2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben bebek arabası konusunda çok çok kararsızım.şubat mart nisan mayıs anneleri gruplarına yazdım öneriniz şikayetiniz var mı diye. casual cadillac , mamas papas urbo bi de preg perego önerilmiş bolca. yoyko ve beneto rezil çöp diyorlar bir tane bile iyi bir yorum duymadım. almayanlara fikir olsun

geçmiş olsun canım neden yurt dışına gideceksin doğum için? hangi ülke?

amerika'ya gideceğim. çocuk için geleceğine yatırım olsun diye..

Benim de bobreklerimde büyüme varmis. Bir parlaklik görüyorum ama tas degil dedi. Ben de pirlantadir dedim kum var büyük ihtimal dedi

ben de parlaklık fln görmedi ama, büyümeye dikkat dedi, üzerine yatma dedi..

ben sırtoma ufak bir yastık götüreceğim çünkü spinal olursa 5 6 saat sırt üstü yayıyorsun ve bel boşluğu oluyor. evet bende çantamı hazırlayacam artık kızımda da 30. hafta hazırdı ve erken geldiği için iyiki hazırdı yani

valla maşallah.. ama diyorum ki, bir yandan da erken hazırlarken çağırıyor muyuz acaba? bilemiyorum kafam karışık :)

canım 3-6. aylar arası böbrek büyümesi vardı bende de. Öldüm böbrek ağrısından. Ağrı olmayan tarafına yat. Bol su iç. Ama günde 3 lt'yi geçmesin su miktarı. Aşırı su da böbreği yoruyormuş. Eğer büyüme devaö etseydi stend takılacaktı. Çok şükür 1 aydır yok ağrım ama nasıl bir dert olduğunu iyi bilirim resmen ağlattı beni.

seni şuan bir ben anlarım.. sen de beni.. geçmiş olsun.. bana su konusunda kısıtlama getirmedi. ben de geceleri 1 lt ye yakın su içiyorum..

götürmiycem canım yaa çok büyük bişey. Pusetini taşıycaz zaten bir de yastık taşıtmayayım eşime :) idare ederiz artık hastanede yastıksız emzirerek.

bir şey soracağım meraktan; emzirme yastığı pozisyon olarak bebeği emzirme pozisyonuna uygun gelmiyor bana.. bebeğin biraz dikey tutulması lazım diye biliyorum.
Bu ay içinde emzirme kursuna gideceğim, orada soracağım bu konuyu. Ona göre alacağım bende.

Canım o sayfaya baktım hiç önermemiş sebamed i direk çöp diyor. baby&me deterjanı da hiç önermiyor onu da aldım allahtan daha yıkamadım. hadi deterjanı iade ederim ama diğerleri hediye. ya onları kullanmıcam mustela alcam. ya da kullanan nası kullanmış deyip gözü karartcam. ama bile bile lades de denmez ki ya. çok kafam karışık

sayende bir sayfa daha öğrenmiş oldum.. hemen açtım baktım ben de.. ama bebek bezi yorumları çok sıkıntılı.. naapcaz bilemedim..

Ben valizi hazırladım kızlar dolapta toz olmasın valizin içinde tertemiz dursun dedim kendiminki kaldı benimki normal spor çanta bebeğinki valiz battaniyeler yer kapladı bayağı

ellerine sağlık ne diyelim.. gidip üşenmeyip uslu bir anne olup biz de hazırlıklara başlayalım bari..

Kızlar ben bebek arabası konusunda çok çok kararsızım.şubat mart nisan mayıs anneleri gruplarına yazdım öneriniz şikayetiniz var mı diye. casual cadillac , mamas papas urbo bi de preg perego önerilmiş bolca. yoyko ve beneto rezil çöp diyorlar bir tane bile iyi bir yorum duymadım. almayanlara fikir olsun

kraft + fit aldık biz. hem de 2. el aldık. aileler biraz bik bik etti ama, biz alırken 1850tl idi, biz 800 tl ye aldık. arkadaşlarımız da kullanıyor. biz de onlarla bir tecrübe ettik. memnun kaldık.

