- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Canım benim ilk ve daha önce pek bebek bakımıyla ilgilide pek bilgim yoktu.ama iş başa düşünce herşey yapıyorsun ama çok yıpranıyorsun.yardımcı olursa ev yemek işleri için biri çok iyi olur.bebeklerine kendin bakmalısın.yetemediğin yerde yardımcıdan yardım alabilirsinMerhaba kizlar
Size bir sorum var
Ilk cocugu ikiz olupta tek bakan var mi?
Bana herkes imkansiz bakamazsin cok zor diyor
Mutlaka yardimci alman gerrk diyorlar
Ailem ve esimin ailesi uzakta gelselerde cok kalamazlar
Sizlerde boyla olan var mi?
Skmdiden tesekkurler
Alından ölçüyorum canımKafadan mi olcuyor kulaktan mi?Hangisi daha doğru sonuç veriyor acaba?
Marhaba kızlar bizim elif ve ömer 3.5 aylik oldular hamileyken arkadaşlar bakıcı bul dediler güldüm ama gerçekten tek bakmak meşakatli ilk başta aileler vardı sonra hepsi aynı anda geldi aynı anda gitti bakıcı bulduk oda geçici 1 ay geldi düzen oluştu uyku felan sonra bakıcı gidip ablam gelince ev isler i bana kaldı oda pratik ve hızlı olmadığından bizim çocuklar in uyku düzen kaydı gitti bu aralar bakıcı gittikten sonra elif meme bile zor emiyo bakıcı bebeklerden coknev işlerinde yardımcı olduğundan çocuklar hep benim gozetimimde idi şimdi temizlik bana geçince ortalik karıştı.simdi annem gelcek yine karşıdan neyseki 1 eylül de bakicimiz başlıyo eğer imkan varsa bence bi yardımcı tutmak gerekiyo evde yabancı oluyo ama olmazsa çok yıpranır insan .bizimkiler ful gazlilar halende öyleler kehribar kolyesi aldınız mı kızlar bide oyun halısı h3pinuz Allaha emanet olun
Kafadan mi olcuyor kulaktan mi?Hangisi daha doğru sonuç veriyor acaba?
Genelde kucakta pış pış, emzirerek, mama yada sütleri kaldıysa biberon vererrk uyuyorlarKızlar, bebisleri uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz, neler yapıyorsunuz?
Bı tanesi hamakta sallanmak istiyor öyle uyuyor,diğeri kendi kendine dalıp uyuyor olduğu yerde.Kızlar, bebisleri uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz, neler yapıyorsunuz?
Anladım canımBen alından ölçüyorum. Bazen farklılık olsun diye koltuk altından ölçüyorum:))
İlk çocuklarım ve tek bakıyorum,hamileyken felaket tellalligi yapan çok olur,içten içe hasetlenirler aslinda,tamamen savunma mekanizması onlarınki,çok da güzel bakiyorum ,tamam yorgunluk nirvana yapiyor bazen oturup ağlıyorsunuz ama her şey bir gülüşle geçiyor.Ustelik hicbisey eskisi gibi değil,gittikçe her şey daha güzel oluyor.Merhaba kizlar
Size bir sorum var
Skmdiden tesekkurler
Dün oğlumun 38 di ateşi kızımin da 37.4 hemen duş aldirdik calpol verdim gece 36 Lara dustu.Simdi yine 37.5 lerde seyrediyor,oğlum ishal ayrıca,yarına randevu aldık böyle olursa dördüncü ay aşılarını da yaptiramayiz yarın ateş olunca olmuyormuş.Moralim çok bozuk.Koltuk altından ölçen atesolcerler beş para etmez mis,attım çöpe,hemen kafadan olcenden aldırdım,komsumun ki vardı onunla denedik hem uykudan falan da uyandirmiyor hem çok rahat ölçülüyor doğru sonuç veriyor kızlar,diğerine kalsa hiç ateşi yokmuş gibi gösteriyor ama çocuk sıcacık anlıyorum var yani biseyler.Almayan varsa atesolcer kesinlikle koltukaltından ölçülenden almayın derim.
Merhaba kizlar
Size bir sorum var
Skmdiden tesekkurler
Kızlar, bebisleri uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz, neler yapıyorsunuz?
Bugün kontrolumuz vardı,doktor atesolcer olarak kulaktan ölçüm yapılani önerdi,Braun un.
