2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

simdi gitmek isdemiyorm gerek yok zarar bence ultrason
sen blrsn ama ben ilk dgmmda kontrle gtmdm mecbrluktn 2.cye hmle kldm ddmki bndada gtmym ilkini dgurdm buda olr ddm dsuk yaptm aralkta 4 ay snra hamle kldm bu sefer idrrda poztfi grnce gttm test yptrdm ckti snra dktra gttm cok skur keseyi grdm dgerde iyiydi ayin 12 snde tekrr gdcem allhn iznyle bbgmi gorurum

ilkinde nasil gitmedn merak etmednmi kiz

ettmde mecbryettn zaten gttm oglan oldgnu ogrenmstm sdce idrar testi ypmstm ole taa hstnye gdne kdrda oglmu ogrendm yani allhm korumustu

yani iki gun fark var
.benim ilk gebeligimde dokdor 4 hafdalik dedi bir hafda sora gitdm 7 hafdalik dedi
Aslında benimde öle oldu gitti 5 hafta 5 gündü 6 gün sonra gittim tam 7 haftalık aslında son adet 22 mart ama ultrosona aldı adet gecıkmelerım oldugu ıcın 8 nısanı baslangıc aldı ama bu hesaba bakarsak 5 nisan burası neresi ben kimimm kafam karıstı iyice bildiğim suan 7 +5 im sağlıklı olsunda artık o kadar tedaviden sonra yüzümüz güldü

Kızlarr suan 5+3deyiz bugün doktora geldim kese görünmedi sizler ne zaman gördünüz keseleri ya da benim gibi olanlar var mı aranızda???

Ben de şu anda 5+5 deyim. Henüz doktora gitmedim 6 haftayı bitirmesini bekleyip öyle gideceğim. Gözükmezse üzülmek istemiyorum.

benimki ocagn sonuna dogru dogacak insallah seninki biraz buyuk benmkinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…