- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
InsaallahAynen ilk zamanlarda böyle değildi daha çoktu emmedikleri için zamanla azaldı benim,sende öyle olmaz insallah.
34+0da Doğum yaptım ama son 5hafta hiç kilo alımları olmadı beslenemediler biri 28haftaya uyumlu diğeri 30haftaya uyumlu doğduBir gun de ayarlayabiliriz durumunuza gore dedi. Insaallah guzel geçiririz. Senin bebisler kac haftalik dogmustu tatlim?
4aylık olana kadar hep kustular sonra azaldı şimdilerde 5ayı bitirdik baya baya baya azaldı, mide kapakçıkları daha tsm oluşmadığından oluyormuş normal yani,Kızlar oğlumun biri her beslenmede kusuyor...acaba kg alması ondan mı az?dr sorduğumda normal demişti..bu kusma olayını yaşayan var mı?
Canım fırsat buldukça duş al kendinide yetemiyor gibi düşünme çünkü senin iki bebeğin var. Herkes tekle psikolojisi bozuluyor. Mümkün oldukçada uyu canımHanimlar bebeklerim küvözdeyken foşur foşur akan sütüm bebeklerim eve gelince ilk birkac gun yasadigim yogun depresyon stres uykusuzluk sebebiyle biranda kesildi,suan cok az geliyor ve mama baslamak zorunda kaldik. Komposto su bulgur yesillik hersey tuketiyorum ama olmuyor. MOTİLİUM diye bi mide ilaci varmis,yanetkisi olarak prolaktini(süt hormonu) yukseltip sütü artiriyomus. İnternette fayda gorenleri okudum. Duyan bilen kullanan fayda gören varmi? Bebeklerime yetemedigim icin cok üzülüyorum
Canım E Emotionn35 ben hipp organik ile başladım, kabızlık yaşadık ve az kg aldırdığını duydum, aptamil 2 haftadır kullanıyorum. 2 haftada 600'er gr almışlar ve kabızlıkları bitti şükür. Çocuk gibi sevindim. Şekerli duymuştum aptamili bende ama şeker yok. Anne sütüne de devam. Benim küçüğüme de reflü dedi o da arada çıkarıyor ve çok hıçkırıyor, emzirirken ve biberonu çok kıpırdatma hava kaçınca da reflü olur azar azar sık sık besle dedi bakalım.Dta82 slm cnm sen hangi mamayı kullanıyorsun
Acaba neden o kadar çabuk kilo aldırıyor kafama takıldıCanım E Emotionn35 ben hipp organik ile başladım, kabızlık yaşadık ve az kg aldırdığını duydum, aptamil 2 haftadır kullanıyorum. 2 haftada 600'er gr almışlar ve kabızlıkları bitti şükür. Çocuk gibi sevindim. Şekerli duymuştum aptamili bende ama şeker yok. Anne sütüne de devam. Benim küçüğüme de reflü dedi o da arada çıkarıyor ve çok hıçkırıyor, emzirirken ve biberonu çok kıpırdatma hava kaçınca da reflü olur azar azar sık sık besle dedi bakalım.
İki 3 gün içinde geldi . Rahatlaman gerekir.Kac gun icinde geri geldi
phuketcim hunili gezmek deyimi bize söylenmiş gibi, yerim ben onların hepsiniŞu temmuz sıcağında perişanız ya biri yer bir yemez bir uyur bir uyumaz bu nasıl bi rutin nasıl bi deli işi offf isyandayım zor be ikizim olduğunu duyan aaaaa diye çığlığı basıyo Başladım söylenmeye gene ....
