Hayirlisi insallahMerhaba.ben 36 yaşındayım.bugun tüp bebek tedavisine başlandı.amh testi 0.06 çıkmıştı.doktor bugün adetimin 2.gunu ultrasondan baktı 1 ya da 2 tane yumurta olur dedi.bakalim bugün iğneleri aldım ve ilkini yaptım.haftaya perşembe kontrol edecekler yumurta gelişirse toplama yapacaklar.doktorlar pek umutlu değil ama hayırlısı
cnm merak ettim 3 embrio yerlestirmek yasal mi turkiye de ben arastirdigima gore 1 tane ekiyorlar hatta o yuzden ben kibrisa gitmeyi dusunuyorum bu ay adet olmamla.birlikte ilk tedavim olucak insallahDaha önce 3 emriyo transferi yaptırıp tutmayan var mı aranızda
Pardon cnm burda yanitlamissin zaten sorumuAnladım hayırlısı olsun hakkınızda
sizde sorun kimde bizde eşimde morfoloji bozukluğu var
2.için Ocakta başlicaz bizde 3 embriyo transferi olsun istiyoruz bakalım ne olucak
Turkiyede yasa olduğu için her merkez 3 tane koymuyor
Size özelden yazdım bakarmisiniz?Pardon cnm burda yanitlamissin zaten sorumu
Benimde amh 0.02 fsh 15 bende yarın climara fort ve ertesi gğnde iğnelere başlıyorum aynı zamanda başlıyor sayılırız deneyimlerimizi paylaşalım :)Merhaba.ben 36 yaşındayım.bugun tüp bebek tedavisine başlandı.amh testi 0.06 çıkmıştı.doktor bugün adetimin 2.gunu ultrasondan baktı 1 ya da 2 tane yumurta olur dedi.bakalim bugün iğneleri aldım ve ilkini yaptım.haftaya perşembe kontrol edecekler yumurta gelişirse toplama yapacaklar.doktorlar pek umutlu değil ama hayırlısı
herkes için hayırlısı olsun inşallahHayirlisi insallah
aynı zamanda başlıyoruz umarım bebeklerimize kavuşuruz :) gerçi doktorlar pek öyle düşünmüyor ama Rabbim ol dediyse olur.gonal f 225, merional 4 gün kullandım. dün de yumurtanın çatlamaması için cetrotide kullanmaya başladım. bugün de kullanacağım.yarın sabah da kontrol var. sizin kontrol ne zamanBenimde amh 0.02 fsh 15 bende yarın climara fort ve ertesi gğnde iğnelere başlıyorum aynı zamanda başlıyor sayılırız deneyimlerimizi paylaşalım :)
Yumurta toplama islemi anestezi altında yapılıyor . Yani hiç birşey hissetmiyorsun. Sonrasında da hafif kaşık ağrısı olabilir . Transfer işlemi ise anestezi olmadan yapılıyor ama normal muayene gibi kolay bir işlem yani. Tek sıkıntı transfere sıkışık girmek .Bu ara da ilk iki sorum yumurta toplanirken veya transfer islemi yapilirken agriyor mu.. gerci agrisada herseye katalanacz ama bilmis olurum.en azindan
İkisinde de ağrı acı olmuyor canım. Yumurta toplama zaten anestezili yapılıyorBu ara da ilk iki sorum yumurta toplanirken veya transfer islemi yapilirken agriyor mu.. gerci agrisada herseye katalanacz ama bilmis olurum.en azindan
Anladim cnm tsk ederim bilgin icinYumurta toplama islemi anestezi altında yapılıyor . Yani hiç birşey hissetmiyorsun. Sonrasında da hafif kaşık ağrısı olabilir . Transfer işlemi ise anestezi olmadan yapılıyor ama normal muayene gibi kolay bir işlem yani. Tek sıkıntı transfere sıkışık girmek .
Tsk ederim cnm sana da ..iyiki varsiniz cok heycanliyim mazur gorun ltfnYumurta toplama islemi anestezi altında yapılıyor . Yani hiç birşey hissetmiyorsun. Sonrasında da hafif kaşık ağrısı olabilir . Transfer işlemi ise anestezi olmadan yapılıyor ama normal muayene gibi kolay bir işlem yani. Tek sıkıntı transfere sıkışık girmek .
Ben bugun climara fort ile başladım. Yarın iğnelerim başlıyorKızlar yeni yılla tedaviye başlamayı düşünenler yok mu başka
İkisinde de ağrı acı olmuyor canım. Yumurta toplama zaten anestezili yapılıyor
Yumurta toplama işlemi mümkün değil anestezisiz olmaz canımBenim doktorum sanırım anestezi kullanmıyor
Pazartesi bakalım merakla bekliyorum
Yumurta toplama işlemi mümkün değil anestezisiz olmaz canım
Yumurta toplama işlemi mümkün değil anestezisiz olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?