• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gümrük Vergisi geldi diye bir söylenti var canım , böyle bir durum başına geldi mi ?
Yok hiç yaşamadım. Daha önce bahsetmiştim sadece bir kez ücretsiz nakliye seçeneği olmayan bi ürün almıştım. nakliye ücreti 1-2 dolar bişeydi. az diye aldım. getiren kargo tekrar para istedi. açıklamada yazıyomuş sözde ama o kadar iyi ingilizcem olmadığı için anlamadım. peşine de düşmedim açıkçası.o 1-2 dolar olan kargo ücreti türkiyeye kadar olanı karşılıyomuş gümrükten bulunduğun yere tekrar kargo ücreti yazılıyomuş. 20 lira falan bi kargo ücreti vermiştim.

Yok hiç yaşamadım. Daha önce bahsetmiştim sadece bir kez ücretsiz nakliye seçeneği olmayan bi ürün almıştım. nakliye ücreti 1-2 dolar bişeydi. az diye aldım. getiren kargo tekrar para istedi. açıklamada yazıyomuş sözde ama o kadar iyi ingilizcem olmadığı için anlamadım. peşine de düşmedim açıkçası.o 1-2 dolar olan kargo ücreti türkiyeye kadar olanı karşılıyomuş gümrükten bulunduğun yere tekrar kargo ücreti yazılıyomuş. 20 lira falan bi kargo ücreti vermiştim.
Araştırdım 22 $ şu geçen alışverişlerde gümrük vergisi ekleniyormuş . Bende 20 $ lık alışveriş yaptım:)

Kizlar ali expressteki daha guzel tabi ama 40 gun surebilir diye yaziyor ben de bunu buldum nasil. Hem fiyati da daha uygun

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-18-10-05-28-581_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2018-10-18-10-05-28-581_com.android.chrome.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
Benim aldığım kamera 47 dolardı ama ayrıca bir vergi falan ödemedim. Acaba fiyata mı dahildi.
Yeni çıkmış bir yasaymış canım , netten baktık bu şekilde değişiklik yapıldığı söyleniyordu . Bizim aldığımız ürün 20 dolar tutunca sıkıntı olmadı . Ben bebek bakım çantası aldım canım onu deneyeceğim. Kamera ve Ateş ölçerde karar veremedik vergide eklense %3 diyorlar ama bilemedim

Bu arada A101 deki küvetleri yapmalamış insanlar resmen , ben okulda olduğum için alamadım ama Ablam aldı benim için. Düşünen varsa baksın derim

Yeni çıkmış bir yasaymış canım , netten baktık bu şekilde değişiklik yapıldığı söyleniyordu . Bizim aldığımız ürün 20 dolar tutunca sıkıntı olmadı . Ben bebek bakım çantası aldım canım onu deneyeceğim. Kamera ve Ateş ölçerde karar veremedik vergide eklense %3 diyorlar ama bilemedim
ben de yeni aldım zaten canm geçen hafta geldi. hiç karşılaşmadım öyle bişeyle ama bilemiyorum.

canım çantanın fotoğrafını atarmısın

Bu arada A101 deki küvetleri yapmalamış insanlar resmen , ben okulda olduğum için alamadım ama Ablam aldı benim için. Düşünen varsa baksın derim
Gittim kalmamş malesef 3 tane geliyormuş markete zaten 9 45 de gittim geç de gitmedim ama kalmamıştı aalamadım

ben de yeni aldım zaten canm geçen hafta geldi. hiç karşılaşmadım öyle bişeyle ama bilemiyorum.
Eğer öyleyse çok daha iyiymiş canım gerçi %3 eklense artık çok değişmiyor ama biz markada karar veremedik. Biraz araştırıp alacağım buralarda en az iki katı fazla çünkü

Canım kusura bakmasın da saçmalamış doktorun. Ben 32+0 da gittim makat geliş dedi sezeryandan hiç bahsetmedi. Doğum izni için 32+4 te gittim doğum pozisyonunda ama korkma doğmaz hemen daha çok pozisyon değistirecek en son bakacağız dedi. Bebeğimin tekrar döndüğünü de hissettim. İçerde dolaşıyor minik kuzum Allah büyük her şey normal ve olması gerektiği gibi olacak inşallah. Ayrıca ben şu 3 haftada 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım. Hiiiç de takmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun. Suyun için armut yemeyi ve bol su içmeyi tavsiye ediyorlar.
selam canım çalışabilir raporu alıcam bende 32+4 te alınıyor mu ?kontrolüm tam 32+4 te..

Cnm bunlar yaklaşık değerler olduğu için kiloya çok takilmiyorum ama kilo alımı bu haftalarda hızlandı.karnimda hiç çatlak yoktu bu hafta pembe pembe baya geniş çatlamalar oldu :-(

Oda doğru gerçi .
Canım ne yapalım benımde henuz karnıma yok insallahta olmaz ama baldırlarımın üstlerinde baya baya pembe pembe çatlaklar var . Onlar sağlıklı olsunda çatlayalım napalım

Gittim kalmamş malesef 3 tane geliyormuş markete zaten 9 45 de gittim geç de gitmedim ama kalmamıştı aalamadım
ben kova ve maşrapa aldım küvet en son mavi idi bir bayan almıştı zagen kızımdan kalma var küveti. a101 malesef fazla getirmiyor ürünlerini geçen hafta yumurta pişireceğini alacaktım 9.30 da oradaydım kalmamış ve bir tane gelmiş çok saçma.

226ECB29-D452-4012-BF3D-89D6F4556D9C.webp
8403BHC 8403BHC canım bu arada bızım besigide getirdiler kurdular nokta bebeden . Ama yatak cok ince değil mi 60x120 park yatağı diyor alezli kendiliğinden bana cok ince geldi seninkisi nasıl ? Bak resim atayım alezını cıkardım

Back
X