- 16 Aralık 2016
- 3.072
- 2.941
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #28.661
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş eline sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş eline sağlık![]()
cnm reflüde yiyecekler kisiden kisiye gore degisiyoAynen öyle benimde psikolojimi mafetti herhalde diyorum midem gitti ameliyatlık olurum ben mide asidim yaktı her yerimi ama turp falan dokunmuyor mu sana beni dahA fena yaptı geçen salataya koymuştum
Harika olmus canim gule gule kullanin insallahEki Görüntüle 2200124
Yiğit talha yazanda yastıgımız beşiginin içine süs olsun diye yaptım ama daha dikimleri olmadı elyaf doldurucam içine
Etrafındaki minikler de lavanta kesesi elyafla lavanta doldurucam kurdeleyle baglıycam agzını süslemeleri var daha hala keseler bitmedi yapıyorum
ogluşuma yaptıgım için çok zevkli oluyo![]()
Sagol canımHarika olmus canim gule gule kullanin insallah![]()
Gün içinde benim de ağrım oldu. Yarım saat kadar geçmedi sonra geçti. İki gündür büyük abdestimi yapamıyordum acaba o mu yolsa sancı mı korkusu yaşarken oymuş meğerKızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Annem diktiriyor yorgan pike takımı bir de sürpriz yastık var. Bilen var mı. Duruşu yastık kenarları fermuarlı, fermuarını açınca içinden bir yastık çıkıyor açılmış hali de battaniye. Hem yastık hem battaniye oluyor yani. Ablama yaptırmıştı çookk kullanışlıymış. Bebek arabasında kullanmış daha çok misafirlikte vsKızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu
Saat 8buçuktan beri böyleyim bende sürekli sertleşiyo.. tuvaletede gidebiliyorum değişmedi dakikalarına bakıyorum şimdiGün içinde benim de ağrım oldu. Yarım saat kadar geçmedi sonra geçti. İki gündür büyük abdestimi yapamıyordum acaba o mu yolsa sancı mı korkusu yaşarken oymuş meğergeçti çok şükür. Az önce yine ağrım oldu alt kasık ağrısı. Uzanınca geçti o da. Yalancı sancılar mı çekmeye başladık acaba
Annem diktiriyor yorgan pike takımı bir de sürpriz yastık var. Bilen var mı. Duruşu yastık kenarları fermuarlı, fermuarını açınca içinden bir yastık çıkıyor açılmış hali de battaniye. Hem yastık hem battaniye oluyor yani. Ablama yaptırmıştı çookk kullanışlıymış. Bebek arabasında kullanmış daha çok misafirlikte vs
Ben soluma yatınca hareketleniyor dönüyor. Hangi tarafına yatınca hareketleniyorsa onu dene canım. Sertlik olunca o şekilde deniyorum ben çoğu zaman sertlik gidiyor tepinmeler başlıyor. Kendini sıcak tut bir de. Sıcak basıyor diye ince giyiniyoruz fark etmeden üşütüyoruz. İnşaAllah aksi durum yoktur düzelir kısa zamandaSaat 8buçuktan beri böyleyim bende sürekli sertleşiyo.. tuvaletede gidebiliyorum değişmedi dakikalarına bakıyorum şimdi
Sıcak su torbası koydum ayağıma üşüttüysem belki solda hareketlenir normalde benimkide şuandada biraz hareket ediyo ama çok sert hareketler.İnş üşütme falandır aynenBen soluma yatınca hareketleniyor dönüyor. Hangi tarafına yatınca hareketleniyorsa onu dene canım. Sertlik olunca o şekilde deniyorum ben çoğu zaman sertlik gidiyor tepinmeler başlıyor. Kendini sıcak tut bir de. Sıcak basıyor diye ince giyiniyoruz fark etmeden üşütüyoruz. İnşaAllah aksi durum yoktur düzelir kısa zamanda
Yok canim yorgan kullanmayacagim ben ilk donemler en azindan. Aslinda 2 yorgani da var ama onermiyorlar. Penye ve kalin battaniye yeterli olacaktir bence.Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu
