2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

Selamlar bende dün öğrendim hamile olduğumu test yapmıştım bugün yine yaptım yine pozitif, üçüncü bebeğim olacak inşallah sat 30 mayıstı
hayırlı olsun bende dün kan testinde kesinleştirdim hayırlısyla..
aynı sanırım gebelik süremiz. sat dediğin en son adetin ilk günü mü.. öyleyse benim de 25 mayıstı

hayırlı olsun bende dün kan testinde kesinleştirdim hayırlısyla..
aynı sanırım gebelik süremiz. sat dediğin en son adetin ilk günü mü.. öyleyse benim de 25 mayıstı
Evet son adet tarihim 30 mayıstı ben baya erken test yaptım 4 hafta bitmedi daha. Sana da hayırlı olsun :)

Kızlar 8 haftalık hamileyim sizinde gogsuleriniz büyüyor mu bir de ucunda beyaz beyaz şeyler olusuyor mu.sadece bende mı var bu beyaz şeylerden öerak ettim.

Merhaba benimde sat 26 mayıstı bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ama henüz doktora gidemedim 10 gün sonraya randevu veriyor

Alla alla çok ilginç nerde yasıyosunuz çok mrk ettim. Geç olmaz da ben çok merak edip anında randevu alıp gitmiştim devlete keseyi gördükten sonra da özelden randevulu gittim.

Alla alla çok ilginç nerde yasıyosunuz çok mrk ettim. Geç olmaz da ben çok merak edip anında randevu alıp gitmiştim devlete keseyi gördükten sonra da özelden randevulu gittim.
Silivride yaşıyoruz maalesef devlet hastanesi çok yetersiz her bölümde böyle randevu almak imkansız mecburen özel hastaneye yöneliyoruz silivridede bi doktor var iyi diyorlar oda çok yoğun olduğundab randevuyu ileri tarihe alabiliyoruz ancak

4-5 günlük adet gecikmemden sonra dün gece yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)
Yarın için randevu aldım doktorumdan, kan tahlili ile biraz daha netlik kazandıralım bakalım hayırlısı :)

Son adet tarihiniz ne zaman dı acaba, galiba aynıyız benimde adetim gecikeli bugün 5. Gün
4-5 günlük adet gecikmemden sonra dün gece yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)
Yarın için randevu aldım doktorumdan, kan tahlili ile biraz daha netlik kazandıralım bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…