2018 dogum yapmis ikiz anneleri

hangi marka aldin canim?

Mevsim meyvesi mi versem bende senin gibi atsam mi buzluğa.Ozellikle şeftali.Nasil attın poşetlere koyup mu?Doğradin mi tüm tüm mü?
Kayısıları ikiye dildim.tepsiye dizdim üzerine streç çektim dolap kokusu sinmesin diye.buzlukta dondurdum sonra kalın dolap poşetlerine iki bebişin yiyebilecegi kadar poşetler yaptım.şeftalininde kapuğu soyulup yapulıyormuş aynı işlem

aynen valla bızde şaştık kaldık. bebek tathanadını arkadas dedi bana ama gereklı bısede degıl bence. ev tarhanan cok cok acı degılse onu ver daha saglıklı hatta. tek bakıcam canım ustelık evı toplıycam boş kaldıkca

Allah yardımcın olsun canım. Ama biz hep öyleyiz bu yüzden ben nasıl yalnız bakıcam diye düşünüp duruyorum. Allah kavuştursun bu arada.

sagol canm Allah senınde yardımcın olsun cidden su aglama olayı insanın keyfını baya kacırıyomuş bunu anladım.

Iyi geceler kizlar
Ana kucagi aldiniz mi sizce gerekli mi
Ben bebislere kismetse tek bakacagim cok ihtiyacim olur mu?
Aldiysaniz hangi marka ve kac adet aldiniz? Ikiser tane mi?

bence bebıslerın huylarına göre degısır mesela benımkıler aglayan bebek degıller ama bıtane titreşimli aldım. ağlayanı ona koyuyodum susuyodu. iki tanede puset var onlarada koyuyorum yemek yapacagım zaman mutfakta yanımda oluyolar aglamıyolar vs o aldıgım tıtresımlıde olmasa olurmuş yanı. pusetler işime yaradı daha cok

Ben mavili olanı beğendim

bende ona karar verdım

ya ben nası bı yerde yasıyorum ya vallahı yanı agzıma oyle seyler gelıyoki banlanırım. sızler boyle kınusuyosunuz ben soka gırıyorum. 5. ay asısı yok bılıyosunuz bu ay gıttım gerızekalı hemsıre nıye geldınızkı ası yok dedı. nedemek ası yok ılla asıyamı gelıcem kılo boy kontrolu yapıcaksınız dedım. hanfendı kendıde gelmedı zaten ogrencı yolladı bısey bıle soramadım. yanı ne doktor ne hemsıre bırak ek gıda listesini bahsetmedı ek gıdadan bile.
gebersek mudahale edecek doktor yok. Bi an once defolup gıtsem dıye dua eder oldum

O patavatsızlara bendende selam. benim oğlan sürekli öyle uyanır acıkır ağlar(bağıra bağıra) sıkılır ağlar,uykusu gelir ağlarda ağlar....

Allah yardımcın olsun canım inşallah düzene girer

ben 1 ay sonra alıcam tasınınca 6 aylık olucaz yavas yavas baslarım dıye dusunuyorum. benım ıkızler erkek ve erkek cocuklar ıcın yurutec zararlı dıyolar ama ben bayılıyorum ya ıkısını koyucam pıtır pıtır dolanıcaklar sanırım yurutecte alırım dıkkatlı olduktan ve uzun sure oturtmadıktan sonra bence bısı olmaz

bende aldım bu tarıfı cok mantıklı yapmıssın valla fıkır oldu

Geçicidir geçici sana şaka yapmışlardır

Bu hastaneyi personeli şikayet etsene canım.Sinir oldum.Ne demek niye geldiniz ya.Aptal.

Ben o yaşadığını son günlerde sürekli yaşar oldum avaz avaz ağlıyorlar gerçekten tek çocuk neymiş allah yardımcımız olsun

Sürekli aglayan,her seye aglayan bebek çok zor . Tüm yaşam enerjimi emiyor.uyutmak çok zor. İkisin aynı anda uyutamiyorum. Dinlenmeye yada başka bir şey yapmaya hiç vaktim yok. Nasıl duzene girecekler bilmiyorum. 35 günlük olduk. 40 tan sonra duzelecegine dair umudmda yok.

Hanimlar ikizlerim 29 gunluk oldu. Mama olarak aptamil kullaniyoruz,sütüm az oldugu icin herögün mama takviyesiyle gidiyoduk. İkizlerimden biri bir haftadir surekli kusuyor,gunde 10 15i buluyordu.bir kismi kenardan sızma bir kismida cok kusma seklinde.surekli kustugu icin 1haftada cok az kilo alabilmis.2 gun once idrar ve kan tahlilleri yapildi hepsi temiz cikmis sükür. Oyle olunca reflü ihtimali olabilirmis,doktorum aptamilAR (antireflü) olanini kullanmami soyledi birde bebelac gold un anne sutune eklenen kivam artiricisi varmis,sagdigim sutu biberonla verirken o tozdan eklicekmisim. Boyle bir tedavi uygulayan bu mamalari kullanan fayda gören/görmeyen varmi

Biliyorumki sıkıştığım yerde püre alırım ama ne kadar ev yapımı olursa elimde hazır sıkışmam.mevsiminde verin diyorlar ama dışardan almaktan iyidir diye düşünüyorum. Kendimize yemek yaparken bile bazen ne yapsam diye düşünürken onlar için daha zor

Canım ben o dönemde iyice açıktırıyordum erken kalkan olunca yada digeri uyanınca ikisine bir veriyordum daha düzenli oluyordu.mecburen uyum sağlamak zorunda kalıyordu.şimdi biri uyusa biri uyumuyor.kızım pek uykuyu sevmiyor sanırım nerdeyse gün içinde 1 kere 2 saatlik uykuya düşürdü.aslında o beni zorlamıyor asıl oğlum uyanıkken devamlı yanu başında olacagım

Benim biri de kusuyor ama seninki kadar değil beslenme harici de mi kusuyor senin ki günde 10/15 beslememi yapıyorsun?benim oğlanda kg almayınca aptamil eprotin anne sütü zenginleştirici aldık biz gerçekten işe yarıyor bebelac ilk defa duyuyorum fiyat olarak daha caziptir belki bir araştırayım bende

Bunları kullanmadım ama benim kız hala kusuyor. Bazende sızıntı gibi ama şükür eskisine göre iyi.doğurduktan sonra mümkün olduğunca ağızdan gazını çıkartana kadar uğraş ozaman kusması dahada azaldı benimkinin birde mümkün oldukça dik besle

İ
ilk üç ay böyle geçiyor canım iki çocuğu doyur gazlarını çıkar alt değiştir Yok küstü üstünü değiştir 1.5saat sürüyordu sonra sonra azalıyor zaman şimdi akşam uykusuna yatmadan önce akşam 7.5da bezlerini değiştiriyorum sabaha kadar ellemiyorum bidaha emzirmek yada mama vermekte toplam 15-20dk :) önceden 30cc sütü yada mamayı yarım saatte zor içiyorlardı sabret herşey geçecek senide tabiki daha tanımazlar ama herşey çabuk geçiyor keyfini çıkar 3. - 4. ayda eğlenceli olmaya başlıyor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…