- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Benim de iyi geçiyor ben hemen çalıştım sayılır haftasonu dinlenip pazartesi başladım öğretmenim sınavlar falan derken çabuk geçti günler ama heyecanliyim tabiki erkenden uyuyan biriyim normalde ama heyecandan uykularim kaciyo düşünüp duruyorumHİçbir sıkıntım yok canım sadece akıntım oluyor bunun dışında ağrı sancı yok aynen Çarşamba günü test günüm ama salı günü kanda baktırabilirim idrara hiç cesaretim yok canım sen de durumlar nasıl
Ama hcg hormonu idrardan önce kana karışan bi hormon varsa bile idrarda çıkmazsa üzülürsün bence ya bekle ya da direkt kan testi yaptır çünkü kesin sonucu o veriyorBenim de iyi geçiyor ben hemen çalıştım sayılır haftasonu dinlenip pazartesi başladım öğretmenim sınavlar falan derken çabuk geçti günler ama heyecanliyim tabiki erkenden uyuyan biriyim normalde ama heyecandan uykularim kaciyo düşünüp duruyorumçarşambadan önce test yaptirmicam daha çok stres yaparım ama idrarda bakarım hazırlıklı olmak için
O da doğru. , olumlu olsada ikinci kan testini görmeden sevinmicem bu 3.deneme benim 2.kimyasaldi hiç ihtimal vermemistim ve inanılmaz yikildim inş busefer olumludur ve saglikli devam eder.hepimiz güzel sonuçlar alırız inşAma hcg hormonu idrardan önce kana karışan bi hormon varsa bile idrarda çıkmazsa üzülürsün bence ya bekle ya da direkt kan testi yaptır çünkü kesin sonucu o veriyor
Bende tüp bebek değilde normal çatlatma iğnesiyle kimsyasal gebelik yaşadım o da zor . İnşallah çook sevindirici haberler alırızO da doğru. , olumlu olsada ikinci kan testini görmeden sevinmicem bu 3.deneme benim 2.kimyasaldi hiç ihtimal vermemistim ve inanılmaz yikildim inş busefer olumludur ve saglikli devam eder.hepimiz güzel sonuçlar alırız inş
Hadi hayırlısı iki kere dondurulmuş transfer oldum ikisinde de adetin 2. Günü ve 13. Günü kontrol oldum.Kızlar heran adet olabilirim hafif belirtiler başladı (ayrıca heyecan da) cumartesi-pazar-pazartesi beklenen günleradet olunca kontrole başlıycaz nasipse peki şimdi kesin olarakmı ikinci kontrole 10 gün sonra çağırıyo doktor yoksa kişiye göre değişiyomu? Bunu öğrenmem lazım bi kaç gün kafa dağıtma amaçlı şehir dışına çıkmayı planlıyorum oyüzden dındurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bi bakın hele
Amin canım yavaş yavaş başlıyo serüvenHadi hayırlısı iki kere dondurulmuş transfer oldum ikisinde de adetin 2. Günü ve 13. Günü kontrol oldum.
Rica ederim. İnsan en çok transfer sonrası kıvranıyor zaman geçmiyorAmin canım yavaş yavaş başlıyo serüvenhayırlısı olur inşallah zaman çabuk geçiyo sıra bana geliyo ozaman kesin 10 gün ara var demekki canım sağolasın
Benim 3.kez taransferim oldu ilk ikisinde 13.gün 3.de 12.gün gitmiştim kontroleKızlar heran adet olabilirim hafif belirtiler başladı (ayrıca heyecan da) cumartesi-pazar-pazartesi beklenen günleradet olunca kontrole başlıycaz nasipse peki şimdi kesin olarakmı ikinci kontrole 10 gün sonra çağırıyo doktor yoksa kişiye göre değişiyomu? Bunu öğrenmem lazım bi kaç gün kafa dağıtma amaçlı şehir dışına çıkmayı planlıyorum oyüzden dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bi bakın hele
Ben ilk tedavide hiç kasmamıştım bekleme sürecinde de çok rahattım öyle olunca da zaman geçmişti öncelikle aklımızdan çıkarmamız gerekiyo canım ben keyif yapmıştımRica ederim. İnsan en çok transfer sonrası kıvranıyor zaman geçmiyor
Teşekkür ederim canım o halde ortalama yuvarlarsak 10 günden önce çağırmıyo demekki iyiymişBenim 3.kez taransferim oldu ilk ikisinde 13.gün 3.de 12.gün gitmiştim kontrole
O zaman senden iyisi yok ben üçüncü gündeyim bugün banyoda düştüm de, doktordan da güzel bi fırça yedim şuan yay gibiyim. İlkinde yüzmüştüm gezmiştim ama şuan kış ve şansa kar var. Evde düştüm dışarda nolur bilemiyorumBen ilk tedavide hiç kasmamıştım bekleme sürecinde de çok rahattım öyle olunca da zaman geçmişti öncelikle aklımızdan çıkarmamız gerekiyo canım ben keyif yapmıştım
Sakındığın göze çöp batar derlerya o hesap canım ama miniğin nasip olucaksa düşsende kalksanda seninle birlikte olur merak etme şurda bişey kalmamış son 1 hafta inşallah pozitif haberini alıcaz kuzumO zaman senden iyisi yok ben üçüncü gündeyim bugün banyoda düştüm de, doktordan da güzel bi fırça yedim şuan yay gibiyim. İlkinde yüzmüştüm gezmiştim ama şuan kış ve şansa kar var. Evde düştüm dışarda nolur bilemiyorum
Aynen öyle Allah hiçbirimizin ümidini kırmasın. Hayırlı, sağlıklı bebişler nasib etsin. Çok çok çok aminnnnSakındığın göze çöp batar derlerya o hesap canım ama miniğin nasip olucaksa düşsende kalksanda seninle birlikte olur merak etme şurda bişey kalmamış son 1 hafta inşallah pozitif haberini alıcaz kuzum
Amin canım sırayla pozitif haberleri vermek nasip olur inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallahAynen öyle Allah hiçbirimizin ümidini kırmasın. Hayırlı, sağlıklı bebişler nasib etsin. Çok çok çok aminnnn
Sen kaçıncı günündesin canım inşallah pozitifi görürüz hepimizAmin canım sırayla pozitif haberleri vermek nasip olur inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallah
Benim kontrol 10.gundu 15.gunde transfer yapıldı, rahmin gidişatına göre çağırır doktorKızlar heran adet olabilirim hafif belirtiler başladı (ayrıca heyecan da) cumartesi-pazar-pazartesi beklenen günleradet olunca kontrole başlıycaz nasipse peki şimdi kesin olarakmı ikinci kontrole 10 gün sonra çağırıyo doktor yoksa kişiye göre değişiyomu? Bunu öğrenmem lazım bi kaç gün kafa dağıtma amaçlı şehir dışına çıkmayı planlıyorum oyüzden dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bi bakın hele
Ben adet olmayı bekliyorum canım daha başlamadık eli kulağında bugün yarın olurumSen kaçıncı günündesin canım inşallah pozitifi görürüz hepimiz
Benim adet zamanlaması hiç iyi olmadı ya karışıcak iyice bugün olsam yarın pazar doktor yok,yılbaşında olsam 1 ocak tatilmiş yine doktor yokBenim kontrol 10.gundu 15.gunde transfer yapıldı, rahmin gidişatına göre çağırır doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?