2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Şu temmuz sıcağında perişanız ya biri yer bir yemez bir uyur bir uyumaz bu nasıl bi rutin nasıl bi deli işi offf isyandayım zor be ikizim olduğunu duyan aaaaa diye çığlığı basıyo Başladım söylenmeye gene ....

Kızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
4aylık olana kadar hep kustular sonra azaldı şimdilerde 5ayı bitirdik baya baya baya azaldı, mide kapakçıkları daha tsm oluşmadığından oluyormuş normal yani,

Canım fırsat buldukça duş al kendinide yetemiyor gibi düşünme çünkü senin iki bebeğin var. Herkes tekle psikolojisi bozuluyor. Mümkün oldukçada uyu canım

Dta82 slm cnm sen hangi mamayı kullanıyorsun
Canım E Emotionn35 ben hipp organik ile başladım, kabızlık yaşadık ve az kg aldırdığını duydum, aptamil 2 haftadır kullanıyorum. 2 haftada 600'er gr almışlar ve kabızlıkları bitti şükür. Çocuk gibi sevindim. Şekerli duymuştum aptamili bende ama şeker yok. Anne sütüne de devam. Benim küçüğüme de reflü dedi o da arada çıkarıyor ve çok hıçkırıyor, emzirirken ve biberonu çok kıpırdatma hava kaçınca da reflü olur azar azar sık sık besle dedi bakalım.

Acaba neden o kadar çabuk kilo aldırıyor kafama takıldı

phuketcim hunili gezmek deyimi bize söylenmiş gibi, yerim ben onların hepsini

4aylık olana kadar hep kustular sonra azaldı şimdilerde 5ayı bitirdik baya baya baya azaldı, mide kapakçıkları daha tsm oluşmadığından oluyormuş normal yani,
Küçük belki de ondan bilemedim kg da zor alıyor reflüden şüpheleniyorum yarın dra götüreceğim

Evet küçük olan da aynı sıkıntıları yaşıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bebek yönlendiriyor seni...bana da küçük için prematil kullan dedi bir iki verdim kusunca kestim şuna ikisi de sadece anne sütü alıyor...sen maşallah 2 ye geçmişsin kaç kg oldular ki

2 haftadır aptamil veriyorum demek istedim canım 1 numarasını, 0-6 aya kadar 1 numara zaten. Oğlan 3.650 kız 2.890 oldu daha

Gecmis olsun benim bebeklerimde 13 gun kuvezde 5 gun serviste kaldik universite hastanesinde ikisini bir cikardilar annemide istediler yanima beraber baktik. Emme refleksleri yoktu siringayla besledim 1 hafta. Tavsiyem siringaya gec sabirli ol guzel dusun

Dimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorum
Yasadigin mastit canim 3 kere oldum dikkat et ateslenme. 2 keresinde ateslendim yataklara dustum antibiyotikle ayaga kalktim allah sifa versin surekli emzir o gogsunu yada sag sut kalmamasi lazim

Anneler bende size soru sorayim ikizlerim 2.5 aylik dolapta son kullanma tarihine 1 ay kalan sutlerim var emzirdikten sonra takviye yapmak istiyorum. Ama agliyorlar siringayi kabul etmiyolar agizlarindan dokuyorlar sutu. Acaba tok olduklarindan mi. Doyuyorlar mi yani of kafam cok karisik buyuk oglumda hic bu kadar zorlanmamistim

Merhaba arkadaslar. Bebegi 35 haftanin altinda doğanlar işitme testinden ilkinde gecti mi bebekleriniz? Benim bebegim gecemedi doktor normal küçük daha sarılık tedavisi de olmus 1 ay sonra gel dedi ama ben yine de cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…