2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Hay Allah ya, düzelir inşallah bende harici hiçbirşey yapmak istemiyorum kendiliğinden geçer inşallah senin yavrucuğununda kıyamam
Şimdi annelerin çeşitli gün sayılarında kaka yapamadıklarını danıştıkları doktor cevaplarında 3-4 hatta 5-6 günde 1 normal diye okudum debriat şuruptan bahsediliyor 4*1 çay kaşığı danış istersen bunu canım.

Paylaşımın için çok teşekkür ederim deneyeceğim rabbim bizlere de bebeklerimizede güç kuvvet sabır

Merhaba zeytinyağı iyi geliyor sütünü sagiyorsan ya da mama veriyorsanız biberona 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave edin hiç bir zararı yokmuş Dr öyle söyledi ben sütüm olmadığı için sadece mama veriyorum kızlarıma ve günde 4 öğün mamalarına katıyorum

Merhaba fitil atmadan önce makati zeytinyağı ile yumusatiyorsun dimi birde fitili olduğu gibi atma bıçak yardımı ile inceltmelisiniz kaka yapamayınca bebeklerin canları çok acıyor rahatlarsın yavrucak fitilin neyine alışacak 20 yaşına kadar fitil atacak halimiz yok ya

Ben sadece makata parmağımı yağlayıp pıt pıt dokundum, hemşire söylemişti. Hemen çözüm değil, yardımcı oldu sadece.

Canım kalça ultrasonunu 40 ında yaptırdık rop da dahil diğerlerini iki aylıkken yaptırdık biz

Teşekkür ederim , bakalım düzelir inşallah yaptığında kıvamlı yapıyor gerek kalmaz inşallah, hergün kullanmak doğru nudur acaba yoksa yapamadığında daha mı uygun olur bilemedim canım ya..

fitil öncesi zeytinyağı sürmek faydalı evet ama ben kulak çubuğuna zeytinyağı batırıp fitil gibi kullanıyorum. elbette 20 yaşına kadar kullanacak değiliz ama dışarıdan müdahale ile tembelleşebilirmiş bebekler yeğenimin doktoru öyle söylemişti. çok gerekmedikçe kullanmayın demişti. benim bebeğim 2 haftadır müdahalesiz yapmıyor ondan endişe ediyorum

Anladım canım teşekkür ederim

rop'u 4. haftada yaptırmak gerekiyor canım. 4. haftayı geçmemek allah korusun bir sorun varsa tedavi açısında önemliymiş.
biz istanbul retine enstitüsünde murat hoca'ya yaptırmıştık ki öğrendiğimize göre murat hoca bu konuda avrupa'nın en iyi doktoruymuş.

Teşekkür ederim , bakalım düzelir inşallah yaptığında kıvamlı yapıyor gerek kalmaz inşallah, hergün kullanmak doğru nudur acaba yoksa yapamadığında daha mı uygun olur bilemedim canım ya..

canım kafanı karıştırmak istemem ama 4. aydan önce zeytinyağı yedirmek çok doğru değil diye biliyorum.

Teşekkür ederim canım bu hafta yaptırcam bende inş. 4. Hafta oluyo perşembe 1 aylık olacak kuzularım İstanbula değiliz burda devlette Bi doktor yapıyormuş hep yoğun bakımda kalan bebeklere eli alışkındır die düşünüyorum çok ağlamaz minikleri inş. Bişe çıkmazda içimiz rahat etsin işte

çıkmaz allahın izniyle endişe etme. o an ağlıyorlar ama zaten çok kısa sürüyor tarama. bitince de susuyorlar.

Benim kızımda öyle el kadar bebeğe lavman yapildi fitile razıyım

Canım biz peçeteyi ufak bi rulo yapıp zeytin yağına batırıp makata yerleştirdim orda bekledi 1 saat içinde yapmıştı.

nasil diktiniz sunger alip umas mi gecirdiniz acaba?

canım kafanı karıştırmak istemem ama 4. aydan önce zeytinyağı yedirmek çok doğru değil diye biliyorum.
Canım bende öyle düşünüyorum yedirmekten ziyade popoya sürerim herhalde kardia mu sakın yanlış anlama canım burda ne güzel destek oluyoruz hep birbirimize tecrübelerimizi paylaşıp faydamız dokunuyor amacımız hep bebişlerimizşn iyiliği sağlığı

Canım biz peçeteyi ufak bi rulo yapıp zeytin yağına batırıp makata yerleştirdim orda bekledi 1 saat içinde yapmıştı.
Bugün de yapmadı daha ilk kez yaşıyorum gerildim çok. Minnacık yaptı çeyreğim çeyreği bile değil yarın ola hayır ola bi doktora söyleyim içim rahat etsin sonra tek yol bu gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…