- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.541
cnm benim kiz benim de sivri boyleErkek bebeklerin ole canm one veriyor kiz bebekleri yana veryr isteama sennki ckmak istiyor galiba biran once
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim kiz benim de sivri boyleErkek bebeklerin ole canm one veriyor kiz bebekleri yana veryr isteama sennki ckmak istiyor galiba biran once
![]()
İyi oldu haber verdigin canım çok sagol küvetim kalmıştıtinyrose canim 18 ekimde A101'e kuvet geliyor
sen istiyordun sanirim. haberiniz olsun kizlar almak isteyen varsa
![]()
Rica ederim canm fiyati iyiymis gorunce yazayim dedim,ben almistim ama almayanlar vardir diyeİyi oldu haber verdigin canım çok sagol küvetim kalmıştı
Vallahi benim kiz hafif kalcadan basketbol topu gibi yuvarlak kadnm:) kiz cinsiyt erkek olmasn senincnm benim kiz benim de sivri boyle![]()
cok tesekkur ederim cnmtinyrose canim 18 ekimde A101'e kuvet geliyor
sen istiyordun sanirim. haberiniz olsun kizlar almak isteyen varsa
![]()
cnm sanmiyorum ya taa 13.haftada doktor kiza benziyo dedi.18.haftada kiz dedi.ayrintilida da baska doktor kiz dediVallahi benim kiz hafif kalcadan basketbol topu gibi yuvarlak kadnm:) kiz cinsiyt erkek olmasn senin![]()
Rica ederim canmcok tesekkur ederim cnm
Aynen benim gitrigim 4 dr da kiz dedi simdi beni stres aldi ya hep cocklarla ilgili seyler ckncz insan korkuyr ya tedrgn oluyor saglkli bir sekilde dogururuz ins rabbim hicbirimize evlat acisi yasatmaz amincnm sanmiyorum ya taa 13.haftada doktor kiza benziyo dedi.18.haftada kiz dedi.ayrintilida da baska doktor kiz dedi
ay kiz olsun ya![]()
aman saglikli olsun da![]()
Haci Şerif in cikolatalari guzel oluyo, ben oraya yaptircam. Tek tadini bildiğim yer orasi zaten :)Bn de kendime pijama takimi.bebek magneti cikolata seker mevlit icin bebege takim dogum icin orta boy bi valiz falan almam lazim . ufak tefek seyler kaldi sanirim cnm .
Kizlar bebege cikolatayi ve magneti nerden yaotircaksiniz guzel kaliteli bi yer varmi
Canım napcam ben sende çok hasta oldun bilirsin burun tıkanıklığı mahvediyor konuşamıyorum artık ağzımdan nefes alıp vermekten devamlı Boğazım kuruyor delircemHaci Şerif in cikolatalari guzel oluyo, ben oraya yaptircam. Tek tadini bildiğim yer orasi zaten :)
Canim tikali burna kullanilmiyor o dikkat et kulaklarina zarar verme. Burun spreti de hamilelige uygun mu acaba. Bazi burun sprey siselerinin kapaklari aciliyor. Ben bir tanesini acip sirke koymustum, biraz can acitiyor ama kolay aciyor ve dogal. Gerci bu kadar kotuysen ve akinti da sari yesile donmusse antibiyotik baslayabilir sana.Kaç gecedir burun tıkanıklığı yüzünden kabus gibi geçiyor mecbur dayanamayıp fısfıs sıkıyorum açılıyor yoksa su bile yutamıyorum kulakları tıkanıyor yemekte çiğneyip yutamıyorım iki tarafta komple tıkalı fısfıs sıktığım için vicdan azabı yapıyorum bugün kulak burun boğaza gidicem inşallah fısfıs bebeğe zarar vermiyordur sadece gece birer defa sıkıyorum sabaha kadar idare ediyor yoksa başımı yastığa koyamıyorum gündüz idare ediyorum oğlumun sünis yıkama aparatı ile basınçlı olarak yıkadım tuzlu su kullandım ama kesinlikle açılmıyor napcam ya
Akmıyor canım kuru bir tıkanıklık peçeteye bişey gelmiyor çıldırcam artık evdeki şişelere bakıyım da bende yapıyım sirkeli su inşallah açar ya çok teşekkür ederimCanim tikali burna kullanilmiyor o dikkat et kulaklarina zarar verme. Burun spreti de hamilelige uygun mu acaba. Bazi burun sprey siselerinin kapaklari aciliyor. Ben bir tanesini acip sirke koymustum, biraz can acitiyor ama kolay aciyor ve dogal. Gerci bu kadar kotuysen ve akinti da sari yesile donmusse antibiyotik baslayabilir sana.
Avucuna koyup burnuna da cekebilirsin ama o daha cok yakiyor. Benim de ilk gunler tikanikti daha bugun gece rahat uyuyabildim. Kac gundur sirke yapiyorum, limonlu ihlamur iciyorum.Akmıyor canım kuru bir tıkanıklık peçeteye bişey gelmiyor çıldırcam artık evdeki şişelere bakıyım da bende yapıyım sirkeli su inşallah açar ya çok teşekkür ederim
İnş bizim geçecek diyelim de geçsin okadar uzamasın aynen öyle hormonların normale dönmesi 2 ayı buluyor...hem sıvı azlığı hem fazlalığı erken Doğumu tetikliyormuş inş düzene girer diye umut ediyorum bebekte ters dönmüş ve baskı yapıyor yürüyüşüm bile değişti eğilmek kabus gibi uyku gitti anne olmak gerçekten kolay değilmiş ama olsun rabbim bize yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşya 2 ay mııı ay cok canım sıkıldı ya
9 ay kusup dogurur dogurmaz mide sıkıntısı gecen de varmis cnm ya oyle oluruz insallah
dogurur dogurmaz hormonlar hala mi zirvede
ben de amniyon sivisinin azligi erken dogumu tetikliyo saniyodum cnm.
Akmıyor canım kuru bir tıkanıklık peçeteye bişey gelmiyor çıldırcam artık evdeki şişelere bakıyım da bende yapıyım sirkeli su inşallah açar ya çok teşekkür ederim
Canım ben pentiden emzirme atleti aldım içinde dolgusu var ve daha rahat geldi kullanımı bana..emzirme sütyeni de almıştım ama almasaydım diye düşündüm sonra..kizlae sizce emzirme sütyeni mi atleti mi
emzirme atletinin goguse kalan kisminin sutyen gibi dolgusu olani var mi ? oyleyse hic sutyen almicam emzirme atleti alicam