• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Vallahi canım sarı geliyordu sonra bildiğin fıstık yeşiline dönmüştü fosforlu yeşil yani internette bakmıştım korkmuştum doktorum tedavi verdi ama öyle devam etti kaşıntı falanda yapmıyordu rahatsız olmuyordum bana ped alerji yapıyor oyüzden eski atletler penyeleri kesip kendime bezler yaptım çeyizimdede vardı o bezlerden eskilerde öyle yaparlarmış hergün kuru tutup bez koyuyordum oraya bez ıslanınca diğer tarafını koyardım akşama kadar bezin içini de kullanırdım her akşam değiştirirdim hijyene dikkat et kuru tut
Cnm ilk günden beridir dikkat ediyorum iç çamaşırı değiştirmek yerine her wc sonrası kağıt havlu koydum değiştim ıslak bırakmadım hiç temiz olmasına dikkat ettim çünkü gebelik öncesi de mantar olmuştum dikkat etmiştim geçmişti ama mantar olduğum da yeşilimsi akıntı olmamıştı hiç gebelikte oluyor kaşıntı yok geçen hafta ilk kez koku oldu işte bu merheme başladık şuan koku da yok ama dün yine yeşilimsi akıntı geldi sinir oldum kullandığım ilaç bir halta yaramıyor diyorum artık ilacı bıraktım sinirimden

Ozaman benim depodan gidiyo desene:-) bilmiyorum valla bi yarın olsa güzel haberler alsamm☺️
Ben baştan bu yana diabet ve diyetle gidiyorum ve hiç kilo almadım ama bebiş alıyor endişelenme canım. Yarın benim de kontrolüm var. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Cnm ilk günden beridir dikkat ediyorum iç çamaşırı değiştirmek yerine her wc sonrası kağıt havlu koydum değiştim ıslak bırakmadım hiç temiz olmasına dikkat ettim çünkü gebelik öncesi de mantar olmuştum dikkat etmiştim geçmişti ama mantar olduğum da yeşilimsi akıntı olmamıştı hiç gebelikte oluyor kaşıntı yok geçen hafta ilk kez koku oldu işte bu merheme başladık şuan koku da yok ama dün yine yeşilimsi akıntı geldi sinir oldum kullandığım ilaç bir halta yaramıyor diyorum artık ilacı bıraktım sinirimden
Canım havlu kağıt tuvalet kağıdı mesela bende mantar yapıyor hiç koyamam oraya taharetten sonra bile tuvalette ayrı bir pamuklu bezim var onunla kuruluyorum özel bölgemi istersen havlu kağıt koyma bi dene

Abartisiz 10 15 dk da bir tuvaletteyim. Daha gecen hafta idrar tahlilinde hicbir sorun cikmadi. Bebegin kafası asagida oldugu icin baskı yapiyor sanirim. Ayakta kalmak iskenceye donustu :( en zoru da ders anlatirken devamli altima kaciracakmis hissi.

Abartisiz 10 15 dk da bir tuvaletteyim. Daha gecen hafta idrar tahlilinde hicbir sorun cikmadi. Bebegin kafası asagida oldugu icin baskı yapiyor sanirim. Ayakta kalmak iskenceye donustu :KK43: en zoru da ders anlatirken devamli altima kaciracakmis hissi.
O altına kaçırma hissi şu sıra bendede çok oluyor ve cidden rahatsız edici ya :(

Bizimde cumartesi kontrolumuz vardi tam dogum tarihi vermedi ancak 39.haftadan sonra olucagini soyledi. Bir daha 3 hafta sonra gidicem o zmn konusabiliriz dedi. Bebegim cok sacliymis :anne:sasirdim valla anne baba oyle gur sacli tuylu degilizdir :)) meme ucu yarasina simdiden bisey suruyum mu dedim hic bisey etki etmez yine olacak dedi canim sıkıldı. Bu haftalardan sonra kilo alimi bebek icin olacakmis beslenme cok onemli dedi.

