1 saat uyuyup uyanıyordu. Elleri hareket edince irkilip uyanıyordu. Uykusunu alamadığı için de hırçın oluyordu. Sonra ben bir gün yüzüstü uyutmayı keşfettim. Ve hayatım değişti3-3,5 saat deliksiz uyuyor. Hem o uykusunu alıyor huzurlu oluyor hem de işlerimi hallettiğim için ben huzurlu ve mutlu oluyorum:) bazen de hiç bir iş yapmayıp yanına uzanıp uyuyorum. Bazı doktorlar yüzüstü yatırmanın sağlıksız olduğunu söylüyor ama benim sorduğum 2 doktor da aksine sağlıklı buluyor. Bu konuda kafalar karışık ama ben uyutmayı tercih ediyorum
ben gece yatırıyorum canım. gündüz bazenSmyy89 ruhum_mavi bende sizden duyunca denedim yüz üstü yatırmayı ama birinde 15 dakika diğerinde 45 dakika yattı sevmedi sanırım
ohhh iyi gezmeler afiyet olsun canımZeynoyla pazardayız yineakşama balık var.
canm o şekilde mi uyuttun yoksa uyutup mu koydun?Smyy89 ruhum_mavi bende sizden duyunca denedim yüz üstü yatırmayı ama birinde 15 dakika diğerinde 45 dakika yattı sevmedi sanırım
oh mis. Hala balık var mı canım? Benim de bu hafta çok canım istemişti de eşim mevsimi geçti dedi aldırmadı bana. Beni mi kandırıyor bu adam :))Zeynoyla pazardayız yineakşama balık var.
Var canım geçen hafta levrek Cumartesi çupra yedik ben fırında yapıyorum gayet tazeoh mis. Hala balık var mı canım? Benim de bu hafta çok canım istemişti de eşim mevsimi geçti dedi aldırmadı bana. Beni mi kandırıyor bu adam :))
Ben de alıp yapayım yaaVar canım geçen hafta levrek Cumartesi çupra yedik ben fırında yapıyorum gayet tazeama hamsiyi bilmem Onuda çok severim
Fotoğraf atar mısın canım. Bende kullanmayı düşünüyorumKızlar dolap düzenleyici kullanıyor musunuz. Ben bayıldım mükemmel bir şey bunlar
Ellerine sağlık kuzum nefis görünüyorlarBizde de bugün bunlar var, bensu kucağımdan inmedi. Beraber yaptık.ruhum_mavi canım Dün ıslak kek görünce canım cekti, bugün de bensu durmasada yaptım beraber yaptık dogrusu
Kızlar bana yine bildirim gelmiyo yaayine yazmak için girince gördüm
Ohh afiyet olsun canımEllerine sağlık kuzum nefis görünüyorlarıslak keke de bayılıyoruz biz. Bitti bile bir tepsi
Benim de eşim bayılıyor çikolata kakao falan. Hatta bitter çikolatalı şeyleri daha çok seviyor. Ben evlendiğimizde hiç sevmezdim ağır gelirdi. Daha ziyade meyveli şeyleri severdim. Ama beni de alıştırdı. Şimdi çok seviyorumOhh afiyet olsun canımbenim eşim kakaolu, çikolatalı şeyleri pek sevmiyor, aksine bende bayılıyorum. Bizimkisi biraz zor biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?