- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.321
Teşekkür ederim canımCalpol bebekler için mor olan canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımCalpol bebekler için mor olan canım
3 aşısı için almalıyım..burda bize alın dediler marka söylemedilerAile hekimi aşıdan sonra bize mor calpol verdi ateş 37.5 üstüne çıkarsa kullan diye ama kullanmadım daha
Bebeklerde zaten pek bi seçenek yok diye biliyorum yanlış bilmiyosam genelde mor calpol veriyolar3 aşısı için almalıyım..burda bize alın dediler marka söylemediler
CalpolKızlar ateş düşürücü olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
4950 kilo 55.5 boydu ben alle.viando kullaniyorum guzel gaz cikartiyo:)1 aylikken bebeğinizin boyu ve kilosu ne kadardi?vicol gaz damlasi kullanıp fayda goren varmı
ben hep diyorum; hamileyken sindirellaydik dogum oldu saat 12 yi gecti ve hosgeldin külkedisi:))))Sanırım doğumdan sonra ilgimiz bebeğe kaydığı için kocalar değişti benim ki de resmen odun oldu değişik bir hallerde doğumdan önce ve doğumdan sonra iki ayrı insan var bazen vok sinirim bozuluyor davranışlarına
ilac icin e bebekte özel bir emzik satiliyor...ilk cocugumda bilmiyordum ama bunda muhakkak alicam.emzigin icine ilaci koyuyorsun emerken hopp mideye ilac gidiyor.Perşembe kalça çıkıklıgu için gitcem inşallah o gün bütün sıkıntıları söylicem yüne fitil verdüm şu an hiç durmuyordu ne memeyi tutuyor ne biberonu kusup duruyordu üşüttü mü acaba![]()
Çok rahatsız ama yaKaka sayısı azalıyor tabi büyüdükçe
Aynen ben de fark ettim son 2 gundur falan sicramiyo tek tukBende kundaklamadın ilk başta sonra kundaklayınca seninki gibi ellerini hareket ettirmek istedi çıkaramayınca kıyamet kopardı anca kundağı açınca sustu bende 4-5 kere denedim olmayınca bıraktım. Ama artık eli koku hareket etsede pek uykusunu açmıyor alıştı öyle olmaya sıçramalarıda çok azaldı o yüzden çok rahatladım
Henüz. Kullanmadım ama mor renk calpol aldık dolapta hazır bekliyorKızlar ateş düşürücü olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
Bilemedimko netten de baktim aciklayici bi yazi bulamadim bozuk gibi durunda ben de sasirdim korktum vermek istemedim ama daha akillandimAyyy canim niye doktun sallayinca karisir o sutun ssuku kismi ve yagli kismi ayrismis sadece olan bbu
Hic sorma cnm bi daha yapmam ogrenmis oldumNormalde inek sütü de öyle olur canım ısınınca düzelir tüh gitmiş mis gibi süt
Cnm firinimda buzdolabinin ustunde zirt birt kaldiramak iatemitorum cay icerken altina koyuyorum 5 dk bekliyorim isiniyoCanım bendede mikrodaga yon ama fırında 120-130 derecede 7-8 dk ısıtabilirsin ben öyle kullanıyorum. Bilgin olsun öbür türlüsü zor olur
Cnm emzikten mi bahsediyosun.Samsun canım benimde ikili birini hiç kullamadım oyüzden dedim aynı şehirde olsak verirdim birini belki sizinki severdi ben sizden alırdım değişirdik ne güzel yarın çıkıcam birkaç çeşit alıcam bakalım nuk kauçuk alıcam en başta
2.5 aylik olduk bizde hic gaz damlasi kullanmadik.Ben her ogunde ne yersen yiyim kimyon da yiyorum sanirim onunda etkisi.Birde bizim makatimiz dardi biraz actilar kakasini zor yapiyor diye onunda buyuk etkisi olduNaptin da gaz icin cnm kesin cozumu varmiki
Benim bebegimde 3.ayina giriyor tabiki ilk aylarda olcak bisey degil 3.aydan sonra artik algilari aciliyormus.Şu an net göremiyorlar bile. 3 aylık falan olsalar evet kesinlikle çok yararlı kartlar ben de aynen öyle düşünüyorum ama şu an çok erken diyorum. Genellikle Aralık annelerimi erken olanların da bebeği en fazla 2 aylık . Şu süreç için erken diyorum sadece. Yoksa boşverin zeka kartlarını oturtun tv karşısına demiyorum
D vitamini eger saglik ocaginin verdigiyse gaz cok yapiyor diye duymustum.Ben wellcare kullaniyorum hic problem olmadiD vitamini kaka yapmasını etkiliyor mu şok oldum şu an. Bugün hiç kakasını yapmadı. D vitaminine ara vermiştik iki gündür tekrar başladık günde üç damla. Dün bir kez yaptı bugün hiç yapamadı. Sürekli ıkınıyor ve uyuyamıyor hiç. İlacı vermezsek de olmaz napcaz şimdi ya
Biz sağlık ocağındakini kullanıyoruz hiç bi sorun yaşamadık çok şükür.D vitamini eger saglik ocaginin verdigiyse gaz cok yapiyor diye duymustum.Ben wellcare kullaniyorum hic problem olmadi