- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.701
Canm böbrek ağrısından çok geçtim gerçekten. Zaten teşhis koyana kadar 3-5 doktor gezdim. Sonra bir ürolog koydu teşhisi. Gebelik hidronefrozuymuş. Bebek büyüdükçe böbreğe baskı tapıyor ve büyütüyormuş. Tüm doktorlar bol su iç deyince ben de günde 4ltye falan çıkarmıştım. Ama bu teşhisi koyan doktor çok su da böbreği yorar. 3 lt yeterli dedi. 1 aydır yok ağrım neyse ki. Gebeliğin tadını yeni çıkarmaya başladım diyebilirim.amerika'ya gideceğim. çocuk için geleceğine yatırım olsun diye..
ben de parlaklık fln görmedi ama, büyümeye dikkat dedi, üzerine yatma dedi..
valla maşallah.. ama diyorum ki, bir yandan da erken hazırlarken çağırıyor muyuz acaba? bilemiyorum kafam karışık :)
seni şuan bir ben anlarım.. sen de beni.. geçmiş olsun.. bana su konusunda kısıtlama getirmedi. ben de geceleri 1 lt ye yakın su içiyorum..
bir şey soracağım meraktan; emzirme yastığı pozisyon olarak bebeği emzirme pozisyonuna uygun gelmiyor bana.. bebeğin biraz dikey tutulması lazım diye biliyorum.
Bu ay içinde emzirme kursuna gideceğim, orada soracağım bu konuyu. Ona göre alacağım bende.
sayende bir sayfa daha öğrenmiş oldum.. hemen açtım baktım ben de.. ama bebek bezi yorumları çok sıkıntılı.. naapcaz bilemedim..
ellerine sağlık ne diyelim.. gidip üşenmeyip uslu bir anne olup biz de hazırlıklara başlayalım bari..
kraft + fit aldık biz. hem de 2. el aldık. aileler biraz bik bik etti ama, biz alırken 1850tl idi, biz 800 tl ye aldık. arkadaşlarımız da kullanıyor. biz de onlarla bir tecrübe ettik. memnun kaldık.
Emzirme pozisyonu konusunda ben de pek bilgi sahibi değilim. İlk bebeğim olacak. Dediğin gibi ilk zamanlar biraz daha dik tutmak gerekebilir ama bebek büyüdüğünde dik tutmak mümkün değil zaten. Dolayısıyla emzirme yastığı hem bebeğin de ağırlığı arttığı için baya hayat kurtarıcı oluyormuş. Kollarındaki yükü alıyormuş.