2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

baya geç öğrenmişsin benim ki 5 haftalık öğreneli 12 gün falan oluyo
yeni derken 2 3 hafta oldu öğreneli :)
aslında tahmin ediyordum zaten evde test yaptım doktorada 1 hafta sonra gittim
bi kanamam oldu doktor yat dedi 10 gün yattım
şimdi çok şükür iyiyiz :)
sizinde martmiş benim mart da olabilirmiş doğum erkek olur tamalarsa

Selam arkadaşlar ben de 10+2 günlük hamileyim .Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum .Daha önce kötü bir tecrübem oldu ,Bu sebeple bu hamilelğimde biraz konuşmaya ihtiyacım var sanırım.Umarım burası bana iyi gelir.

Herkese sağlıklı günlerdiliyorumm :)

Bende hamile oldugumu öğrendim perşembe günü gideceğim . Açıkçası korkuyorum . Çünkü ilk hamileliğimde cok sıkıntılar çektim ve doğumdan sonra bir hafta yaşadı bebegim (( o yüzden çok korkuyorum . Inşallah bu bebegim öyle olmaz. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin

Kizlar selam 9 gun oldu bebegim dogali ve geceleri full uyanık gunduzleri de full uyuyor nasil degistircem bu duzeni yardim edin nolur

Kizlar selam 9 gun oldu bebegim dogali ve geceleri full uyanık gunduzleri de full uyuyor nasil degistircem bu duzeni yardim edin nolur
Böyle durumda şöyle yapın diye biliyorum . Bebeği istediğiniz vakitte uyanık tutmaya çalışın ve istediğiniz vakitte yatırın alışması lazım oda baya ugrss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…