2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valalhi canm benim arkadsmdan goruyorum kiz emzik uyudgu zaman birde emzigi emdikten sonra veriyor cock 3 aylık alıyor sastm ama emzigi de aliyor ama durmadan kiz emziriyor ve emiyor da sastm bende onun gbi yapmayi dusunyrm isikli emzik ilk defa duydm dur onlarada bakiym ama benim gozum o kapaklilarda kaldi guzeller zaten internette sipars vercm artk bende internette uygn cunku
canım ışıklı olanların da kendinden kapağı var.

Kızlar bebek yağı gerekli mi sizce ? Alıp almama konusunda kararsızım
kızımda almıştım hiç kullanmadım çünkü cildi nefes alması gerekiyor. ben badem yağını banyo kovanın suyun içine bir iki damla attım öyle daha iyi oldu birde kış bebekleri olacaklar ama her banyoda değil mesela haftada iki. badem yağın yerine bebek yağıda kullanabilirsin.

Kizlar bizimde bu gun doktor kontrolumuz vardi cok sukur bir sikinti yok nst ye baglandim onda da sanci cikmadi ama benim kasilmalarim var dedim normaldir dedi bir de sezeryan oldugu icin tarih istedim araligin 3 gibi yapariz dedi ben dr dedim hocam araligin 5 i olurmu oglumla ayni tarih olsun dedim tamam olur dedi bu arada kilosu 1800 iyi dedi boyu da 42 cm cok sukur bir sorun yok darisi sizlerin basina

kızlar ara ara sancı giriyormu sizlere de bazen kitlenip kalıyorum 5 dk içinde ara ara geliyor 15 dk sürüyor. 2-3 günde 1 oluyor. yalancı sancılar sanırım
Bende kasılmalar oluyordu ama iki haftadır olmuyor. Sen yinede doktoruna sor canım ne olur ne olmaz

Kizlar bizimde bu gun doktor kontrolumuz vardi cok sukur bir sikinti yok nst ye baglandim onda da sanci cikmadi ama benim kasilmalarim var dedim normaldir dedi bir de sezeryan oldugu icin tarih istedim araligin 3 gibi yapariz dedi ben dr dedim hocam araligin 5 i olurmu oglumla ayni tarih olsun dedim tamam olur dedi bu arada kilosu 1800 iyi dedi boyu da 42 cm cok sukur bir sorun yok darisi sizlerin basina
Maşallah canım boyuna kilosuna ❤️ Ne güzel ya tarih sipariş etmişsin resmen :)

kızlar civilde bebek arabası ve oto koltuğunda indirim var bir bakın isterseniz internet sitesinde gördüm baya da indirim vardı üstelik

kızlar ara ara sancı giriyormu sizlere de bazen kitlenip kalıyorum 5 dk içinde ara ara geliyor 15 dk sürüyor. 2-3 günde 1 oluyor. yalancı sancılar sanırım
Bu hafta çok oldu sancımı ağrımı gazmı anlamadım özellikle çok ayakta kaldığımda göğüsümün altı acıyıp ağrıyor elim hep orda geziyorum yatınca geçiyor bide sırt ağrım çok bu aralar

Bende çok kötüyüm canım ağzımla nefes alıp vermekten devamlı su içiyorum herşeyi denedim otrivine spreyle rahatım akşama kadar o tıkanıklığa katlanıp yatarken sprey sıkıyorum hemen açılıyor ciğerime nefes doluyor 12 saat kadar etkili oluyor sonra yine tıkanıyor işin ilginci burnum akmıyor sadece tıkalı çok geçmiş olsub
Cok tesekkur ederim canim ben artik dayanamadim dr geldim ilac kullanmamak icin direndim ama olcak gibi degil. kan verdim lenf bezlerimden de suphelendi enfeksiyon varsa antibiyotik verecekmis burun icinde sprey vericek. Ayni durumdayim burnumun akmasi bitti sanki beton doktuler oraya perisan oldum kac gundur ya hayirlisiyla atlataydik sunu da cok cok gecmis olsun sanada canım

Kontrolden geldim kızlar, pozisyonu hala aynıydı, evde istirahata devam dedi, ama kilo almamış yavrum üzüldüm biraz :KK43: hala 1400 gram mış, en son 2 ekimde de öyleydi.
Canım benim de bir hafta önceki kontrole göre pek bir fark yoktu. Bir de herkes kaşar yemeyi öneriyor ama o kaşar eski kaşar omalı diye biliyorum. Taze kaşar atık peynir gibi bir şey oluyor çünkü.

Kızlar bebek yağı gerekli mi sizce ? Alıp almama konusunda kararsızım
Bence gereksizdi ama bir arkadaşım ciltleri çok kuruyor pul pul oluyor dedi. Ben de içilebilir denilen bir yağ aldım, en kötü kendime kullanırım artık :)

Son adet tarihiniz ne.ultrasona göre mi hesaplanıyor sat a göre mi ?
Son adet tarihim 24 Şubat. 1 Aralık doğum görünüyor ama ultrasonda haftası önden gidiyor diye erken de gelebilirmiş :) doğum izni son adet tarihine göre hesaplanıyor 32 hafta bitmiş olması gerekiyor

[Q="sezson, post: 57547349, member: 865513"]Son adet tarihim 24 Şubat. 1 Aralık doğum görünüyor ama ultrasonda haftası önden gidiyor diye erken de gelebilirmiş :) doğum izni son adet tarihine göre hesaplanıyor 32 hafta bitmiş olması gerekiyor[/QUOTE]
Benim sat 9mart hesapladım 19unda ayrılabiliyorum ama doktor 21inde diyor

Yenidogan sunnetini devlet hastaneleri yapiyor mu yada ozellerde fiyat nedir hic sordunuz mu?

Kontrolden geldim kızlar, pozisyonu hala aynıydı, evde istirahata devam dedi, ama kilo almamış yavrum üzüldüm biraz :KK43: hala 1400 gram mış, en son 2 ekimde de öyleydi.
Canim hic uzme kendini daha cok zamanin var zaten simdiden sonra guzel kilo alirlarmis onemli olan sagligi yerinde olsun

Back
X