- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.281
10 gün sonra 5 aylık olacağız.Hem aşımız ve hem kontrolumuz.Gittigimde hemen isteyeyim bende bunları.Cok teşekkur ederim.Twinss6380 @Geleceksin biliyorum kızlar aldım sonuçları benim tsh yükselmiş meğer ondan dökülüyormuş..ama dr dediğine göre kansızlık,b12 ve d vitaminleri eksikse dökülme yaparmış...benim şimdilik bunlar iyi ama ben omega3 ve d vitamini kullanıyorum..kan ilacı da Doğumdan sonra 1 ay kullandım..sizlerde bunlara baktırırsınız
Canım önce bı sakin olur musun.Hepimiz geçtik bak o yollardan şimdi bebeklerimiz beş altı aylıklar.Sen üzülürsen aglarsan sütun gelmez ki hiç.Stres yapma.Onlar orda iyi olmak için kalıyorlar inan bana.Benimde kızım on oğlum beş gün kaldı inan bana zor günlerdi ama rahat oldum sadece onlar için bol bol süt sagdim hastaneye götürdüm kalanı buzluğa attım,dördüncü gün sütüm tam anlamıyla geldi öncesinde damla damlaydi resmen,kendin için yavruların için güçlü ol çabucak kavusacaksin sonra başlayacak uykusuz geceler:)Merhaba yardımcı olandan Allah razı olsun öyle çaresizim ki . Goguslerim kocaman semsert oldu içi dolu gibi ama elle sagdim makinayla sagdim neler yaptıysam süt az geliyor . Duşa girdim masajlar yaptım sıcak torba koydum ama çıkmıyor . Bu sertlik süt değil herhalde demeye başladım . Doktora gittim boşalt bu goguslerini çok dolular diyor ama dolu falan değil sanki sadece şiş
Ne yapmalıyım bebeklerimin süte ihtiyacı var çok ağladım stres oluyorum
Hmm senin bebegin bayagi agirmis tatlim ya Allah yardimcin olsun. Benim doktorum da fazla rahat olabilir ne olacak9 90masalperisi90 naptınız canım biz doktora gittik kilo alımı durmuş benim reflü olan miniğimin ilaç yazdı doktor kusmasını önlesin die beslenmeden yarım saat önce muttium beslenmeden yarımsaat sonra gaviskon ver dedi haftaya kadar devam edelim kilo alımı devam ederse keseriz ilaçları dedim öğlen verdim biraz rahat uyudu kuzum 2 gündür hiç uyuyamıyodu ama doktor beni mama konusunda sinir etti yine 10 dakika emzir sonra doyan kadar mama ver memede yorma çocukları dio amaç memeyi bıraktırmakmı dedim amaç kilo aldırmak memeyi nasılsa bıracaklar dio değiştircem doktoru sırf ellerine doğdular herşeylerini biliyor die sabrediyorum ztn kendinin yüzünden kayınvalidem her fırsatta mama dayadı çocuklara memeyi binbir merasimle tutuyorlar
Ayy canim telastan yazamadim bir turlu. Daha once bir yazdim onaylamadan cikmisim aceleyle simdi farkina vardim. Cok gecmis olsun kiyamam kuzulara ya insan dayanamiyor caresizliklerine. Bizim doktor cok rahat. Normal ne olacak daha az besleyin dedi. Doyurduktan sonra yere yatirip sirtina masaj yapin cikacak olan oyle kontrollu ciksin dedi. Bize de tam tersi mama ve biberon kullanmamazi soyledi. Iki bebegi besler senin sütun daha küçükler mama da dusunme dedi. Benim küçük olan bebiste fıtık olusmaya baslamis ben de ona cok üzüldüm9 90masalperisi90 naptınız canım biz doktora gittik kilo alımı durmuş benim reflü olan miniğimin ilaç yazdı doktor kusmasını önlesin die beslenmeden yarım saat önce muttium beslenmeden yarımsaat sonra gaviskon ver dedi haftaya kadar devam edelim kilo alımı devam ederse keseriz ilaçları dedim öğlen verdim biraz rahat uyudu kuzum 2 gündür hiç uyuyamıyodu ama doktor beni mama konusunda sinir etti yine 10 dakika emzir sonra doyan kadar mama ver memede yorma çocukları dio amaç memeyi bıraktırmakmı dedim amaç kilo aldırmak memeyi nasılsa bıracaklar dio değiştircem doktoru sırf ellerine doğdular herşeylerini biliyor die sabrediyorum ztn kendinin yüzünden kayınvalidem her fırsatta mama dayadı çocuklara memeyi binbir merasimle tutuyorlar
Merhaba canim hayirli olsun bebislerin oncelikle. Uzulme ilik suyla sık sık masaj yap yavas yavas acilir. Ememiyorlar degil mi, küvözde mi bebislerin?Merhaba yardımcı olandan Allah razı olsun öyle çaresizim ki . Goguslerim kocaman semsert oldu içi dolu gibi ama elle sagdim makinayla sagdim neler yaptıysam süt az geliyor . Duşa girdim masajlar yaptım sıcak torba koydum ama çıkmıyor . Bu sertlik süt değil herhalde demeye başladım . Doktora gittim boşalt bu goguslerini çok dolular diyor ama dolu falan değil sanki sadece şiş
Kuvezdeler canım emzirmeye başlamadım henüz . Doktor ne zaman hazırlar emzir derse .. yapıyorum da tam anlamıyla olmuyor sanırım onlar emince düzelecekMerhaba canim hayirli olsun bebislerin oncelikle. Uzulme ilik suyla sık sık masaj yap yavas yavas acilir. Ememiyorlar degil mi, küvözde mi bebislerin?