Normal aldırdı aslında çok değil, ilk aylarda 1'er kg yani günlük 30gr almak ideal olanmış doktorun verdiği bilgiAcaba neden o kadar çabuk kilo aldırıyor kafama takıldı
Küçük belki de ondan bilemedim kg da zor alıyor reflüden şüpheleniyorum yarın dra götüreceğim4aylık olana kadar hep kustular sonra azaldı şimdilerde 5ayı bitirdik baya baya baya azaldı, mide kapakçıkları daha tsm oluşmadığından oluyormuş normal yani,
Evet küçük olan da aynı sıkıntıları yaşıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bebek yönlendiriyor seni...bana da küçük için prematil kullan dedi bir iki verdim kusunca kestim şuna ikisi de sadece anne sütü alıyor...sen maşallah 2 ye geçmişsin kaç kg oldular kiCanım E Emotionn35 ben hipp organik ile başladım, kabızlık yaşadık ve az kg aldırdığını duydum, aptamil 2 haftadır kullanıyorum. 2 haftada 600'er gr almışlar ve kabızlıkları bitti şükür. Çocuk gibi sevindim. Şekerli duymuştum aptamili bende ama şeker yok. Anne sütüne de devam. Benim küçüğüme de reflü dedi o da arada çıkarıyor ve çok hıçkırıyor, emzirirken ve biberonu çok kıpırdatma hava kaçınca da reflü olur azar azar sık sık besle dedi bakalım.
2 haftadır aptamil veriyorum demek istedim canım 1 numarasını, 0-6 aya kadar 1 numara zaten. Oğlan 3.650 kız 2.890 oldu dahaKüçük belki de ondan bilemedim kg da zor alıyor reflüden şüpheleniyorum yarın dra götüreceğim
Evet küçük olan da aynı sıkıntıları yaşıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bebek yönlendiriyor seni...bana da küçük için prematil kullan dedi bir iki verdim kusunca kestim şuna ikisi de sadece anne sütü alıyor...sen maşallah 2 ye geçmişsin kaç kg oldular ki
Gecmis olsun benim bebeklerimde 13 gun kuvezde 5 gun serviste kaldik universite hastanesinde ikisini bir cikardilar annemide istediler yanima beraber baktik. Emme refleksleri yoktu siringayla besledim 1 hafta. Tavsiyem siringaya gec sabirli ol guzel dusunMasaallah size canim. Seni diger gruptan hatirliyorum. Cok sevindim bebislerine. Yani bana da garip geldi. Dusunsenize 3 gün kantin ihtiyaci vs. Tek basima nasil kalabilirim ki diyorum. Geceleri tek kalmak bile cok zor agrilar zaten devam ediyor. Yarin doktorla tekrar gorusecegim ama sistem boyle dedi hemsireler. Ben de bugun emzirmeyi denedim tuttu ama bir iki kere cekip birakti. Biberona alismis galiba
Benim ilk oglumda da o delik vardi delik dehilde cukur gibi degil mi. Ben onemsemedim ya 3.5 yasinda simdi baya kuculmus cukur belli belirsiz insallah kotu birşey degildir bende bi dusundum simdiSağol canım inşallah
Yasadigin mastit canim 3 kere oldum dikkat et ateslenme. 2 keresinde ateslendim yataklara dustum antibiyotikle ayaga kalktim allah sifa versin surekli emzir o gogsunu yada sag sut kalmamasi lazimDimi ya:)Ama benimki bildiğin ağrı yapıyor damar elime tortop geliyor çok canım yanıyor ya sagmayla tam anlamıyla boşalmıyor ya göğüs e benimkiler de emmeyince süt birikip de mi biseyler yaptı diyorum
Hiç anlamıyorum mamadan öğreneceğiz2 haftadır aptamil veriyorum demek istedim canım 1 numarasını, 0-6 aya kadar 1 numara zaten. Oğlan 3.650 kız 2.890 oldu daha
Tesekkurler canimGecmis olsun benim bebeklerimde 13 gun kuvezde 5 gun serviste kaldik universite hastanesinde ikisini bir cikardilar annemide istediler yanima beraber baktik. Emme refleksleri yoktu siringayla besledim 1 hafta. Tavsiyem siringaya gec sabirli ol guzel dusun
Benimki geçmedi 10 günü geçti nerdeyse duş aldirdim yüzü pul pul oldu kuru cildi coresatin al sur dedi doktor hergün yıkıyorumIlık suyla duş aldırdım her gün ikinci ya da üçüncü gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?