2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canım benim ilk ve daha önce pek bebek bakımıyla ilgilide pek bilgim yoktu.ama iş başa düşünce herşey yapıyorsun ama çok yıpranıyorsun.yardımcı olursa ev yemek işleri için biri çok iyi olur.bebeklerine kendin bakmalısın.yetemediğin yerde yardımcıdan yardım alabilirsin

Kehribar kolyesi ben aldım hamileyken. Bir gün taktım çocuklara. Tam olarak ne faydası vardı onun ?

ukyo Allah yardımcınız olsun hepimizin. Ben tek bakıyorum. Ben göreve dönünce ne yapacağız bilmiyorum. 6ay sonra falan bakıcı tutabiliriz. Bakalım gorelim:))

İlk çocuklarım ve tek bakıyorum,hamileyken felaket tellalligi yapan çok olur,içten içe hasetlenirler aslinda,tamamen savunma mekanizması onlarınki,çok da güzel bakiyorum ,tamam yorgunluk nirvana yapiyor bazen oturup ağlıyorsunuz ama her şey bir gülüşle geçiyor.Ustelik hicbisey eskisi gibi değil,gittikçe her şey daha güzel oluyor.

canım cok gecmıs olsun bende chıcconun civalı olceri var ama benımde kulaktan yada alından olcer bıtane almam lazım en garanti

bizde tayıncı oldugumuz ııcn aılelerden uzagız tek bakıyorum suanda. ama bu cocukların gazlı huylu huysuz olmalarına baglı. benımkıler suanlık iyiler misal odada oyuncak verıp bırakıyorum yemeğimide yapıyorum

Kızlar, bebisleri uyuturken nasıl bir yol izliyorsunuz, neler yapıyorsunuz?

ben en basından beri sallamadım ayagımda hic hala da sallamıyorum aksam rutın 8:30 9 gıbı uyuyorlar. ya emzırerek uyutuyorum yada emzıklerını verıyorum besıklerınde kendı kendıne uyuyolar. düzeni bozmamak cok onemlı bence. mesela esımın memleketıne gittik mekan ve hava degsıımınden dolayı huysuzlanmıslardı ılk basta ama odadan yerı geldı 3 saat cıkmadım uyuttum. uyumadıklarında asla kucagıma alıp salona ışığa cıkarmıyorum . eve geldık gene devam ettı eskı duzen

Bugün kontrolumuz vardı,doktor atesolcer olarak kulaktan ölçüm yapılani önerdi,Braun un.

benım bı arkadasımda braun tavsıye etmıstı alırsan banada soylermısın hıc bı fıkrım yok marka konusunda. memnun kalırsan bende alayım

Kizlar,demir ilacını aç karnına mi veriyorsunuz bebelere tok karnına mi? Tombuldut PembeHelvam Geleceksin biliyorum ???

genelde emzırdıkten sonra verıyorum ama su kan ılacından gına geldı artık ya. cay kasıgıyla verıyorum nekadar dıkkat etsemde bulasıyor ustlerıne. su verıyorum agızlarını hemen sılıyorum ama ellerını agıza goturunce gene kıyafetler batıyor ve cıkmıyorda sizinde oylemı kızlar cidden bıktırdı beni bu ılac

Bana da aynısını diyorlar. Bakalım nasıl olacak. Ben de şu anda kayınvalide vat yardımcı. Ama 2 hafta sonra gidecek. Sonrasında bakalım napcaz. Yaşayıp göreceğim..
bebeklerin kac aylik oldular? Yani kv ne zamandir yaninda canim? Gece de sizinle birlikte mi kaliyor?

bende oyle diyorum haftada 1 gelse yardimci evi temizlese 2 3 kap yemek yapsa benim baya isimi gorur diye dusunuyorum.senin bebisler ne kadarlik oldu? Ne zamandir tek bakiyorsun?

Beth18 benim ilk çocukların ve tek bakıyorum. Göreve başlayınca bakıcı bulmak lazim
Canim bakiciya nasil guvenceksin? Ben krese veririm diye dusunuyorum goreve baslayinca. Senin bebisler kac aylik ne zamandir tek bakiyorsun.
Peki canim ayni anda agladiklarinda yada altlari degsimesi gerektiginde nasil yapiyorsun? Biri aglarsa digerini de huzursuz etmiyor mu? Elin ayagina dolasmiyor mu?
peki kac ayliklar? Ne zamandir tek bakiyorsun? Kullandigin isini kolaylastiran seyler neler? Mesela ana kucagi oyun halisi gibi seyler var mi aldin mi? Birde ne zamandir oyle tek birakip isini yapiyorsun?

Canım benimde aynı çıkmadı. En güzeli benim oğlan ağlarken ağzını kocaman açtığı için :) kaşığın ucuna damlatıyorum o tam ağlarken en arka tarafa damlatıyorum hiç biryer batmıyor süper oluyor.boğazdan akıp gidiyor

Beth18 5 gün falan kardeşim vardı sadece o yemekleri yaptı okadar.eşim fırsat buldukça işten geldi yardım etti 1 aydır oda pek yardım etmiyor. Şuan 3,5 aylıklar

Kizlar ikizlerinize meme/mama duzenini nasil oturttunuz.bu konuyla kafayi yemek uzereyim. İlk hafta cok gelen sütüm bebekler eve gelince azaldi ama yetip yetmeyecegini nasil anlicam. Doktorum 15dk emzir sonrada enaz 30cc olacak sekilde nekadar icerlerse sagdigin sütü yada süt cikmazsa mamayi biberonla icir dedi bol . Gunde 4'5 kez ancak sagabiliyorum ondada toplam 300/350 cc ancak süt cikiyor dolayisiyla ögünlerin cogunda mama vermem gerekiyor. Sabah saglik ocaginda emzirme seminerine katildim,doktor ikizlerede anne sütü yeter bol bol emzir dedi,mama vermeden bol emzirme karariyla eve geldim birini emzirirken digeri agladi digerini emzirirken digeri agladi.ikisaat boyunca surekli sirayla emzirdim ve biraktigim anda ikiside aranmaya ve aglamaya basladi uykuya gecemediler.mecburen mamalarini yapip icirdim ikiside 1saattir uyuyor. Ben nasil bir yol izlemeliyim mamayi tamamen birakamasam bile minimuma indirmenin bir yolu yokmu nolur bana bir fikir verin cildiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…