Normalde o yasa 35 yaşından gün almış kişilere 2 emriyo transferi yapılır diyeYaşım 23 doktorum 1 tane trasfer edilmek zorunda yaşının küçük olmasından dolayı yasa gereği böyle dedi. 30yaş üzerinde 2 tane trasfer ediliyormus
Anladım canımIslak su özel merkezlerin bir çoğu 2 transfer yapıyor yasa bakmaksizin. Ama devlet hastahanesi 35 yaş altı için ilk denemede 1 transfer sonraki denemeler için 2 transfer yapıyor . Özellerde de tabi bu yasaya uyanlar vardır elbet. Ben devlette yaptırdım ilkini . Şimdi ikinci si için zaten muhtemelen 2 embriyo transferi yaparlar .
Bizde de sperm sayısı düşük ve %98 hareketsizBende varım kızlar. Ocak 10 reglim. Sperm hareketsizliği bizim derdimiz de. İlk denememiz olacak
Sayı ilk test 40 milyon ikinci test 80 milyon. Hareket ilk test %15 ikinci test %4Bizde de sperm sayısı düşük ve %98 hareketsiz
Sizin sayı ve hareketsizlik kaç
Bizim sayı bazen 2milyon bazen 40 milyon çıkıyor canımSayı ilk test 40 milyon ikinci test 80 milyon. Hareket ilk test %15 ikinci test %4
merhaba canim evet bende yaptirmak istiyorum ama bakalim simdilik beklemedeyizMerhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim.Beth18 ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .
Hayirlisi olsun hakkınızda umarım herşey gönlünüzce olurBende özel hastaneye gidiyorum ama 1 tane konulcak. Benden yana bir sorun yok hersey temiz eşimde sprem ileri hızlı hareketi yok sayıdada düşüklük var. Bugun kontrole gittim ignelere cevap vermiş yumurtalıklarımda 20tane yumurta var cuma gel tekrar bakalım dedi
bnde ilk aşılamamda hamile kalmıştım 3. aya girdiğmizde kalbi durdu kurtajla alındı bebeği genetik teste gönderdik turner sendromlu çıktı ama bizde genetik sıkıntı çıkmadı. gerçekten çok zor durumlar çok geçmiş olsun .Merhaba lar. Bende 1 tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasının hemen ardından yine buralardayim.Beth18 ağustos topiginde de karsilasmistik seninle. Benim de eylül ayında bur tüp bebek denemem oldu . 3.5 aylık olmuştuk ki düşük le sonuçlandı. Süreç her anlamda zor . Üstüne bir de tutup da düşünce büyük bir yikim . Rabbim kimseye yaşatmasın . Hayırlısı buymuş . Şuan toparlanmaya çalışıyorum . Kaybım henüz çok yeni . Aranıza ocakta olmasa da kendimi hazır hissedersem 2018 in haziranın da katılırım inşallah .
bnde ilk aşılamamda hamile kalmıştım 3. aya girdiğmizde kalbi durdu kurtajla alındı bebeği genetik teste gönderdik turner sendromlu çıktı ama bizde genetik sıkıntı çıkmadı. gerçekten çok zor durumlar çok geçmiş olsun .
Evet kan veriliyor 20 gün civarında çıkıyor.Bebek pataloji den temiz geldi . Bakalım başka ne sebeple düştü bilemiyorum . Genetik için kan mı veriliyor nasıl bakiliyor
Patoloji bnmde temiz gelmiştiBebek pataloji den temiz geldi . Bakalım başka ne sebeple düştü bilemiyorum . Genetik için kan mı veriliyor nasıl bakiliyor
Bizde de aynı sıkıntı var canım. Benim de ilk tüp bebek denemem olacak. Şubat ayında başlayacağım. İnşallah hepimiz dilediğimiz sonuçları alırız.Bizde de sperm sayısı düşük ve %98 hareketsiz
Sizin sayı ve hareketsizlik kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?