- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.361
Nutrigen damla kullanıyorum onun için gerek kalmıyor.içeriği çok güzel bi damla tavsiye ederim.Arkadaslar d vitamini icin ne kullaniyorsunuz? Biz devit3 kullaniyoruz ama pek iyi seyler duymuyorum. Bıngıldağın erken kapanmasına falan neden oluyor diyorlar. Ama bize doktor verdi. Duyan var mi boyle bir sey?
Devitte paraben olduğu için kullanmadim ben,wellcare kullanıyoruz doktorumuz bunu önerdi.Arkadaslar d vitamini icin ne kullaniyorsunuz? Biz devit3 kullaniyoruz ama pek iyi seyler duymuyorum. Bıngıldağın erken kapanmasına falan neden oluyor diyorlar. Ama bize doktor verdi. Duyan var mi boyle bir sey?
Benimkinin ilk dogdugunda vardi canim,surekli sapsari çapak oluyodu,once damla kullandik fayda etmeyince doktor tikaniklik olabilir dedi ve bir goz masaji gosterdi.onu gunicinde surekli uyguladim ve 1haftada tamamen gecti. Gecmeseydi 1 yaşa kadar bir sey yapmiyorlarmis,gecmezse damara girip açıyolarmis.ama goz masajini doktorundan ogren ve uygula bizimki oyle gectiKızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Kızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Evet gosterdi bı masaj şekli ama şu kadar ya da bu kadar yap demedi.Benimkinin ilk dogdugunda vardi canim,surekli sapsari çapak oluyodu,once damla kullandik fayda etmeyince doktor tikaniklik olabilir dedi ve bir goz masaji gosterdi.onu gunicinde surekli uyguladim ve 1haftada tamamen gecti. Gecmeseydi 1 yaşa kadar bir sey yapmiyorlarmis,gecmezse damara girip açıyolarmis.ama goz masajini doktorundan ogren ve uygula bizimki oyle gecti
İnşallah bizimkide geçer ya aktıkça ya da capaklandikca öyle uzuluyorum kievet canım benim küçük kızımda da oldu. günde sekiz kez, 20 şer kereden serçe parmağımla masaj yaptım 2. ayda geçti çok şükür. yavrum gözünü açamıyordu.
Peki aynı anda nasıl uyutuosunuz?onu yapabilmek beceri istiyor zatenAynen bende oyle yaptim baskalarida birini uyut digerini sonra oyle olurmu ikisi uyusunki rahat edeyim :)
Benim kızımın da aynı sorunu var. Ama capaklanma olmadigi için damlaya gerek gormedi. Her emzirme oncesi göz ile burun arasında kalan bolgeue masaj yap dedi. Hep unutuyorum ben de yapmayı ama 1 yaşına kadar geçiyormuş genelde.Kızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Bana zaman hakkında bir şey söylemedi aklıma geldikçe yapiyorumBenim kızımın da aynı sorunu var. Ama capaklanma olmadigi için damlaya gerek gormedi. Her emzirme oncesi göz ile burun arasında kalan bolgeue masaj yap dedi. Hep unutuyorum ben de yapmayı ama 1 yaşına kadar geçiyormuş genelde.
Canım bende tek bakıyorum. Mamayı bir kez sadece gece veryorum sonrası sürekli emziriyorum. Zormu ikiz bakmak evet ama düzene girerler elbet diye düşünüyorum:)). Aynı anda emzirdğm bile oluyor. Emzik alıştırmaya başladım bi iki gündür en azından ilerleyen zamanlarda oyalar az. Uyuduklarında işim varsa hemen hal edyorum ve uzanyorum bende yoksa gücüm kalmıyor. Bizde bugn 15 günlük olduk.Kızlar mrb ben 23 gun önce doğum yaptim ikizlerime tek bakıyorum çok zorlanıyorum ve anne sütü harici mama veriyorum doktor ole dedi yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sizler nasl besliyosunuz sütünüz yetiyormu zormuş gerçekten ikiz bakmak helede tek bakiyosan başarı ve sabır gerektiriyor benim kafam gitti gidicek cildirmaya az kaldısonraki aylarda bole zorluyormu bebisler bi ümit belki duzelir lermi diyorum gerçekten ikitanede oglum var onlarlada ilgilenmem gerekiyor sizler nasıl yapiyosunuz tavsiyeleriniz ihdiyacim var
Sütun yetiyormu cnm doktor bana dönüşümlü Besle dedi dengeli kilo alamazlar dedi o yüzden Mamayı artirdim bide ikisi aynı anda agladinda ne yapiyosun emzirmeyi ya mama vermeyincede doymuyorlar napcam şaşırdım yaCanım bende tek bakıyorum. Mamayı bir kez sadece gece veryorum sonrası sürekli emziriyorum. Zormu ikiz bakmak evet ama düzene girerler elbet diye düşünüyorum:)). Aynı anda emzirdğm bile oluyor. Emzik alıştırmaya başladım bi iki gündür en azından ilerleyen zamanlarda oyalar az. Uyuduklarında işim varsa hemen hal edyorum ve uzanyorum bende yoksa gücüm kalmıyor. Bizde bugn 15 günlük olduk.
