- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
hayırlı olsun bende dün kan testinde kesinleştirdim hayırlısyla..Selamlar bende dün öğrendim hamile olduğumu test yapmıştım bugün yine yaptım yine pozitif, üçüncü bebeğim olacak inşallah sat 30 mayıstı
Evet son adet tarihim 30 mayıstı ben baya erken test yaptım 4 hafta bitmedi daha. Sana da hayırlı olsun :)hayırlı olsun bende dün kan testinde kesinleştirdim hayırlısyla..
aynı sanırım gebelik süremiz. sat dediğin en son adetin ilk günü mü.. öyleyse benim de 25 mayıstı
bende inşallah sat 24 mayısbeni yeni aranıza katıldım İnşallah. 2018 martın ilk haftası sanırım daha dr.a bile gitmedim
hayırlı olsun aynı hemen hemen.. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinBen
bende inşallah sat 24 mayıs
Ben iki bebeğimde de altı haftalık gitmiştim o zaman bebeği görmüştük, galiba kalp atışı da vardı ama emin değilim daha geç de olabilirMerhaba kızlar benim sat, 22 Mayıs. Dün gittim ama kese gözükmedi daha, sizler ne zamn gördünüz
Kızlar 8 haftalık hamileyim sizinde gogsuleriniz büyüyor mu bir de ucunda beyaz beyaz şeyler olusuyor mu.sadece bende mı var bu beyaz şeylerden öerak ettim.
Sende benim gibi çok ara verenlerdensin. Benim dr 7 sene ara verdim.Selam kızlar,Allah nasip ederse 8 yıl aradan sonra 2.çocuğumu 2018 de kucağıma alicam bende
Devlete gitsenize en azından keseniz varmı ona bakarsınızMerhaba benimde sat 26 mayıstı bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ama henüz doktora gidemedim 10 gün sonraya randevu veriyor
Devlet Hastanesi daha da sonraya veriyor en erken 10 temmuza alabildim özel hastanede acaba çok mu geç olur?Devlete gitsenize en azından keseniz varmı ona bakarsınız
Silivride yaşıyoruz maalesef devlet hastanesi çok yetersiz her bölümde böyle randevu almak imkansız mecburen özel hastaneye yöneliyoruz silivridede bi doktor var iyi diyorlar oda çok yoğun olduğundab randevuyu ileri tarihe alabiliyoruz ancakAlla alla çok ilginç nerde yasıyosunuz çok mrk ettim. Geç olmaz da ben çok merak edip anında randevu alıp gitmiştim devlete keseyi gördükten sonra da özelden randevulu gittim.
4-5 günlük adet gecikmemden sonra dün gece yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)
Yarın için randevu aldım doktorumdan, kan tahlili ile biraz daha netlik kazandıralım bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?