- 2 Haziran 2014
- 62
- 1
- 36
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Son adet tarihiniz ne zaman dı acaba, galiba aynıyız benimde adetim gecikeli bugün 5. Gün
Benim de 26 mayıs tıSon adet tarihim 29 Mayıstı
Benim de 26 mayıs tı
Aynen öyle. Bende ara vermeyi istiyordum tabiki doya doya yaşayalım diye. 5 sene ara vermekti benim niyetim ama. Sonrasında da hemen olmadı şimdiye nasip oldu çok şükürBen durumdan memnunum çok rahat,zaman ayırarak büyüttüm kızımı
Hayır gidemedim en erken randevuyu 10 temmuza alabildim çok geç olacak dimi siz gittniz miDoktora gittiniz mi?
Aynen benim niyetimde 5 seneydi,tabi hemen isteyince olmadı sizin gibi,kısmet bu zamanaymisAynen öyle. Bende ara vermeyi istiyordum tabiki doya doya yaşayalım diye. 5 sene ara vermekti benim niyetim ama. Sonrasında da hemen olmadı şimdiye nasip oldu çok şükür
Aynen öyle, hayırlısı bu zamanmış. Sağlıkla gelsinler inşallahAynen benim niyetimde 5 seneydi,tabi hemen isteyince olmadı sizin gibi,kısmet bu zamanaymis
Amin inşallahAynen öyle, hayırlısı bu zamanmış. Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim oluyor,kasık agrimda oluyo benim,keseyi gördünüz mü sizKızlar sizde de karın ağrısı oluyor mu ara ara. Gerçekten çok zaman geçince hatırlamıyorum ilk hamileliğimde nasıldı.
Evet dün gördüm çok şükür. Geçen hafta gözükmemiştiBenim oluyor,kasık agrimda oluyo benim,keseyi gördünüz mü siz
Hayırlı olsun arkadaşım. Bizde ikiz mi acaba diye baya bi beklenti içinde olduk ama değilmiş. Hcg oranım yüksekti erken döllenme olmuş ondanmış. Ama tabi Rabbim hepimizin yavrucuklarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin değil mi. :))Kızlar merhaba
8 haftalık hamileyim hem de ikiz
Keseyi 5 haftalık gördük canım. Doktor 15 gün sonraya randevu verdi. İnşallah o zamanda bebişi görecez.Keseyi kaç haftalıkken görebiliriz ve bebek ne zaman görülür?
Ben bugün 5+0 oldum haftaya cumartesi 6+0 olunca ilk randevuma gidecem inşallah kese ve bebek görülür çok korkuyorum ilk gebeliğim kimyasal dı bu sağlıklı olur inşallahKeseyi 5 haftalık gördük canım. Doktor 15 gün sonraya randevu verdi. İnşallah o zamanda bebişi görecez.
Hayır gidemedim en erken randevuyu 10 temmuza alabildim çok geç olacak dimi siz gittniz mi
6 haftalık olunca net görülürKeseyi kaç haftalıkken görebiliriz ve bebek ne zaman görülür?
baya geç öğrenmişsin benim ki 5 haftalık öğreneli 12 gün falan oluyotamini doğum tarihimiz 2018 14 şubar bende yeni öğrenenlerdenim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?