- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.161
Haftaya pazara gidersem inşallah alayım dediğini deneyeyim bakalım yiyebilecek miyimsağol canım =) karnıbaharı biraz haşlayıp sonra her bir çiçeğini una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp fırına verince de çok lezziz oluyor hatta karnıbahar tadı pek gelmiyor denemek istersenbenim pek vaktım yoktu onu yapmaya ama aklımda o da =)
bende ıslatmadan yaparım fasulye ve nohuduYaaa oluyor mu canım başlıyorlar mi direk kurtar beni
denediğinde bizimle paylaş canım =)Haftaya pazara gidersem inşallah alayım dediğini deneyeyim bakalım yiyebilecek miyim
Süpersin sipam kucağımdan inerse hemen haşlayayım çok iyi öldü eşimin canı istemiş kaç zaman sonra birşey istedi bende unuttum çok canım sıkılmıştı vallabende ıslatmadan yaparım fasulye ve nohudugayet de güzel oluyor =)
Evet kuzum, hatta çok güzel oluyor. Direk hasliyorlarYaaa oluyor mu canım başlıyorlar mi direk kurtar beni
canım ben ilk haşlamada düdüklü de suyunu atıyorum sonra etle birlikte en son tekrar düdüklü de pişiyor tam istediğimiz gibi haşlanmış oluyor. ben böyle ezilmiş nohudu fasulye yi sevmiyorum.Süpersin sipam kucağımdan inerse hemen haşlayayım çok iyi öldü eşimin canı istemiş kaç zaman sonra birşey istedi bende unuttum çok canım sıkılmıştı valla
kanat pek yemeyiz ama tavuğu but vs yoğurt salça karıştırıp fırına veriyorum. çok güzel kızarıyor ve lezzetli oluyor canımBugün hiçbir şey yapmak istemiyor canım.eşime söyledim, tavuk alalım o zaman dedik. Kanat alayım fırında yapalim dedi. Daha isini bitirecekteee, markete gidecekteee, yemek pişecek bizde yicezz
Çok acıktım amaaa üşeniyorum.
Kızlar kanati nasıl sosluyosunuz, farklı tarifi olan var mi
Yoğurtlu hiç denememiştim kuzum, eşime söyleyeyim, teşekkür ederimkanat pek yemeyiz ama tavuğu but vs yoğurt salça karıştırıp fırına veriyorum. çok güzel kızarıyor ve lezzetli oluyor canım
afiyet olsun canım. bende de patates graten tavuk göğüs tarhana çorbası var akşama =)Yoğurtlu hiç denememiştim kuzum, eşime söyleyeyim, teşekkür ederim
Size de afiyet olsun kuzumafiyet olsun canım. bende de patates graten tavuk göğüs tarhana çorbası var akşama =)
ayy sağol canım hepimizin sütü bol olsun inşaAllahSize de afiyet olsun kuzumbol bol süt olsun, insallah
Amin kuzum insallahayy sağol canım hepimizin sütü bol olsun inşaAllah ☺
ellerine sağlık canım güzel görünüyor farklıymış yaptığın nasıl yaptın canımMücver pişti gün akşam oldu ben başka birşey yapmadım daha
Biber salçası ve domates salçası sıvıyağ yoğurt sarımsak baharat. Defne yaprağı varsa pişirirken 1 tane de defne yaprağı atabilirsin içine canm.Bugün hiçbir şey yapmak istemiyor canım.eşime söyledim, tavuk alalım o zaman dedik. Kanat alayım fırında yapalim dedi. Daha isini bitirecekteee, markete gidecekteee, yemek pişecek bizde yicezz
Çok acıktım amaaa üşeniyorum.
Kızlar kanati nasıl sosluyosunuz, farklı tarifi olan var mi
Nasıl yaptın canm değişikmiş.Mücver pişti gün akşam oldu ben başka birşey yapmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?