Ben hergece doğuruyorum canım :)) bugün yıkayacağım kıyafetlerini bende sonrada hazırlarım ütüleyip. Dursun çantada hazır ne olur ne olmaz. İnşallah zamanında alırız bebişleri kucağımıza
Ayy bende doğuruyorum rüyalarında ama bu çok gerçekçiydi:D evet kenarda dursun ne olur ne olmaz

• Beğen
Reactions: 114

valla maşallah.. ama diyorum ki, bir yandan da erken hazırlarken çağırıyor muyuz acaba? bilemiyorum kafam karışık :)

seni şuan bir ben anlarım.. sen de beni.. geçmiş olsun.. bana su konusunda kısıtlama getirmedi. ben de geceleri 1 lt ye yakın su içiyorum..

bir şey soracağım meraktan; emzirme yastığı pozisyon olarak bebeği emzirme pozisyonuna uygun gelmiyor bana.. bebeğin biraz dikey tutulması lazım diye biliyorum.
Bu ay içinde emzirme kursuna gideceğim, orada soracağım bu konuyu. Ona göre alacağım bende.

sayende bir sayfa daha öğrenmiş oldum.. hemen açtım baktım ben de.. ama bebek bezi yorumları çok sıkıntılı.. naapcaz bilemedim..

ellerine sağlık ne diyelim.. gidip üşenmeyip uslu bir anne olup biz de hazırlıklara başlayalım bari..

kraft + fit aldık biz. hem de 2. el aldık. aileler biraz bik bik etti ama, biz alırken 1850tl idi, biz 800 tl ye aldık. arkadaşlarımız da kullanıyor. biz de onlarla bir tecrübe ettik. memnun kaldık.
Bizde kraft fit almıştık geri verdik. Ana kucağı çok dar ve ayak bölümü çok yukarıda bebiste bel kısmı çok aşağıda kalıcak adam geri vermeye gittigimizde oraya sunger koyarsiniz dedi dalga gecer gibi o kadar para vermisiz biz. Aşırı kullanışsız o yuzden. Internette de hep ana kucağından şikayetçi olmuşlar. Umarım siz memnun kalırsınız.

Benimde kesmek aklıma gelmezdi ama burda herkes kesince rahatsız olur diyince keseyim dedim.
ilk üç ay bebeklerde acı hissi olmaz ayrıca nasıl alıştırırsan öyle gider. bir arkadaş burda mı başka topiktemi bilmiyorum hatırlamadım ama o baştan beri kesiyormuş ve aklı erdiğinde artık kesilmemişleri asla giymiyormuş

Casual quatro aldık biz e bebek indiriminden 1700 tl. Yeni çıktığı için ana kucağı yenilenmiş. Çok memnun kaldım kaba değil çok nazik duruyor. Almadıysanız mutlaka bakmanızı öneririm. Pişman olmazsınız.

Kızlar vitamin ilacını decavit kullanıyordum şimdi regenesis max kullanıyorum bu vitamin nedense boğazımda kalıyor kaç bardak su içiyorum inmiyor ekmek yiyorum yine orda hissediyorum hapı yıllardır okadar hap içerim hiç böyle birşey görmedim varmı bu hapı içip öyle olan acaba

Kızlar bence mühendisinoğlu sayfasına çok takılmaya gerek yok. Yani düşünüyorum her yıl kaç bin çocuk doğuyor ve neler kullanıyor aileleri, tamam dikkat edelim ama sonuçta sadece şu ürünü kullandı diye o çocuğa büyük bi şey olmayacak Allah ın izniyle.
Ha elimizden geldiği kadar dikkat edelim ama yok bunda şu var ondan bu var deyip didiklemeye gerek yok :)

ilk üç ay bebeklerde acı hissi olmaz ayrıca nasıl alıştırırsan öyle gider. bir arkadaş burda mı başka topiktemi bilmiyorum hatırlamadım ama o baştan beri kesiyormuş ve aklı erdiğinde artık kesilmemişleri asla giymiyormuş
Bende kizimda hic kesmemistim aklima bile gelmemisti burda duydum. Bilmiyorum bunda da keser miyim.

