- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Bugün 1800dü canım doktor iyi olduğunu söyledi ama kaçtan sonra görünüyor hiç bir bilgim yok ilk bebek acemiliği galiba:)Ben de şu anda 5+5 deyim. Henüz doktora gitmedim 6 haftayı bitirmesini bekleyip öyle gideceğim. Gözükmezse üzülmek istemiyorum.
Evet canım biz bugün 7+6 olduk hayırlısıyla kucaklarımızda görürüz inşallah ne soracam karın ağrısı yaşıyormusunuz sanki adet olacakmıs gibi doktor karnın belin ağrıyacak korkma demişti ama insan tedirgin oluyorbenimki ocagn sonuna dogru dogacak insallah seninki biraz buyuk benmkinden
Mübarek olsun canım aramıza hoşgeldin:)Bende 2018 annesi olacagim insallah :) Allah hepimize saglikli bi sekilde o gunleri yasatsin insallah canlar
Arkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz , kese ne zaman görünürMübarek olsun canım aramıza hoşgeldin:)
Doktor bana fema med verdi canım onu kullanıyorum bu arada dün gittim doktora 5+4üz bugün henüz göremedik 2 hafta sonra çağırdı doktor hem kese hem kalp atışını duymak içinArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz , kese ne zaman görünür
evet agriyor ama bende kese buyuyememe sorunu var ilacla buyutmeliyiz doktora gitmedm dahaEvet canım biz bugün 7+6 olduk hayırlısıyla kucaklarımızda görürüz inşallah ne soracam karın ağrısı yaşıyormusunuz sanki adet olacakmıs gibi doktor karnın belin ağrıyacak korkma demişti ama insan tedirgin oluyor
Allah şifa versin canım git biran önceevet agriyor ama bende kese buyuyememe sorunu var ilacla buyutmeliyiz doktora gitmedm daha
kese gozukmez diye gitmiyormAllah şifa versin canım git biran önce
peki doktor kese için ne dedikese gozukmez diye gitmiyorm
inşallah hiç bulantımız olmaz canım benimde seninle aynı sayılır uykuda bulantıda yok çok şükür :))Herkese merhaba
Bende varım5+4 günlük hamileyim. Benimde ocak sonuna geliyor doğumum. Şimdilik bulantım yok ama çok uyuyorum
daha gitmedym icin hicbirseypeki doktor kese için ne dedi
gelişmeme sorunu olduğunu nerden biliyorsunuz o zaman daha önce başınızdan geçen birsey miydi?insallah tahmin etiğiniz gibi birsey olmazdaha gitmedym icin hicbirsey
Benim 5600 de gözükmedi canımBugün 1800dü canım doktor iyi olduğunu söyledi ama kaçtan sonra görünüyor hiç bir bilgim yok ilk bebek acemiliği galiba:)
Hadi ya olabiliyor demekki doktor ne dedi canım normal bi durummuymus benim ilk bebek olduğu için çok bilmiyorum bu evreleriBenim 5600 de gözükmedi canım
Keseyi ilaçla buyutebiliyolr mı ?evet agriyor ama bende kese buyuyememe sorunu var ilacla buyutmeliyiz doktora gitmedm daha
İnş saglikla kucagimiza almk hepimize nasip olur ,Doktor bana fema med verdi canım onu kullanıyorum bu arada dün gittim doktora 5+4üz bugün henüz göremedik 2 hafta sonra çağırdı doktor hem kese hem kalp atışını duymak için
İnsallah canımİnş saglikla kucagimiza almk hepimize nasip olur ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?