2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Arkadaslar d vitamini icin ne kullaniyorsunuz? Biz devit3 kullaniyoruz ama pek iyi seyler duymuyorum. Bıngıldağın erken kapanmasına falan neden oluyor diyorlar. Ama bize doktor verdi. Duyan var mi boyle bir sey?
Nutrigen damla kullanıyorum onun için gerek kalmıyor.içeriği çok güzel bi damla tavsiye ederim.

Arkadaslar d vitamini icin ne kullaniyorsunuz? Biz devit3 kullaniyoruz ama pek iyi seyler duymuyorum. Bıngıldağın erken kapanmasına falan neden oluyor diyorlar. Ama bize doktor verdi. Duyan var mi boyle bir sey?
Devitte paraben olduğu için kullanmadim ben,wellcare kullanıyoruz doktorumuz bunu önerdi.

Kızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?

Kızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Benimkinin ilk dogdugunda vardi canim,surekli sapsari çapak oluyodu,once damla kullandik fayda etmeyince doktor tikaniklik olabilir dedi ve bir goz masaji gosterdi.onu gunicinde surekli uyguladim ve 1haftada tamamen gecti. Gecmeseydi 1 yaşa kadar bir sey yapmiyorlarmis,gecmezse damara girip açıyolarmis.ama goz masajini doktorundan ogren ve uygula bizimki oyle gecti

evet canım benim küçük kızımda da oldu. günde sekiz kez, 20 şer kereden serçe parmağımla masaj yaptım 2. ayda geçti çok şükür. yavrum gözünü açamıyordu.

Evet gosterdi bı masaj şekli ama şu kadar ya da bu kadar yap demedi.

Benim kızımın da aynı sorunu var. Ama capaklanma olmadigi için damlaya gerek gormedi. Her emzirme oncesi göz ile burun arasında kalan bolgeue masaj yap dedi. Hep unutuyorum ben de yapmayı ama 1 yaşına kadar geçiyormuş genelde.

Bana zaman hakkında bir şey söylemedi aklıma geldikçe yapiyorum

Kızlar mrb ben 23 gun önce doğum yaptim ikizlerime tek bakıyorum çok zorlanıyorum ve anne sütü harici mama veriyorum doktor ole dedi yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sizler nasl besliyosunuz sütünüz yetiyormu zormuş gerçekten ikiz bakmak helede tek bakiyosan başarı ve sabır gerektiriyor benim kafam gitti gidicek cildirmaya az kaldı sonraki aylarda bole zorluyormu bebisler bi ümit belki duzelir lermi diyorum gerçekten ikitanede oglum var onlarlada ilgilenmem gerekiyor sizler nasıl yapiyosunuz tavsiyeleriniz ihdiyacim var

Canım bende tek bakıyorum. Mamayı bir kez sadece gece veryorum sonrası sürekli emziriyorum. Zormu ikiz bakmak evet ama düzene girerler elbet diye düşünüyorum:)). Aynı anda emzirdğm bile oluyor. Emzik alıştırmaya başladım bi iki gündür en azından ilerleyen zamanlarda oyalar az. Uyuduklarında işim varsa hemen hal edyorum ve uzanyorum bende yoksa gücüm kalmıyor. Bizde bugn 15 günlük olduk.

Sütun yetiyormu cnm doktor bana dönüşümlü Besle dedi dengeli kilo alamazlar dedi o yüzden Mamayı artirdim bide ikisi aynı anda agladinda ne yapiyosun emzirmeyi ya mama vermeyincede doymuyorlar napcam şaşırdım ya

Mas
Masallah kac haftalik dogdular bence mama vermeyin emdikce sutunuz cogalacak en azindan 3-4 ay vermeyin derim zaten kilo alimi azsa size mama tavsiye edilecek dr tarafindan ama ilk etapta neden mama oneriyorlar anlamis degilim benimde 2 oglum var birde kizimiz olsun dedik rabbim ikiz kiz nasip etti rabbim yardim etsin bende tek baktim agladim uykuduz kaldim basim dondu yinede pes etmedim emzirdim kizlarimi ne zaman mama verdim 4 aylikta biri mamayi biri beni tercih etti halada emiyor kesecem onuda ama mama verdigimede vakit buldukca sagdim 7 aylik olana kadar anne sutu gibisi yok ve emen cocugum 1.5 kilo ile arayi acti emzirin bol bol sivi tuketin corba ayran sut su su su

Geçmiş olsun canım. Kızımda hafif çapaklanma var ama önemli değildir diye düşünüyorum. Seninkinin tedavisi nasıl olacakmış

Benim kizimin gecmedi taki 15 aylik oldugunda baska dr damla verene kadar masajta yaptim serumlar aldim yok gecmedi fucitec % 1 viskoz goz damlasi adi gecmis olsun hemen iyi olsun minnos

Geçmiş olsun canım. Kızımda hafif çapaklanma var ama önemli değildir diye düşünüyorum. Seninkinin tedavisi nasıl olacakmış
Canım sağ olasın.Krem ve damla verdi günde üçer kez damlatilip sürülecek.Sonra bol bol masaj yap dedi.Bizimkide çapaklanma ile başladı,sonra akmaya başladı,akınca goturduk doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…