Kızlar vitamin ilacını decavit kullanıyordum şimdi regenesis max kullanıyorum bu vitamin nedense boğazımda kalıyor kaç bardak su içiyorum inmiyor ekmek yiyorum yine orda hissediyorum hapı yıllardır okadar hap içerim hiç böyle birşey görmedim varmı bu hapı içip öyle olan acaba
Bende bunu kullanıyorum canım. Ben ilacı atar atmaz hemen suyu dikiyorum yoksa insanın boğazına takılıyo gibi oluyo. Hergün mu kullanıyorsun sen ?

16. haftadan beri regenesis max ı kullanıyorum canım ama bi iki kez zorlandım yutarken onun dışında sıkıntı yaşamadım ben.

hayırlısı olsun canım. geçmişin var mı Amerika'da? eşin de gelecek mi? ben şahsen çok yorucu buluyorum yurt dışında doğumu.
bilmiyorum canım çağırıyornuyuz böyle =) ama zaten hazır herşey sadece valize konacak =)

Kızlar bence mühendisinoğlu sayfasına çok takılmaya gerek yok. Yani düşünüyorum her yıl kaç bin çocuk doğuyor ve neler kullanıyor aileleri, tamam dikkat edelim ama sonuçta sadece şu ürünü kullandı diye o çocuğa büyük bi şey olmayacak Allah ın izniyle.
Ha elimizden geldiği kadar dikkat edelim ama yok bunda şu var ondan bu var deyip didiklemeye gerek yok :)
Kesinlikle cnm yoksa kafayi yicez ya didik didik etmekten. 5 yil once hic bu sosyal medya gelismemisti ve cok kaliteli diye sebamed ve prima kullandim o zaman benim kizim da sorun mu olacak demek anlamadim. Tabiki bakip fikir aliriz ama mesela elimizde vardir hediye gelmistir niye kullanmayalim. Bende friendly camasir deterjani var adam onermemis diye atiyim mi.

Kesinlikle cnm yoksa kafayi yicez ya didik didik etmekten. 5 yil once hic bu sosyal medya gelismemisti ve cok kaliteli diye sebamed ve prima kullandim o zaman benim kizim da sorun mu olacak demek anlamadim. Tabiki bakip fikir aliriz ama mesela elimizde vardir hediye gelmistir niye kullanmayalim. Bende friendly camasir deterjani var adam onermemis diye atiyim mi.
Yani keşke her şeyin en doğalını bulsak ama bugün bile kaç tane ilaç içiyoruz maalesef yavrumuz karnımızdayken. Yediğimiz hangi sebze organik veya tam sağlıklı. Allah esirgesin yavrularımızı inşallah :) Hamilelik olarak aşırı pimpirikli geçirdim ama anneliğimde öyle olmak istemiyorum :))

Bizde kraft fit almıştık geri verdik. Ana kucağı çok dar ve ayak bölümü çok yukarıda bebiste bel kısmı çok aşağıda kalıcak adam geri vermeye gittigimizde oraya sunger koyarsiniz dedi dalga gecer gibi o kadar para vermisiz biz. Aşırı kullanışsız o yuzden. Internette de hep ana kucağından şikayetçi olmuşlar. Umarım siz memnun kalırsınız.
sonra ne aldınız cnm?

bende öle bir şey olmuyor cnm baştan beri onu kullanıyorum.

Ben de aynı şekilde decavitten döndüm. Regenesisin yapışkan bir dış yüzeyi var, ağıza atıp su içene kadar dilime yapışıyo bile. Ben öncesinde bir kaç yudum su içip öyle içiyorum.

Bence de çok gerek yok ben baby&me nin deterjanını almıştım mesela. Kullanmaya devam edicem. Veya içlerinden bütçeme uyan en az zararlıyı seçerim artık tamamen doğal bir şey bulmak imkansız gibi.

Bende kizimda hic kesmemistim aklima bile gelmemisti burda duydum. Bilmiyorum bunda da keser miyim.
Biz kendi etiketlerimizi de hep keseriz eşimle o yüzden ilk aklıma gelen etiket kesmek oldu benim :D

Back
X