Canım önce bı sakin olur musun.Hepimiz geçtik bak o yollardan şimdi bebeklerimiz beş altı aylıklar.Sen üzülürsen aglarsan sütun gelmez ki hiç.Stres yapma.Onlar orda iyi olmak için kalıyorlar inan bana.Benimde kızım on oğlum beş gün kaldı inan bana zor günlerdi ama rahat oldum sadece onlar için bol bol süt sagdim hastaneye götürdüm kalanı buzluğa attım,dördüncü gün sütüm tam anlamıyla geldi öncesinde damla damlaydi resmen,kendin için yavruların için güçlü ol çabucak kavusacaksin sonra başlayacak uykusuz geceler:)
Insaallah duzelir canim. Küvözden de saglikla cikarlar insaallah benim bebeklerim de 15 gun kaldiKuvezdeler canım emzirmeye başlamadım henüz . Doktor ne zaman hazırlar emzir derse .. yapıyorum da tam anlamıyla olmuyor sanırım onlar emince düzelecek
Kaç haftalık doğmuştu canım bebislerinInsaallah duzelir canim. Küvözden de saglikla cikarlar insaallah benim bebeklerim de 15 gun kaldi
33+4 te canim. Seninki daha ileriydi sanırımKaç haftalık doğmuştu canım bebislerin
Kendini çaresiz hissetme canim bak benim sütüm 1 damla zor çıkıyordu yarım saat sağardım şişenin dibinde azıcık çıkardı kızlarımın süte ihtiyacı var diyip saat başı sağdım gece bile öyle öyle arttı kuvezde ilk bikac gün mama ve biraz anne sütü aldılar 3 günden sonra 50 cc 60 cc derken çoğaldı kızlarım eve geldi mamaya ihtiyaç bile duymadık süt yetti ama sen sıkma kendini bol bol sağ ve süt arttırıcı çay falan içMerhaba yardımcı olandan Allah razı olsun öyle çaresizim ki . Goguslerim kocaman semsert oldu içi dolu gibi ama elle sagdim makinayla sagdim neler yaptıysam süt az geliyor . Duşa girdim masajlar yaptım sıcak torba koydum ama çıkmıyor . Bu sertlik süt değil herhalde demeye başladım . Doktora gittim boşalt bu goguslerini çok dolular diyor ama dolu falan değil sanki sadece şiş
33+4 te canim. Seninki daha ileriydi sanırım
Kendini çaresiz hissetme canim bak benim sütüm 1 damla zor çıkıyordu yarım saat sağardım şişenin dibinde azıcık çıkardı kızlarımın süte ihtiyacı var diyip saat başı sağdım gece bile öyle öyle arttı kuvezde ilk bikac gün mama ve biraz anne sütü aldılar 3 günden sonra 50 cc 60 cc derken çoğaldı kızlarım eve geldi mamaya ihtiyaç bile duymadık süt yetti ama sen sıkma kendini bol bol sağ ve süt arttırıcı çay falan iç
Evet biberonu tutabiliyorsa cikarirlar zaten. Kac kilolar? Ona da bakiyo doktorlar. Süt konusunda da üzme kendini zamanla artar ben şırınga ile milim milim götürüyordum ilk basta34+6 beninkilerde canım ama aşama aşama yasiyoruz bizde herşeyi . Bugün biberona geçilmiş . Sanırım çıkmaya az kalmıştır değil mi
Kendini çaresiz hissetme canim bak benim sütüm 1 damla zor çıkıyordu yarım saat sağardım şişenin dibinde azıcık çıkardı kızlarımın süte ihtiyacı var diyip saat başı sağdım gece bile öyle öyle arttı kuvezde ilk bikac gün mama ve biraz anne sütü aldılar 3 günden sonra 50 cc 60 cc derken çoğaldı kızlarım eve geldi mamaya ihtiyaç bile duymadık süt yetti ama sen sıkma kendini bol bol sağ ve süt arttırıcı çay falan iç
Birinde 2100 diğerinde 1980 yazıyordu sevk oldukları kaldıkları hastanede . Ben doğum kiloları 1990 -2040 diye biliyordum . Şimdi 1900 lere düşmüşler . Doktor kiloya takılma dedi ama ben öyle bilmiyordum belirli kiloya gelmeden bırakmıyorlar sanıyordum .Evet biberonu tutabiliyorsa cikarirlar zaten. Kac kilolar? Ona da bakiyo doktorlar. Süt konusunda da üzme kendini zamanla artar ben şırınga ile milim milim götürüyordum ilk basta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?