2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Bunu bilmiyordum sayenizde öğrendim cok sağolun :)diğer ilaçlar içinde geçerli mi peki ben iğneden kullaniom,omega ilaclari ve estrofem

Bunu bilmiyordum sayenizde öğrendim cok sağolun :)diğer ilaçlar içinde geçerli mi peki ben iğneden kullaniom,omega ilaclari ve estrofem
Rica ederim. Omega dışındakiler olur omegayı devlet karşılamıyor diye biliyorum. Estrofem ve progesteron içerikli iğnelere de çıkıyor rapor

Aa super degerlendirelim artık kontrole gidince yazdiririm ins :) kizlar pozitifi almama rağmen halen hamilelik belirtisi yok normal mi, 7 ocakta kese ve kalp atışı gormeye gidecm

Estrofem aile hekimi yazıyor. Ben bütün yazdırdım aldım da, pruloton iğne de vuruluyorum haftada bir. Onu da yazdı. Sadece jeli yapamadığını öğrendim.

Aa super degerlendirelim artık kontrole gidince yazdiririm ins :) kizlar pozitifi almama rağmen halen hamilelik belirtisi yok normal mi, 7 ocakta kese ve kalp atışı gormeye gidecm
Bence tadını çıkar bu günlerinin 6-7. Haftadan sonra bulantı kusma tiksinmeler insanı intahar eşiğine getiriyor.yakınırsın nasıl geçecek biter mi bulantılar . Yiyebiliyorken ye derim ben sadece :)

Estrofem aile hekimi yazıyor. Ben bütün yazdırdım aldım da, pruloton iğne de vuruluyorum haftada bir. Onu da yazdı. Sadece jeli yapamadığını öğrendim.
Kaçar tane yazdı ki rapor olunca toplu alıp uğraşmıyosun. Pruloton depot haftada bir bitmezde ben hergün progestan ampul yaptırıyorum. Hani demem o ki varken imkan az ödeyip çok almanın yolu bu

Kaçar tane yazdı ki rapor olunca toplu alıp uğraşmıyosun. Pruloton depot haftada bir bitmezde ben hergün progestan ampul yaptırıyorum. Hani demem o ki varken imkan az ödeyip çok almanın yolu bu
Ben 2 kutu yazdırdım. Evet rapor alınabiliyorsa en iyi öyle. Zaten bir sürü para harcadık. Her imkanı değerlendirmek lazım

Canım bende progestan iğne kullanıyorum ama benim aile hekimi rapor olmadan da 4 kutu yazıyor

Kızlaaar selam
Bende 21 aralıkta transfer oldum . Transfer olduğumuz günü sayıyormuyuz test yapmak için . Bir de transferden 48 saat sonra yerleşme gerçekleşiyormuş benim tam o saatlerde bir avuç dolusu akıntım geldi beyaz size de oldu mu

Transfer gunu sayilmiyor cnm 7.gunun bu gun
5.gun embriyosuysa cikabilir idrarda

Benim mesajımı gören yokmu acaba?

Ben de 21 inde transfer oldum nasıl geçiyor? Sizin de çarşamba test olmalı idrar da bakacak misiniz

Ben de 21 inde transfer oldum nasıl geçiyor? Sizin de çarşamba test olmalı idrar da bakacak misiniz
Hİçbir sıkıntım yok canım sadece akıntım oluyor bunun dışında ağrı sancı yok aynen Çarşamba günü test günüm ama salı günü kanda baktırabilirim idrara hiç cesaretim yok canım sen de durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…