2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Benim de iyi geçiyor ben hemen çalıştım sayılır haftasonu dinlenip pazartesi başladım öğretmenim sınavlar falan derken çabuk geçti günler ama heyecanliyim tabiki erkenden uyuyan biriyim normalde ama heyecandan uykularim kaciyo düşünüp duruyorum çarşambadan önce test yaptirmicam daha çok stres yaparım ama idrarda bakarım hazırlıklı olmak için

Ama hcg hormonu idrardan önce kana karışan bi hormon varsa bile idrarda çıkmazsa üzülürsün bence ya bekle ya da direkt kan testi yaptır çünkü kesin sonucu o veriyor

Ama hcg hormonu idrardan önce kana karışan bi hormon varsa bile idrarda çıkmazsa üzülürsün bence ya bekle ya da direkt kan testi yaptır çünkü kesin sonucu o veriyor
O da doğru. , olumlu olsada ikinci kan testini görmeden sevinmicem bu 3.deneme benim 2.kimyasaldi hiç ihtimal vermemistim ve inanılmaz yikildim inş busefer olumludur ve saglikli devam eder.hepimiz güzel sonuçlar alırız inş

Bende tüp bebek değilde normal çatlatma iğnesiyle kimsyasal gebelik yaşadım o da zor . İnşallah çook sevindirici haberler alırız

Kızlar heran adet olabilirim hafif belirtiler başladı (ayrıca heyecan da) cumartesi-pazar-pazartesi beklenen günler adet olunca kontrole başlıycaz nasipse peki şimdi kesin olarakmı ikinci kontrole 10 gün sonra çağırıyo doktor yoksa kişiye göre değişiyomu? Bunu öğrenmem lazım bi kaç gün kafa dağıtma amaçlı şehir dışına çıkmayı planlıyorum oyüzden dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar bi bakın hele

Hadi hayırlısı iki kere dondurulmuş transfer oldum ikisinde de adetin 2. Günü ve 13. Günü kontrol oldum.

Benim 3.kez taransferim oldu ilk ikisinde 13.gün 3.de 12.gün gitmiştim kontrole

Ben ilk tedavide hiç kasmamıştım bekleme sürecinde de çok rahattım öyle olunca da zaman geçmişti öncelikle aklımızdan çıkarmamız gerekiyo canım ben keyif yapmıştım
O zaman senden iyisi yok ben üçüncü gündeyim bugün banyoda düştüm de, doktordan da güzel bi fırça yedim şuan yay gibiyim. İlkinde yüzmüştüm gezmiştim ama şuan kış ve şansa kar var. Evde düştüm dışarda nolur bilemiyorum

Sakındığın göze çöp batar derlerya o hesap canım ama miniğin nasip olucaksa düşsende kalksanda seninle birlikte olur merak etme şurda bişey kalmamış son 1 hafta inşallah pozitif haberini alıcaz kuzum

Aynen öyle Allah hiçbirimizin ümidini kırmasın. Hayırlı, sağlıklı bebişler nasib etsin. Çok çok çok aminnnn

Benim kontrol 10.gundu 15.gunde transfer yapıldı, rahmin gidişatına göre çağırır doktor

Peki kızlar bişey daha sorucam adetin 1.günü kontrole giden varmı? Yani illa 2 yada 3.gün şartmı şimdi benim işler karışıyo biraz bugün adet olsam yarın pazar,yılbaşında adet olsam 1 ocak tatil zamanlaması müthiş adetimin doktorumla geçenlerde telefonda konuştuk sabah olursan hemen gün içinde gel dedi yani 1.gününde olmuş oluyo dediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…