2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

evet agriyor ama bende kese buyuyememe sorunu var ilacla buyutmeliyiz doktora gitmedm daha
Canım ıhmal etme sen git doktora belki yapman gereken birşeyler olabilir ama aklımıza en kötüsünü getirmek yok olurmu

Keseyi ilaçla buyutebiliyolr mı ?
Ben bı düşük yaşadım benimde kese gelismiyordu şimdi yine hamileyim ve çok korkuyorum
Tatlım korkmaa sakın Allaha emanet onlar baska kim koruyabilirki heran şükret dua et Allaha. veren o onu buyuten nefes aldıracak olan o . Bizler Rabbimiz için dünyaya gelir yine ona döneriz yanlız Allaha sığın tüm korkuların at. Allahım bu bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın evlatlarımızın iki dünyasıda hayır olsun İNŞAALLAH

Hadi ya olabiliyor demekki doktor ne dedi canım normal bi durummuymus benim ilk bebek olduğu için çok bilmiyorum bu evreleri
5600 de gözükmedi ertesi gün gittik gözüktü canım birşey demedi olabiliyormuş bazen ama ben cok korktum benim de ilk cünkü gözükmeyince dış gebelik falan sandım

Kızlar merhaba

Ben 6 haftalık hamileyim ilk dr randevuma gittim bugün keseyi ve bebeği gördü ancak kalp atışını göremedi erken daha diyip 1 hafta sonra gel dedi 6 haftada kalp atışını duymamız normal acaba yardım lütfen

5600 de gözükmedi ertesi gün gittik gözüktü canım birşey demedi olabiliyormuş bazen ama ben cok korktum benim de ilk cünkü gözükmeyince dış gebelik falan sandım
İyi bak moral oldu banada 1800 de görmedik biz.5+3dü adete göre ama bi arkadasm 4+6da görmüş.herkesin farklı demek bekliycez canım:)

Korkma Canım 7 haftalıktan önce duramayan cok insan var bende 6+3 üm benimde yarın kontrolüm var haber veririm sana

İyi bak moral oldu banada 1800 de görmedik biz.5+3dü adete göre ama bi arkadasm 4+6da görmüş.herkesin farklı demek bekliycez canım:)
Aynen canım doktorlar zaten hep 2 hafta islerden söylüyor ben hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum ama doktor ısrarla 6 haftalık diyor

Aynen canım doktorlar zaten hep 2 hafta islerden söylüyor ben hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum ama doktor ısrarla 6 haftalık diyor
Bu hesaplamalarda hep son adet günü baz alınıyo ya ondan canım aslında tam anlamıyla bende 6değilim 4 haftalığım o yüzden küçük bebişlerimiz henüz göremedik:)

Aynen güzelim o yüzden ne yapıyoruz panik yapmıyoruz sabırla bekliyoruz Rabbim ne eğlerse güsel eğler
Acemi taze anneleriz biz:) Allahtan bizimle aynı durumda olan anne adaylarıyla görüşme sansımız oluyor burada bi nebze insanın içi rahatlıyor hemde bilinçleniyoruz:)

Selam bende katıldım aranıza kızım 2 yasında ben hamile oldugımu ögrendim istiyorduk Zaten allahım nasip etti tekrardan şükür :)

Acemi taze anneleriz biz:) Allahtan bizimle aynı durumda olan anne adaylarıyla görüşme sansımız oluyor burada bi nebze insanın içi rahatlıyor hemde bilinçleniyoruz:)
kesinlikle bu söylediğine katılıyorum burda kim bilinçli anneler den de fikir almış başını oluyoruz
Çok sevinirim haber verirsen inş herşey yolundadır :)
canım az önce doktordan geldim kalbinin attığını gördük doktor gösterdi ama çok küçük haftaya felç sesini dinleyeyim dedi çok şükür orda minicik bir ışık göz kırpıyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…