- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bunu bilmiyordum sayenizde öğrendim cok sağolun :)diğer ilaçlar içinde geçerli mi peki ben iğneden kullaniom,omega ilaclari ve estrofemHer seferinde kadın doğumcuya yazdıramam yada almışken üç dört kutu alayım az ödeyeyim diyorsan evet özel yada devlet hastanesindeki bi kadın doğum uzmanına rapor çıkart( bu arada özelde işlem daha kısa sürüyor) sonra aile hekimine bittikçe yazdır. Kolaylık ve ekonomik
Korkma canim insallah olur. İyi dusunelim iyi olsun.hayirli olsun transferin canim. yok ya bisey hissetmiyorum. biraz bel agrim var, bir de adet öncesindeki gibi akinti. adet olucam diye korkuyorum.
Rica ederim. Omega dışındakiler olur omegayı devlet karşılamıyor diye biliyorum. Estrofem ve progesteron içerikli iğnelere de çıkıyor raporBunu bilmiyordum sayenizde öğrendim cok sağolun :)diğer ilaçlar içinde geçerli mi peki ben iğneden kullaniom,omega ilaclari ve estrofem
Estrofem aile hekimi yazıyor. Ben bütün yazdırdım aldım da, pruloton iğne de vuruluyorum haftada bir. Onu da yazdı. Sadece jeli yapamadığını öğrendim.Bunu bilmiyordum sayenizde öğrendim cok sağolun :)diğer ilaçlar içinde geçerli mi peki ben iğneden kullaniom,omega ilaclari ve estrofem
Bence tadını çıkar bu günlerinin 6-7. Haftadan sonra bulantı kusma tiksinmeler insanı intahar eşiğine getiriyor.yakınırsın nasıl geçecek biter mi bulantılar . Yiyebiliyorken ye derim ben sadece :)Aa super degerlendirelim artık kontrole gidince yazdiririm ins :) kizlar pozitifi almama rağmen halen hamilelik belirtisi yok normal mi, 7 ocakta kese ve kalp atışı gormeye gidecm
Kaçar tane yazdı ki rapor olunca toplu alıp uğraşmıyosun. Pruloton depot haftada bir bitmezde ben hergün progestan ampul yaptırıyorum. Hani demem o ki varken imkan az ödeyip çok almanın yolu buEstrofem aile hekimi yazıyor. Ben bütün yazdırdım aldım da, pruloton iğne de vuruluyorum haftada bir. Onu da yazdı. Sadece jeli yapamadığını öğrendim.
Ben 2 kutu yazdırdım. Evet rapor alınabiliyorsa en iyi öyle. Zaten bir sürü para harcadık. Her imkanı değerlendirmek lazımKaçar tane yazdı ki rapor olunca toplu alıp uğraşmıyosun. Pruloton depot haftada bir bitmezde ben hergün progestan ampul yaptırıyorum. Hani demem o ki varken imkan az ödeyip çok almanın yolu bu
Canım bende progestan iğne kullanıyorum ama benim aile hekimi rapor olmadan da 4 kutu yazıyorKaçar tane yazdı ki rapor olunca toplu alıp uğraşmıyosun. Pruloton depot haftada bir bitmezde ben hergün progestan ampul yaptırıyorum. Hani demem o ki varken imkan az ödeyip çok almanın yolu bu
Transfer gunu sayilmiyor cnm 7.gunun bu gunKızlaaar selam
Bende 21 aralıkta transfer oldum . Transfer olduğumuz günü sayıyormuyuz test yapmak için . Bir de transferden 48 saat sonra yerleşme gerçekleşiyormuş benim tam o saatlerde bir avuç dolusu akıntım geldi beyaz size de oldu mu
Canım Dört kutu 20 adet oda bana 10 gün gider sağlıkçıyım hangisi ne kadar yazılıyor biliyorum ama benim dozlar yüksek benim gibiler için rapor mantıklıCanım bende progestan iğne kullanıyorum ama benim aile hekimi rapor olmadan da 4 kutu yazıyor
Evet canım beşinci gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi o akıntı durumu sende oldu mu canımTransfer gunu sayilmiyor cnm 7.gunun bu gun
5.gun embriyosuysa cikabilir idrarda
Benim mesajımı gören yokmu acaba?Herkese merhaba.
Bende aralık ayı transfer olanlardanım.6. gün embriyosu, blastokist transferi...
Bu gün 6. Günün doktorum progesteron tahlili istedi ve sonucu 38 çıktı.
Bu ne demek oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen.
daha 2.gunum canim bisey yok bende fitil kullaniyorum o geri geliyor sadece baska biseyim yok henuzEvet canım beşinci gün dondurulmuş iki embriyo transfer edildi o akıntı durumu sende oldu mu canım
Zanım bende 7.günümdeyim ama doktorum istemedi öyle bir test . Doktoruna neden sormadın ya da hemşirene sorabilirsin seni aydınlatsınlar kafana takmazsın en azındanBenim mesajımı gören yokmu acaba?
Keşke bunu daha önce bilseydim. İnşallah bebişlerimiz tutunur da bir daha yaşamayızKoldan sedasyon istrseydinz ben ikisindede almstim cok rahat geciyo bi nevi uyuyup uyaniyosun bndede darlik problemi vardi bu kdr gerilmeye ne gerek var
Ben de 21 inde transfer oldum nasıl geçiyor? Sizin de çarşamba test olmalı idrar da bakacak misinizKızlaaar selam
Bende 21 aralıkta transfer oldum . Transfer olduğumuz günü sayıyormuyuz test yapmak için . Bir de transferden 48 saat sonra yerleşme gerçekleşiyormuş benim tam o saatlerde bir avuç dolusu akıntım geldi beyaz size de oldu mu
Banada 10 gün gidiyor bitince tekrar yazdırıyorumCanım Dört kutu 20 adet oda bana 10 gün gider sağlıkçıyım hangisi ne kadar yazılıyor biliyorum ama benim dozlar yüksek benim gibiler için rapor mantıklı
Hİçbir sıkıntım yok canım sadece akıntım oluyor bunun dışında ağrı sancı yok aynen Çarşamba günü test günüm ama salı günü kanda baktırabilirim idrara hiç cesaretim yok canım sen de durumlar nasılBen de 21 inde transfer oldum nasıl geçiyor? Sizin de çarşamba test olmalı idrar da bakacak misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?