Abartisiz 10 15 dk da bir tuvaletteyim. Daha gecen hafta idrar tahlilinde hicbir sorun cikmadi. Bebegin kafası asagida oldugu icin baskı yapiyor sanirim. Ayakta kalmak iskenceye donustu :KK43: en zoru da ders anlatirken devamli altima kaciracakmis hissi.
Bende aynıyım hiçbiryere çıkamıyorum artık evden çıkarken yapıyorum en fazla 1 saat dışarıda durabiliyorum koşarak zor yetişiyorum oda azıcık bişey zaten altıma yapsam kimse anlamaz dışarda :))))))

Bizimde cumartesi kontrolumuz vardi tam dogum tarihi vermedi ancak 39.haftadan sonra olucagini soyledi. Bir daha 3 hafta sonra gidicem o zmn konusabiliriz dedi. Bebegim cok sacliymis :anne:sasirdim valla anne baba oyle gur sacli tuylu degilizdir :)) meme ucu yarasina simdiden bisey suruyum mu dedim hic bisey etki etmez yine olacak dedi canim sıkıldı. Bu haftalardan sonra kilo alimi bebek icin olacakmis beslenme cok onemli dedi.
Canım sen doktora bakma e vitamini al hergün kır ve sür meme uçlarını besle yada evde tahin varsa onun üzerindeki yağı sür benden sana tavsiye dokularını güçlendir

İnşallah gür saçlı olur fakat bende doğduğumda öyleymişim hatta annem çok sevinmiş babama çektim diye (annem ince telli ve zayıf saçlıdır). Ama bir hafta içinde dökülmüş o saçlarım sonradan ince ince çıkmaya başlamış. Annemle aynı saçlarımız :) bende şuan ne olacak merak ediyorum kızımın saçları. Çünkü benim saçlar malum eşiminde öyle kellik var hatta :) dayısına çekerse şanslı olur :)

Canım sen doktora bakma e vitamini al hergün kır ve sür meme uçlarını besle yada evde tahin varsa onun üzerindeki yağı sür benden sana tavsiye dokularını güçlendir
Tmm cnm bende zaten elimden geleni yapicam ya yinede etkisi olur belki bide sogan duymustum onu arastiricam

İnşallah gür saçlı olur fakat bende doğduğumda öyleymişim hatta annem çok sevinmiş babama çektim diye (annem ince telli ve zayıf saçlıdır). Ama bir hafta içinde dökülmüş o saçlarım sonradan ince ince çıkmaya başlamış. Annemle aynı saçlarımız :) bende şuan ne olacak merak ediyorum kızımın saçları. Çünkü benim saçlar malum eşiminde öyle kellik var hatta :) dayısına çekerse şanslı olur :)
Demek ki belli olmuyor canim gur sacli dogsada dokulebilir yani kizim az sacli dogmustu sonradan toparladi simdi gayet iyi saclari.

• Beğen
Reactions: 114
Canım havlu kağıt tuvalet kağıdı mesela bende mantar yapıyor hiç koyamam oraya taharetten sonra bile tuvalette ayrı bir pamuklu bezim var onunla kuruluyorum özel bölgemi istersen havlu kağıt koyma bi dene
Doğru diyorsun bi deniyim saol cnm ya dünden beridir kafama takmıyorum artık peki Doğumdan sonra senin geçti mi yeşilimsi sarı akıntın ?

Tmm cnm bende zaten elimden geleni yapicam ya yinede etkisi olur belki bide sogan duymustum onu arastiricam
Soğan müthiş oluyor canım birde artan yağı ama hakiki bulabilirsen sür benim göğüs uçların kurumuştu azıcık durdum bir kerede pamuk gibi yapti

canım bebek büyüdüğü için öyle sanırım hepimiz aynı durumdayız. nacizane fikrim eğer ders de öyle bir endişen var ise bence dependin normal bezini kullan onlar hani kalın oluyorlar ya iyi emer. normal pedler ince kalır.

Tatlim bbi arkadasim emzirirken yara oldu diye sogan sürdü gogsune. Bebeği meme reddi yapti. 3 ay sagip sagip verdi geceleri emdi sadece. Bence kokulu ve tadi olan seyler surmeyin derim. En azından bebek dogdugunda

Göğüs uçları için ayva çekirdeğinin jeli de iyi geliyor kizlar ablam ondan yapmıştı birkaç kez, çok yarası olmamıştı ama emzirmeden once ılık su ile siler temizlerdi.

Back
X