cnm ben sadece bi tane atlet aldim xl baska hic bisey almadim.sutyenler hala oluyo.atlet de esiminkileri giyiyorum ben

tisortte oyle bazem esofmani da esimden giyiyorum

ama dogundan sonrasi icin depend hasta pedinin ustune bi de pamuklu xxl ya da xl veden iki tane alt camasir alicam.kanama ilk gunler fazla olcagi icin sizdirma falan yaparsa diye hem de dikis yerlerime gelmesin diye.hem de guzelim geceligim batmasin

dependin hasta pedi cok hosuma gitti icinde 9 tane var kilot gibi giyinip atmak isteyince yandan yirtio atiyosun.harika bisey.kesinlikle oneririm simdiden cok begendim cnm.
ya bi de kullan at mama önlükleri vardi kusmalra karsi falan disarda kullanmak icin alsammi acaba diye dusundum ama almadim sen aldin mi ya da alcan mi
bir de bebek cop poseti varsi 3 lü 8 tlydi baktim normal cop posetinden farki yok sanki bende normalini alicam.bi yere giderken falan bebek bezini koyarim.
bir de sevi bebenin pratik alt acmasina bayildim.giysisini giydirmek icin yumusak altini degistirmek icin naylonsu bi kumasi var.yikiyana kadar kakasi ya da cisi bulassa silinir islak mendille.
bana gelen bi arkadas bebeginin bezibi cop kutuma atmisti ve baska biri de bebeginin altini halimda cikartmisti ya bebek bu ya birden isese ya da kakasini bulastirsa onu da gectim hali yani killı tüylü bisey neticede bebegin poposu tahris oluyo.heleki cop kutumda bebek bezi gormek igrenc.ben kendi bebegim icin bile ayri bi cop kovam vardi onu kullancam.neticede cisli kakali bezler yani.o yuzden poset ve alt acma bezi sart bence.zzaten kullan at alt acma bezi de aldim ama hemen atmam heralde cok bulasirsa atarim bayagi buyuk bisey.