- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.201
Canim ben cok seviyorum, yaparım da ama hep tarifini unutuyorumBen hiç denemedim magnolia
Canım benim eşimde pırasa hiç sevmez geçen hafta pişirirken içine 1 portakal suyu 1 limon sıktım baya ekşi oldu çok beğendi. Bide ben çok büyük doğramıyorum ufak ufak kıyıyorum. Az su koyuyorum neredeyse kupkuru oluyor. O zaman çok seviyor.Bugün cuma; balık günümüzdü bizim doğumdan öncesine kadar
Mücver yapmayı düşünüyorum, çorba ne yaparım karar veremedim. Bıdık uyansın bir pazar yolunu tutmam lazım.
Buzlukta yeşil fasulyem, pırasam var ama eşim hiç sevmez
Canm doğumdan sonra neden yapmadınız balık? Fırsat bulamadığın için mi? Teo’yu da yanına alıp yapabilirsin aslında. Düzenini bozma o sana ayak uydursunBugün cuma; balık günümüzdü bizim doğumdan öncesine kadar
Mücver yapmayı düşünüyorum, çorba ne yaparım karar veremedim. Bıdık uyansın bir pazar yolunu tutmam lazım.
Buzlukta yeşil fasulyem, pırasam var ama eşim hiç sevmez
Ya sen ne güzel şeyler yapıyorsun maşallahAksama ne yapıyorsunuz kızlar? Ben daha karar veremedim.
Bensu durmuyor bugün. Eşim gelince yapicam.
Aklımda kuru patlıcan, kırmızı biber ve kabak dolması var. Yada taze fasulye
Ahh kuzum önce neler neler yapardım, şimdi bisey yapamıyorum ki.Ya sen ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah ☺ Biz de karışık kızartma ve çorba
Canım kuru fasulyeyi sucuklu ve patatesli ben yaptım. Annem asla yapmazdı böyle. Bende nefis yemek tariflerinde gördüm de denedim.Allahım neler neler yapmışsınız öyle . Kızlar kültürler mutfaklar ne kadar farklı demi. Herkesin mutfağı çok farklı. Mesela gördüğüm kadarıyla Sümeyye aşırı sağlıklı besleniyor aşırının aşırısı yanı . Ben ömrümde ne yedim ne de herhangi bir yakınımın evinde gördüm o karnabaharıbravo valla takdir ettim. Ben kızartma yapıp piştikten sonra yağına domates sarımsak sos yapıp kızartmanın üzerine döken bir aileden geliyorum o kızartmanın yağına ekmek banardık eşim asla o kadar yağlı yiyemez onla beraber ben de uzaklaştım ama hala bir çoğunuza göre ağır kalıyo yemeklerim. Mesela bi yerde kurufasulyeyi sucuklu ve patatesli gördüm. Şok. İlk defa gördüm . Bu arada şu yemek konservesi olayını kim çıkardıysa kucak dolusu sevgiler öpücükler kokulu kokulu 2 aylık kurufasulyeyi afiyetle indirdik mideye geçen gün
Canım herkesin kültürü yemek yapma şekli farklı. Mesela benim annem de etsiz nohut aşla yapmaz hiç yoksa kıyma koyarCanım kuru fasulyeyi sucuklu ve patatesli ben yaptım. Annem asla yapmazdı böyle. Bende nefis yemek tariflerinde gördüm de denedim.
Annem gibi yapsam bol sulu ve az pişmiş olur
Tesekkur ederim canım benimCkolatakahve canım aklında olsun krema koyman gereken şeylere muhallebiyi pişirip soğuduktan sonra içine 1 paket toz krem şanti koyup mikserle çırp aynı lezzet ve aynı kıvamı veriyo
Bizimkisi de etli hiç yapmazdı. Bende de et aşkı evlendikten sonra oldu.Canım herkesin kültürü yemek yapma şekli farklı. Mesela benim annem de etsiz nohut aşla yapmaz hiç yoksa kıyma koyarben nefret ederim. Annem sen etlerini yeme derdi ne kızardım kokusu sinmiş yemeğe suyuna ekmek bile banmam derdim
Bu yazdığını şimdi eşime okudumAllahım neler neler yapmışsınız öyle . Kızlar kültürler mutfaklar ne kadar farklı demi. Herkesin mutfağı çok farklı. Mesela gördüğüm kadarıyla Sümeyye aşırı sağlıklı besleniyor aşırının aşırısı yanı . Ben ömrümde ne yedim ne de herhangi bir yakınımın evinde gördüm o karnabaharıbravo valla takdir ettim. Ben kızartma yapıp piştikten sonra yağına domates sarımsak sos yapıp kızartmanın üzerine döken bir aileden geliyorum o kızartmanın yağına ekmek banardık eşim asla o kadar yağlı yiyemez onla beraber ben de uzaklaştım ama hala bir çoğunuza göre ağır kalıyo yemeklerim. Mesela bi yerde kurufasulyeyi sucuklu ve patatesli gördüm. Şok. İlk defa gördüm . Bu arada şu yemek konservesi olayını kim çıkardıysa kucak dolusu sevgiler öpücükler kokulu kokulu 2 aylık kurufasulyeyi afiyetle indirdik mideye geçen gün
Mantıyla yoğurtlu makarnayla falan ekmek de yiyosundur sen. Ben hiç yemem hiçBu yazdığını şimdi eşime okudumaynı ben diye ama bu ara sağlıklı beslenmeye çalışıyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?