ben de ebebekten almiatim cnm aslinda bende 2 li olanlardan alcaktim.ama hem pahaki gelmisti hem de bi sevmezse bosuna bu kadar para vermeyim dedim.12 tlye aldim bi tane.en azindan bunu sevmezse degistirir baska bisey alirim ya da gerek klamaz bilemiyorum yasayip gorcem.ben emzik kullansa da olur kullanmasa da diye dusunuyorum.gece yatarken alsa gunduz almasa mesela cok iyi olur ama iste alisinca gunduz de birakamiyolarmis.denicem bakalim.
sana tavsiyem 2 li alcaksan philips aventin gece kendiliginden yanan desenleri olan emzik alman.benim aklimdaki onlardi.ama dedigim gibi bi de sevmezse diye riske almak istemedim.o emzikler gece bebek emzigi dusunce agladigi zmn senin isigi acmadan emzigi bulmani sagliyomus.2 saat emzik aramicaksin yani besigin icjnde.bi de kendinden gece yandigi icin lambayi da acmak zorunda kalmicaksin.
bi de kaucuk olanlar iyi cidden bebekler daha cok seviyomus sanirim oyle okumustum.bende oyle aliyim dedim.cidden bi dokunsan kaucuk olanlar klasik silikon emziklere gore daha yumusacik.
ama damakli mi damaksiz mi hic bilmiyorum cnm.
tecrubeli annelere sor istersen onlar dahs iyi fikir verir