2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar emzirme minderi alan varmı ben almaya karar verdim oğlumda devamlı orama burama yastık sıkıştırıyordum kollarım kopuyordu sırtım ağrıyordu aldıysanız nerden hangi marka aldınız acaba
Ben aldım canm. Instagramdan minikom_baby sayfasından emzirme yastığı ve emzirme önlüğünü birlikte aldım.

Eklentiler

• B1E076F6-2BA0-4DC5-9103-A0E19847CD8E.webp
    B1E076F6-2BA0-4DC5-9103-A0E19847CD8E.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar A101 e bu hafta bebek malzemeleri geliyor, küvet masrapa kova vs bekleyenler vardi, aklınızda olsun:)
Süper haber bakıcam bende

Kızlar emzirme minderi alan varmı ben almaya karar verdim oğlumda devamlı orama burama yastık sıkıştırıyordum kollarım kopuyordu sırtım ağrıyordu aldıysanız nerden hangi marka aldınız acaba
Ben de emzirme kursunda sorup ona göre alıp almamaya karar vereceğim

Geceleri soldan başka pozisyonda uyuyan varmı ben sağımdada çok uyuyorum da korkuyorum oğlumda solda çok rahattım bunda sağda rahatım
Ben sağ ve sola yatıyorum.. hangisinde rahat edersem..

insallah oyledir cnm
benim idrar yollarimda enfeksiyon cikmiati 2 hafta once.ama boyle sıkışık degildim hic bu ara boyleyim
Ben bazen wcye gidiyorum aradan 5dakika geçiyor geçmiyor tekrar sıkışıklık hissi oluyor gidiyorum pek de tuvaletim yok sıkışan mesane kendini tam boşaltamadığından olurmuş diye okumuştum

İyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?

Ben bazen wcye gidiyorum aradan 5dakika geçiyor geçmiyor tekrar sıkışıklık hissi oluyor gidiyorum pek de tuvaletim yok sıkışan mesane kendini tam boşaltamadığından olurmuş diye okumuştum
benim 5 dk degil de 10 15 dk oluyo cnm.
ama oyle bi sıkısıyorum ki sanki litte litre su icmisim ama lavaboya gidiyorum bumuydu oluyorum :-)

İyi geceler kızlar
Bebişler çok hareketli mi? Benimki yan yatıyor sanırım ve hareket ederken inanılmaz canımı yakıyor.her hareketin de değil tabi de arada biryerlerini öyle bir dayıyor ki o an nefes alamıyorum aşırı canım yanıyor.sizde de aynı durum var mı?
Benim eskisi kadar hareketli değil sabah öğlen aksam hareketli oluyor uyuyor galiba artık diğer zamanlarda. Ve o dayamalar maalesef acıtıyor hafif elimi koyup sesleniyorum öyle yapınca duruyor sonra :)

İyi geceler kızlar
benim de bazen sag tarafima dayaninca duzelsin diye soluma yatiyorum cok canimi yakiyor.sonra tekrar saga donuyorum.ya da sirt ustu yatiyorum.
benim kizkm sag tarafi cok benimsemis.hic sola dayandigini gormedim :-)
ama nefes alamama gibi bi durumum olmuyor.
benim de bazen gogsumun alti cok agriyor.sanki oraya geliyo bebek gibi oluyo.sende de oluyo mu

Back
X