supriz yastigi biliyorum cnm hatta yaptircaktim netten siparis vercektim sonra vazgectim.bi yere giderken zaten battaniyesini koyucam pratik alt acmamiz var onu da altina koyarim diye yaptirmaktan vazgectim.Gün içinde benim de ağrım oldu. Yarım saat kadar geçmedi sonra geçti. İki gündür büyük abdestimi yapamıyordum acaba o mu yolsa sancı mı korkusu yaşarken oymuş meğergeçti çok şükür. Az önce yine ağrım oldu alt kasık ağrısı. Uzanınca geçti o da. Yalancı sancılar mı çekmeye başladık acaba
Annem diktiriyor yorgan pike takımı bir de sürpriz yastık var. Bilen var mı. Duruşu yastık kenarları fermuarlı, fermuarını açınca içinden bir yastık çıkıyor açılmış hali de battaniye. Hem yastık hem battaniye oluyor yani. Ablama yaptırmıştı çookk kullanışlıymış. Bebek arabasında kullanmış daha çok misafirlikte vs
ben de dun aksamdan beri sabah 4 5 e kadar sertlesme vajinada igne batmasi kasik agrisi yasadim.ayaga kalkarken zorlaniyordum.ayaklari hep asagida oldugu icin ona bagladim.cunku asagilarda hareket ettigi icin sanirim tuvaletim bir geliyor bir gidiyordu.sola yatiyim dedim gecmedi daha cok agridi sonra kendiliginden duzeldi.Saat 8buçuktan beri böyleyim bende sürekli sertleşiyo.. tuvaletede gidebiliyorum değişmedi dakikalarına bakıyorum şimdi
Evet senin anlattığın gibi benimkide ama ayakları aşağıda değil bitek.Çok şükür geçti şimdi karnımdaki sertleşme.Vajinadaki ağrım hep var zatenben de dun aksamdan beri sabah 4 5 e kadar sertlesme vajinada igne batmasi kasik agrisi yasadim.ayaga kalkarken zorlaniyordum.ayaklari hep asagida oldugu icin ona bagladim.cunku asagilarda hareket ettigi icin sanirim tuvaletim bir geliyor bir gidiyordu.sola yatiyim dedim gecmedi daha cok agridi sonra kendiliginden duzeldi.
kasilma degil bence seninkide cunku kasilma duzenli araliklarla oluyormus.ama bizim agrilarimiz duzensiz.bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyo.ve doktorum bana seninki kasilma degil merak etme kasilma olsaydi daha degisik anlardin onu dedi.ben de cumartesi doktoruma gozuktugumde rahim kapali dedigi icin dun cok da korkmadim.ama kalkmakta yurumekte zorlaniyordum bayagi vajinadaki baskidan igne batmasi seklindeki agridan
benim yine ufaktan basladi vajinada.Evet senin anlattığın gibi benimkide ama ayakları aşağıda değil bitek.Çok şükür geçti şimdi karnımdaki sertleşme.Vajinadaki ağrım hep var zaten
Benimde yürürken kemikler ayrılacak gibi oluyo.Batma için enfeksiyona falan bakıldımı senin enfeksiyondur belki?benim yine ufaktan basladi vajinada.
benim yoktu 2 gundur var.ama igne batiyo sanki.
Ba yıl dımEki Görüntüle 2200120
Kızlar kesem nasıl olmuş işlemesini yeni bitirdim dikilmedi daha agzınada kudele takıcam hastane çıkışını koyup dogumhaneye vermek için etamin işledim
Çok sagol canımBa yıl dımEllerine sağlık canım
Eki Görüntüle 2200120
Kızlar kesem nasıl olmuş işlemesini yeni bitirdim dikilmedi daha agzınada kudele takıcam hastane çıkışını koyup dogumhaneye vermek için etamin işledim
Eki Görüntüle 2200124
Yiğit talha yazanda yastıgımız beşiginin içine süs olsun diye yaptım ama daha dikimleri olmadı elyaf doldurucam içine
Etrafındaki minikler de lavanta kesesi elyafla lavanta doldurucam kurdeleyle baglıycam agzını süslemeleri var daha hala keseler bitmedi yapıyorum
ogluşuma yaptıgım için çok zevkli oluyo![]()