2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Şu,humana çay,bulgur pilavı,rezene ve kimyon ben bunlara borçluyum

Merhaba arkadaşlar . 34+6 da doğum yaptım . Bebeklerim kuvezdeler . Hayırlısıyla onları kucaklayıp opmek koklamak istiyorum ama beklemedeyim maalesef .
İnşallah kısa sürede çıkarlar ...
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla sizlerle büyütsün. Mümkün olan en kısa sürede kavuşman dileği ile.. not: bol bol süt sağ çok lazım olacak:))

Canım benimde başlarda öyleydi. Zamanla düzenli sağarsan rahatlıyor.ben emzirmekten daha çok sağdığım için.onlar yokken 3-5 saat arayla sürekli sağarsan süt artar

Canım benimde başlarda öyleydi. Zamanla düzenli sağarsan rahatlıyor.ben emzirmekten daha çok sağdığım için.onlar yokken 3-5 saat arayla sürekli sağarsan süt artar

Canım bende çok gazları ok

Canım humana emziren anneler çayı var tavsiye ederim

Düzenli sağiyorum 2 saatte bir . Dün gece goguslerimin sizisina uyandım her 2 saatte . Göğüsler tempoya alışmış dedim wallahi :) ama gel görelim artış yok aman aman . Demin sagdim 25 ml çıktı :)) . Çoğalacak inşallah öyle düşünmeye çalışıyorum :)

Merhaba güzel anneler kizlarim 1.5 aylık ve kolikler herşeyi deniyorum sıcak havlu acı elma yağı kimyon SAb simblex kaleidon masaj banyo sütüm kesildi mama veriyorum başka yapabileceğim birşey varmı lütfen bilen varsa yardımcı olsun biliyorum kesin çözüm yok ama hafifletici birşey varsa bildiğiniz lütfen benimle paylasirmisiniz

Çoğqlacak inşallah canım.

İki gecedir giremiyorum benimkiler sürekli ağlar oldu biri susuyor biri başlıyor sadece memede sakinleşiyolar yatağa bırakınca yine aynı çıldıracak gibiyim bu günler geçecekmi yoksa 3 ay böylemi gidecek biliyorum. Ben rop muayenesini soracaktım aslında sizler yaptırdınız mı ben 34 haftalık dogum yaptım ilk doktorumuz yapılacak demişti hatta çocuk kardiyolojisi çoçuk nöroloji ne gidilecek die yazmıştı tek tek ben doktoru değiştirdim cuma günü o hiç birine gerek yok çocuklarının durumu iyi çok uzun kalmamışsa küvezde dedi kafam karıştı hadi kalp i falan dinleyip anladıysan bile gözü nasıl anladık öle dedi bilemedim

Bende 34 haftalık doğum yaptım,bizi doktorumuz yönlendirdi ama yonlendirmeseydi bile ben yaptırırdim,kafamda kalmasın içim rahat etsin diye,bence yaptırın sizde.

Benimde 2 aylık kızlarımdan biri öyle. Çok yorucu bugün sabah 8 den beri ağlıyor. Diğeri ile ilgilenemiyorum garibim o kendi kendine yatağında takılıyor. Bende saç kurutma makinası en çok işe yarayan. Youtube dan videolar açıyorum hiç bir işe yaramıyor, gerçekten saç kurutma makinası çalıştırmam gerekiyor. Senin ikiside öyleyse allah yardımcın olsun gerçekten. Sabır dilerim.

Bende 34 haftalık doğum yaptım,bizi doktorumuz yönlendirdi ama yonlendirmeseydi bile ben yaptırırdim,kafamda kalmasın içim rahat etsin diye,bence yaptırın sizde.
Dimi canım bende öle düşünüyorum bide Allah esirgesin rop un geri dönüşü yokmuş yaptırcam içimiz rahat etsin kardiyolojiyle nöroloji ye götürdün mü canım bu doktor onlarada gerek yok dio da

Dimi canım bende öle düşünüyorum bide Allah esirgesin rop un geri dönüşü yokmuş yaptırcam içimiz rahat etsin kardiyolojiyle nöroloji ye götürdün mü canım bu doktor onlarada gerek yok dio da
Bizim doktorumuzda gerek görmedi ama ben hepsini yaptirdim temiz çıktı çok sukur darisi size.Yaptirmazsan kendi kendini yersin her gün en güzeli yaptirmak canim.

Bizim doktorumuzda gerek görmedi ama ben hepsini yaptirdim temiz çıktı çok sukur darisi size.Yaptirmazsan kendi kendini yersin her gün en güzeli yaptirmak canim.
Doğru söylüyorsun canım bende aynı fikirdeyimde eşim doktora güvenmiyorsun dio şu rop u Bi yaptıralım da bakarız 24 29. Günler arası arası dio rop için diğerleri 40 nda galiba hepsi aynı gün olsa bikere giderdik

Kızlar selam, oğluşum bugün 3.gün oldu kakasını yapmadı, normal rutinde 1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor yaptığında da taşıyor çok az mama alıyor çoğunlukla anne sütü ve iştahlı maşallah. Gazı çok güzel çıkarıyor Salı kontrolümüz var yarını nasıl geçiricem bilmiyorum. Makata zeytinyağı gibi bişeyler okumuştum ne yapmalı nasıl yapmalı?

her beslenmede yapan kızım 2 haftadır yapmıyor. doktor fitil verdi. 3-4 gün yapmazsa kullan dedi. demek 3-4 gün yapamamk normal, bilemedim ben de.
fitili pek kullanmadım ama bahsettiğin gibi kulak çubuğunu bol zeytinyağına batırıp fitil gibi poposuna yerleştiriyorum anında çıkarıyor ama asla kendi başına yapamıyor kuzum. çok alışsın da istemiyorum. fitilden daha kolay zeytinyağı, canı yanmıyor yavrumun. fitilde bağırıyor.

Hay Allah ya, düzelir inşallah bende harici hiçbirşey yapmak istemiyorum kendiliğinden geçer inşallah senin yavrucuğununda kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…