2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar hastaneye emzirme yastığı götürecek misiniz? Rüyamda 32.haftada doğum yaptığımı gördüm kalktim çantayı hazırlamaya:D

Kaç gecedir burun tıkanıklığı yüzünden kabus gibi geçiyor mecbur dayanamayıp fısfıs sıkıyorum açılıyor yoksa su bile yutamıyorum kulakları tıkanıyor yemekte çiğneyip yutamıyorım iki tarafta komple tıkalı fısfıs sıktığım için vicdan azabı yapıyorum bugün kulak burun boğaza gidicem inşallah fısfıs bebeğe zarar vermiyordur sadece gece birer defa sıkıyorum sabaha kadar idare ediyor yoksa başımı yastığa koyamıyorum gündüz idare ediyorum oğlumun sünis yıkama aparatı ile basınçlı olarak yıkadım tuzlu su kullandım ama kesinlikle açılmıyor napcam ya
Sirkeli suyla temizle burnuna çek canım çok faydasını görüyorum. Az tıkanıyor burnum bir bardağa yapıyorum sirkeli su banyoda bırakıyorum. Git gel yaptıkça temizliyorum. En son serçe parmağımla sürüp bırakıyorum

Ay beni de su 1 2 gundur acayip korku saldi her uyandigimda diyorum acaba bugun mu dogurcam. Ben de cantayi hazirladim. Insallah 6 7 haftadan once gerek olmaz:)

Kızlar benımde baldırlarımın içlerinden genitale doğru cok ağrım oluyor . Özellikle yataktan kalkarken , sağdannsola dönerken oturup kalkarken felaket ağrım oluyo . Daha önce konusulmustu vucut kendını doğuma hazırlıyo diye ama aynı ağrıyı cekip doktoruyla konusan oldu mu ?
Acılma falan olmaz dimi ne biliyim korkuyorum işte :/

Hanımlar hastaneye emzirme yastığı götürecek misiniz? Rüyamda 32.haftada doğum yaptığımı gördüm kalktim çantayı hazırlamaya:KK70:
ben sırtoma ufak bir yastık götüreceğim çünkü spinal olursa 5 6 saat sırt üstü yayıyorsun ve bel boşluğu oluyor. evet bende çantamı hazırlayacam artık kızımda da 30. hafta hazırdı ve erken geldiği için iyiki hazırdı yani

ben sırtoma ufak bir yastık götüreceğim çünkü spinal olursa 5 6 saat sırt üstü yayıyorsun ve bel boşluğu oluyor. evet bende çantamı hazırlayacam artık kızımda da 30. hafta hazırdı ve erken geldiği için iyiki hazırdı yani
Ben herşeyi hazirlamistim zaten bi çantaya koymadim kendi eksiklerin var birkaç tane onun dışında hazır inşallah benim oğlumda erken doğum riskin vardı ama 40+2de dünyaya geldi:D

Kızlar benımde baldırlarımın içlerinden genitale doğru cok ağrım oluyor . Özellikle yataktan kalkarken , sağdannsola dönerken oturup kalkarken felaket ağrım oluyo . Daha önce konusulmustu vucut kendını doğuma hazırlıyo diye ama aynı ağrıyı cekip doktoruyla konusan oldu mu ?
Ben oğlumda sormuştum doktorun öyle demişti bunda sormadim o yuzden

Ben herşeyi hazirlamistim zaten bi çantaya koymadim kendi eksiklerin var birkaç tane onun dışında hazır inşallah benim oğlumda erken doğum riskin vardı ama 40+2de dünyaya geldi:KK70:
aynen herşey hazor bi çantaya koymak kaldı bende de =) ciddimi hay maşaAllah inşaAllah bu sefer de vaktinde gelir =)

Ben herşeyi hazirlamistim zaten bi çantaya koymadim kendi eksiklerin var birkaç tane onun dışında hazır inşallah benim oğlumda erken doğum riskin vardı ama 40+2de dünyaya geldi:KK70:
Maşallah yaa :) Ben de şimdi evde yatıyorum şimdi Allah korusun erkenden gelmesin diye :( inşallah benim oğlum da zamanında gelir en azından 36 ya kadar sabreder.

Masallah cantalar bile hazirlaniyor ben daha camisiri yikamadim ve eksiklerim var agirdan aldim maalesef haftaya artik camisiri yikasam iyi olacak.

Hanımlar hastaneye emzirme yastığı götürecek misiniz? Rüyamda 32.haftada doğum yaptığımı gördüm kalktim çantayı hazırlamaya:KK70:
yok canım boşuna yük etme onu gerekirse fazla yastık istersin hastaneden veriyorlar
benim de oluyor özellikle sol tarafta ama hiç doktora sormadım

Maşallah yaa :) Ben de şimdi evde yatıyorum şimdi Allah korusun erkenden gelmesin diye :KK43: inşallah benim oğlum da zamanında gelir en azından 36 ya kadar sabreder.
Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah ben hep tetikte bekledim baktım gelmiyor gelicegide yoktu zaten :D

bugün kontrolümüz vardı. 29+1 olduk. 1340 gram geldi kilosu. 3 hafta önce 771 gramdı bana çok az gelmişti stres yapmıştım. 3 haftadır ceviz, pekmez ve kaşara yüklendim baya kilo aldırmışım kızıma :KK48: herşey normal dedi, bacak uzunluğu herzamanki gibi 1 hafta önde gidiyor. Suyu ve rahim ağzı da normal. NST'ye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra her kontrolde NST'ye girecekmişim. Bir sonraki kontrolümüze de 32+0'da gidip çalışabilir raporu alacağım.

merhaba kızlar, böbrek ağrısı çekeniniz yok galiba aranızda.. benim de son kontrolde böbreklerime de baktı doktor, sağ böbrekte büyüme var dedi, hamilelikte olur ama ağrı dışında bir sıkıntısı olmaz demişti. 2 gündür sol böbreğim ağrıyor.. doktorla konuştum. normal, üzerine yatma dedi. Bugün biraz daha hafifledi.
Bu arada karınlarınızı gördüm maşallah ne güzel. Benim şişkoluktan hamileliğim pek belli olmuyor :) gerçi o zaten istediğim birşeydi. Yurtdışına çıkacağım doğum için, o nedenle fazla sorguya girmeden, girebilirim diye umuyorum..
canım 3-6. aylar arası böbrek büyümesi vardı bende de. Öldüm böbrek ağrısından. Ağrı olmayan tarafına yat. Bol su iç. Ama günde 3 lt'yi geçmesin su miktarı. Aşırı su da böbreği yoruyormuş. Eğer büyüme devaö etseydi stend takılacaktı. Çok şükür 1 aydır yok ağrım ama nasıl bir dert olduğunu iyi bilirim resmen ağlattı beni.

Back
X