Kizlar,demir ilacını aç karnına mi veriyorsunuz bebelere tok karnına mi?Tombuldut PembeHelvam Geleceksin biliyorum ???
bebeklerin kac aylik oldular? Yani kv ne zamandir yaninda canim? Gece de sizinle birlikte mi kaliyor?Bana da aynısını diyorlar. Bakalım nasıl olacak. Ben de şu anda kayınvalide vat yardımcı. Ama 2 hafta sonra gidecek. Sonrasında bakalım napcaz. Yaşayıp göreceğim..
bende oyle diyorum haftada 1 gelse yardimci evi temizlese 2 3 kap yemek yapsa benim baya isimi gorur diye dusunuyorum.senin bebisler ne kadarlik oldu? Ne zamandir tek bakiyorsun?Canım benim ilk ve daha önce pek bebek bakımıyla ilgilide pek bilgim yoktu.ama iş başa düşünce herşey yapıyorsun ama çok yıpranıyorsun.yardımcı olursa ev yemek işleri için biri çok iyi olur.bebeklerine kendin bakmalısın.yetemediğin yerde yardımcıdan yardım alabilirsin
Canim bakiciya nasil guvenceksin? Ben krese veririm diye dusunuyorum goreve baslayinca. Senin bebisler kac aylik ne zamandir tek bakiyorsun.Beth18 benim ilk çocukların ve tek bakıyorum. Göreve başlayınca bakıcı bulmak lazim
Peki canim ayni anda agladiklarinda yada altlari degsimesi gerektiginde nasil yapiyorsun? Biri aglarsa digerini de huzursuz etmiyor mu? Elin ayagina dolasmiyor mu?İlk çocuklarım ve tek bakıyorum,hamileyken felaket tellalligi yapan çok olur,içten içe hasetlenirler aslinda,tamamen savunma mekanizması onlarınki,çok da güzel bakiyorum ,tamam yorgunluk nirvana yapiyor bazen oturup ağlıyorsunuz ama her şey bir gülüşle geçiyor.Ustelik hicbisey eskisi gibi değil,gittikçe her şey daha güzel oluyor.
peki kac ayliklar? Ne zamandir tek bakiyorsun? Kullandigin isini kolaylastiran seyler neler? Mesela ana kucagi oyun halisi gibi seyler var mi aldin mi? Birde ne zamandir oyle tek birakip isini yapiyorsun?bizde tayıncı oldugumuz ııcn aılelerden uzagız tek bakıyorum suanda. ama bu cocukların gazlı huylu huysuz olmalarına baglı. benımkıler suanlık iyiler misal odada oyuncak verıp bırakıyorum yemeğimide yapıyorum
Bana herhangi birşey demedi hemşire nasıl denk gelirse bende öyle veriyorum ama biri ishal oluyor biri kabız onun için 2-3 gün arayla bi kaçgün veriyorum.Kizlar,demir ilacını aç karnına mi veriyorsunuz bebelere tok karnına mi?Tombuldut PembeHelvam Geleceksin biliyorum ???
Canım benimde aynı çıkmadı. En güzeli benim oğlan ağlarken ağzını kocaman açtığı için :) kaşığın ucuna damlatıyorum o tam ağlarken en arka tarafa damlatıyorum hiç biryer batmıyor süper oluyor.boğazdan akıp gidiyorcanım cok gecmıs olsun bende chıcconun civalı olceri var ama benımde kulaktan yada alından olcer bıtane almam lazım en garanti
bizde tayıncı oldugumuz ııcn aılelerden uzagız tek bakıyorum suanda. ama bu cocukların gazlı huylu huysuz olmalarına baglı. benımkıler suanlık iyiler misal odada oyuncak verıp bırakıyorum yemeğimide yapıyorum
ben en basından beri sallamadım ayagımda hic hala da sallamıyorum aksam rutın 8:30 9 gıbı uyuyorlar. ya emzırerek uyutuyorum yada emzıklerını verıyorum besıklerınde kendı kendıne uyuyolar. düzeni bozmamak cok onemlı bence. mesela esımın memleketıne gittik mekan ve hava degsıımınden dolayı huysuzlanmıslardı ılk basta ama odadan yerı geldı 3 saat cıkmadım uyuttum. uyumadıklarında asla kucagıma alıp salona ışığa cıkarmıyorum . eve geldık gene devam ettı eskı duzen
benım bı arkadasımda braun tavsıye etmıstı alırsan banada soylermısın hıc bı fıkrım yok marka konusunda. memnun kalırsan bende alayım
genelde emzırdıkten sonra verıyorum ama su kan ılacından gına geldı artık ya. cay kasıgıyla verıyorum nekadar dıkkat etsemde bulasıyor ustlerıne. su verıyorum agızlarını hemen sılıyorum ama ellerını agıza goturunce gene kıyafetler batıyor ve cıkmıyorda sizinde oylemı kızlar cidden bıktırdı beni bu ılac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?