- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
en son 1 subat diyor hesaplaynca daha doktora gitmedm ama sen gitdnmibnmkide ock :)
yani iki gun fark varson adete gore yarn 7 hftlk olyrm dktra gore pazar gnu 7 olyrm
bebegi gorunce tam brsey soliyolr ozmnyani iki gun fark var
.benim ilk gebeligimde dokdor 4 hafdalik dedi bir hafda sora gitdm 7 hafdalik dedi
simdi gitmek isdemiyorm gerek yok zarar bence ultrasonbebegi gorunce tam brsey soliyolr ozmn
sen blrsn ama ben ilk dgmmda kontrle gtmdm mecbrluktn 2.cye hmle kldm ddmki bndada gtmym ilkini dgurdm buda olr ddm dsuk yaptm aralkta 4 ay snra hamle kldm bu sefer idrrda poztfi grnce gttm test yptrdm ckti snra dktra gttm cok skur keseyi grdm dgerde iyiydi ayin 12 snde tekrr gdcem allhn iznyle bbgmi gorurumsimdi gitmek isdemiyorm gerek yok zarar bence ultrason
ilkinde nasil gitmedn merak etmednmi kizsen blrsn ama ben ilk dgmmda kontrle gtmdm mecbrluktn 2.cye hmle kldm ddmki bndada gtmym ilkini dgurdm buda olr ddm dsuk yaptm aralkta 4 ay snra hamle kldm bu sefer idrrda poztfi grnce gttm test yptrdm ckti snra dktra gttm cok skur keseyi grdm dgerde iyiydi ayin 12 snde tekrr gdcem allhn iznyle bbgmi gorurum
Benimde öyle canım tahmini 10 ocak seninki? Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahbenim hamileym ocaga denk geliyor benimki sizinki?
Aslında benimde öle oldu gitti 5 hafta 5 gündü 6 gün sonra gittim tam 7 haftalık aslında son adet 22 mart ama ultrosona aldı adet gecıkmelerım oldugu ıcın 8 nısanı baslangıc aldı ama bu hesaba bakarsak 5 nisan burası neresi ben kimimm kafam karıstı iyiceyani iki gun fark var
.benim ilk gebeligimde dokdor 4 hafdalik dedi bir hafda sora gitdm 7 hafdalik dedi
Ben canım 5 de göremedim 5+5 de gözüktü. Beta değerin ne pekiKızlarr suan 5+3deyiz bugün doktora geldim kese görünmedi sizler ne zaman gördünüz keseleri ya da benim gibi olanlar var mı aranızda???
benimki ocagn sonuna dogru dogacak insallah seninki biraz buyuk benmkindenAslında benimde öle oldu gitti 5 hafta 5 gündü 6 gün sonra gittim tam 7 haftalık aslında son adet 22 mart ama ultrosona aldı adet gecıkmelerım oldugu ıcın 8 nısanı baslangıc aldı ama bu hesaba bakarsak 5 nisan burası neresi ben kimimm kafam karıstı iyicebildiğim suan 7 +5 im sağlıklı olsunda artık o kadar tedaviden sonra yüzümüz güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?