Tamam canim ben de birakacagim galiba. Aklima takiliyor iyiceDevitte paraben olduğu için kullanmadim ben,wellcare kullanıyoruz doktorumuz bunu önerdi.
Masallah kac haftalik dogdular bence mama vermeyin emdikce sutunuz cogalacak en azindan 3-4 ay vermeyin derim zaten kilo alimi azsa size mama tavsiye edilecek dr tarafindan ama ilk etapta neden mama oneriyorlar anlamis degilim benimde 2 oglum var birde kizimiz olsun dedik rabbim ikiz kiz nasip etti rabbim yardim etsin bende tek baktim agladim uykuduz kaldim basim dondu yinede pes etmedim emzirdim kizlarimi ne zaman mama verdim 4 aylikta biri mamayi biri beni tercih etti halada emiyor kesecem onuda ama mama verdigimede vakit buldukca sagdim 7 aylik olana kadar anne sutu gibisi yok ve emen cocugum 1.5 kilo ile arayi acti emzirin bol bol sivi tuketin corba ayran sut su su suKızlar mrb ben 23 gun önce doğum yaptim ikizlerime tek bakıyorum çok zorlanıyorum ve anne sütü harici mama veriyorum doktor ole dedi yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sizler nasl besliyosunuz sütünüz yetiyormu zormuş gerçekten ikiz bakmak helede tek bakiyosan başarı ve sabır gerektiriyor benim kafam gitti gidicek cildirmaya az kaldısonraki aylarda bole zorluyormu bebisler bi ümit belki duzelir lermi diyorum gerçekten ikitanede oglum var onlarlada ilgilenmem gerekiyor sizler nasıl yapiyosunuz tavsiyeleriniz ihdiyacim var
Geçmiş olsun canım. Kızımda hafif çapaklanma var ama önemli değildir diye düşünüyorum. Seninkinin tedavisi nasıl olacakmışKızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Ayni anda olmasa bile aralarinda 10-15 dkk filan olurdu :)Peki aynı anda nasıl uyutuosunuz?onu yapabilmek beceri istiyor zaten
Benim kizimin gecmedi taki 15 aylik oldugunda baska dr damla verene kadar masajta yaptim serumlar aldim yok gecmedi fucitec % 1 viskoz goz damlasi adi gecmis olsun hemen iyi olsun minnosKızlar doktordan geldik şimdi,kızımin sol gözü akıyordu hep sürekli gözünden yaş geliyordu,capaklanma da cabasi,göz yaşı kanalları tikaliymis,var mı böyle bişey başına gelen ?
Canım sağ olasın.Krem ve damla verdi günde üçer kez damlatilip sürülecek.Sonra bol bol masaj yap dedi.Bizimkide çapaklanma ile başladı,sonra akmaya başladı,akınca goturduk doktora.Geçmiş olsun canım. Kızımda hafif çapaklanma var ama önemli değildir diye düşünüyorum. Seninkinin tedavisi nasıl olacakmış
Teşekkürler canım.O kadar sürdü mü çok bı zaman ya.Damlanin adını bilmiyorum da insallah şifa olur bize.Benim kizimin gecmedi taki 15 aylik oldugunda baska dr damla verene kadar masajta yaptim serumlar aldim yok gecmedi fucitec % 1 viskoz goz damlasi adi gecmis olsun hemen iyi olsun minnos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?