- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
- 123
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Canım ıhmal etme sen git doktora belki yapman gereken birşeyler olabilir ama aklımıza en kötüsünü getirmek yok olurmuevet agriyor ama bende kese buyuyememe sorunu var ilacla buyutmeliyiz doktora gitmedm daha
Tatlım korkmaa sakın Allaha emanet onlar baska kim koruyabilirki heran şükret dua et Allaha. veren o onu buyuten nefes aldıracak olan o . Bizler Rabbimiz için dünyaya gelir yine ona döneriz yanlız Allaha sığın tüm korkuların at. Allahım bu bebeğini hayırlısıyla sağlıkla sizlere bağışlasın evlatlarımızın iki dünyasıda hayır olsun İNŞAALLAHKeseyi ilaçla buyutebiliyolr mı ?
Ben bı düşük yaşadım benimde kese gelismiyordu şimdi yine hamileyim ve çok korkuyorum
Merhaba kızlar cuma bende gitcem kese için çok heyecanlıyım
İnşallah canım en 2 kez takip edildi beta hcgm. Normal dedi 10 gün sonra gel dedi. Bugün 10 gün oldu ama cuma gitcem benÇok güzel bir duygu canım maşaALlah hayırlı haberlerle dön bize
Hadi bakalım hayırlısı büyücekler yavas yavas sonra bir bakmısız dogmuslar bızı uyutmuyorlar güzel şeyler düşünelim hepİnşallah canım en 2 kez takip edildi beta hcgm. Normal dedi 10 gün sonra gel dedi. Bugün 10 gün oldu ama cuma gitcem ben
Evet canım sağ salim kucağıma alalım da inşallah. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahHadi bakalım hayırlısı büyücekler yavas yavas sonra bir bakmısız dogmuslar bızı uyutmuyorlar güzel şeyler düşünelim hep
Aminnn aratmasın kimseye çok zor eksikliklerini göstermesin bizleri evlatlarımızla sınamasın inşaAllahEvet canım sağ salim kucağıma alalım da inşallah. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Aminn canım aminnn bnm hala niye mide bulantısı yok acabaAminnn aratmasın kimseye çok zor eksikliklerini göstermesin bizleri evlatlarımızla sınamasın inşaAllah
5600 de gözükmedi ertesi gün gittik gözüktü canım birşey demedi olabiliyormuş bazen ama ben cok korktum benim de ilk cünkü gözükmeyince dış gebelik falan sandımHadi ya olabiliyor demekki doktor ne dedi canım normal bi durummuymus benim ilk bebek olduğu için çok bilmiyorum bu evreleri
İyi bak moral oldu banada 1800 de görmedik biz.5+3dü adete göre ama bi arkadasm 4+6da görmüş.herkesin farklı demek bekliycez canım:)5600 de gözükmedi ertesi gün gittik gözüktü canım birşey demedi olabiliyormuş bazen ama ben cok korktum benim de ilk cünkü gözükmeyince dış gebelik falan sandım
Korkma Canım 7 haftalıktan önce duramayan cok insan var bende 6+3 üm benimde yarın kontrolüm var haber veririm sanaKızlar merhaba
Ben 6 haftalık hamileyim ilk dr randevuma gittim bugün keseyi ve bebeği gördü ancak kalp atışını göremedi erken daha diyip 1 hafta sonra gel dedi 6 haftada kalp atışını duymamız normal acaba yardım lütfen
Aynen canım doktorlar zaten hep 2 hafta islerden söylüyor ben hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum ama doktor ısrarla 6 haftalık diyorİyi bak moral oldu banada 1800 de görmedik biz.5+3dü adete göre ama bi arkadasm 4+6da görmüş.herkesin farklı demek bekliycez canım:)
Bu hesaplamalarda hep son adet günü baz alınıyo ya ondan canım aslında tam anlamıyla bende 6değilim 4 haftalığım o yüzden küçük bebişlerimiz henüz göremedik:)Aynen canım doktorlar zaten hep 2 hafta islerden söylüyor ben hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum ama doktor ısrarla 6 haftalık diyor
Çok sevinirim haber verirsen inş herşey yolundadır :)Korkma Canım 7 haftalıktan önce duramayan cok insan var bende 6+3 üm benimde yarın kontrolüm var haber veririm sana
İnsallah canım dua ediyorum bol bol Rabbim hepimizin bebeğinin sağ Salim kavuştursunÇok sevinirim haber verirsen inş herşey yolundadır :)
Aynen güzelim o yüzden ne yapıyoruz panik yapmıyoruz sabırla bekliyoruz Rabbim ne eğlerse güsel eğlerBu hesaplamalarda hep son adet günü baz alınıyo ya ondan canım aslında tam anlamıyla bende 6değilim 4 haftalığım o yüzden küçük bebişlerimiz henüz göremedik:)
Acemi taze anneleriz biz:) Allahtan bizimle aynı durumda olan anne adaylarıyla görüşme sansımız oluyor burada bi nebze insanın içi rahatlıyor hemde bilinçleniyoruz:)Aynen güzelim o yüzden ne yapıyoruz panik yapmıyoruz sabırla bekliyoruz Rabbim ne eğlerse güsel eğler
evet ama dogruncaya kadar hergun ilac icmelisinKeseyi ilaçla buyutebiliyolr mı ?
Ben bı düşük yaşadım benimde kese gelismiyordu şimdi yine hamileyim ve çok korkuyorum
kesinlikle bu söylediğine katılıyorum burda kim bilinçli anneler den de fikir almış başını oluyoruzAcemi taze anneleriz biz:) Allahtan bizimle aynı durumda olan anne adaylarıyla görüşme sansımız oluyor burada bi nebze insanın içi rahatlıyor hemde bilinçleniyoruz:)
canım az önce doktordan geldim kalbinin attığını gördük doktor gösterdi ama çok küçük haftaya felç sesini dinleyeyim dedi çok şükür orda minicik bir ışık göz kırpıyordu banaÇok sevinirim haber verirsen inş herşey yolundadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?