2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

Hayirlisi insallah

Daha önce 3 emriyo transferi yaptırıp tutmayan var mı aranızda
cnm merak ettim 3 embrio yerlestirmek yasal mi turkiye de ben arastirdigima gore 1 tane ekiyorlar hatta o yuzden ben kibrisa gitmeyi dusunuyorum bu ay adet olmamla.birlikte ilk tedavim olucak insallah

Pardon cnm burda yanitlamissin zaten sorumu

Benimde amh 0.02 fsh 15 bende yarın climara fort ve ertesi gğnde iğnelere başlıyorum aynı zamanda başlıyor sayılırız deneyimlerimizi paylaşalım :)

Benimde amh 0.02 fsh 15 bende yarın climara fort ve ertesi gğnde iğnelere başlıyorum aynı zamanda başlıyor sayılırız deneyimlerimizi paylaşalım :)
aynı zamanda başlıyoruz umarım bebeklerimize kavuşuruz :) gerçi doktorlar pek öyle düşünmüyor ama Rabbim ol dediyse olur.gonal f 225, merional 4 gün kullandım. dün de yumurtanın çatlamaması için cetrotide kullanmaya başladım. bugün de kullanacağım.yarın sabah da kontrol var. sizin kontrol ne zaman

Hayırlısı olsun herkes için 2018 .En kısa zaman da tedaviniz başarılı olur ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. Ben de transfer süreci beklemekteyim.

Kizlar ben adet oldum bi saat once yarin icin de dr randevusu aldim.. benim icin de artik maraton basliyor.. ilk defa yapacağım icin bol bol sizlere danisirim artık... allahim hakkikizda hayirlisini versin inşallah

Bu ara da ilk iki sorum yumurta toplanirken veya transfer islemi yapilirken agriyor mu.. gerci agrisada herseye katalanacz ama bilmis olurum.en azindan

Bu ara da ilk iki sorum yumurta toplanirken veya transfer islemi yapilirken agriyor mu.. gerci agrisada herseye katalanacz ama bilmis olurum.en azindan
Yumurta toplama islemi anestezi altında yapılıyor . Yani hiç birşey hissetmiyorsun. Sonrasında da hafif kaşık ağrısı olabilir . Transfer işlemi ise anestezi olmadan yapılıyor ama normal muayene gibi kolay bir işlem yani. Tek sıkıntı transfere sıkışık girmek .

Anladim cnm tsk ederim bilgin icin

Tsk ederim cnm sana da ..iyiki varsiniz cok heycanliyim mazur gorun ltfn

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Güzel haberlerle görüşelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…