2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Canım sağ olasın.Krem ve damla verdi günde üçer kez damlatilip sürülecek.Sonra bol bol masaj yap dedi.Bizimkide çapaklanma ile başladı,sonra akmaya başladı,akınca goturduk doktora.
GoZ yasi kanali tikali oldugu icin akiyor hijyen olmali serum alin gazli bezle silin damla kullanin

Şimdi baktım canım,netiraymis bizimde,34 haftalık doğdu benimkilerde onunla mi alakalı diyorsunuz
Evet oyleymis biz zaten benim konuda yazisiyormusuz cabuk iyi olsun guneste acamazdi yavrum birde netira ile birlikte usteki yazdigim damlayla birlikte kullandim cnm

Bugn kontrolmüz vardı gayet iyi kilo alımları dedi doktor. Sütüm yetiyor şimdilik ama sürekli humana still tee. Meyve suyu su incir falan tüketyorum. İkisi aynı anda ağladğnda aynı anda emzriyorum:))). Kucaklarken zorlanyorum ama göğsmü yakaladılarmı iş tamamdır:)). Öyle olunca aynı anda uyuyakalıyorlarda. Sadece gece mama veryorum şimdilik ama ilerde nasıl olur bilemem. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün gelir dedi emzirme koçu bana bende her ıhıldamalarnda alıyorum emzryorum ağlamalarını beklemyorm. Mama kaç cc veryosn.

38 haftalik doğdular cnm evwt bende ole dusunuyorum doktor ole deyince sütum biraz az gibi aynen bizde bi kızımiz olsun istedik ikı
38 haftalik doğdular aslinda bi sıkıntımız yoktu daha beklerlerdi ama doktor riske atmayalim dedi sukur bizde bi kızımız olsun istedik Rabbim bole nasip etti bende mama vermek istemiyorum ama doymuyorlar agliyo lar yinede vermiyordum doktor ole deyince ama çok haklısın bi denicem ins yeter günlük 4 lt fazla su tüketiyorm senin minikler buymus galiba cnm ne güzel nezaman bole oh diyosun düzene giriyolar

Ne güzel cnm ins bende denim yapabilirm ilk doktor 50 cc önerdi sonra artır dedi ilk 5 günlükken tabi ben 60 cc simdi 80 cc veriyorum

Cok iyi tasimisiniz masallah kizmi ikizleriniz valla buyudukce rahatliyorsunuz en azindan gaz olayi olmuyor surekli uyanma olmuyor ben 4 aydan sonra gece en gec 1 de emzirdim sabah 6 gibi gece vermeleri biraktim uykuya alistirmak icin agac yasken egilir derler ya onu uyguladim gecelerimiz deliksiz sukur her uyandiklarinda pis pisladim 1 haftada alistilar gaz bittimi sadece bakim yoruyor olacak sonucta 2 bebek tek gibi olmaz unutuyorsunuz bu gunleri ilerde her asamada bir oncekinden iyi diyeceksiniz :) sabir sabir

Emzirme işlemi nasil bi gögsunu birine diğerini diğerinemi veriyosun cnm
Aynen biri birine digeri digerine ama bir oncekinde sag meme ikraya verdiysem daha sonra sag meyraya veriyordum sag sutle sol sut ayni degilmis yani diger ogunde sagi emen solu emiyor solu emen sagi emiyor :)

Ewvt cnm sukur tek gebelik gibi dogdular bi kiz bi erkek 3 0glum 1 kızım oldu : ) senin kaç haftalık dogmuslardi ve suan kavga aylıklar cnm

Kızlar ben dün ikizlerimi rop muayenesine götürdüm doktor Bi sıkıntı yok ama 3 hafta sonra tekrar yapcam dedi neden dedim göz damlaları oturmamış bide çok ağladılar doyurmamışsın dedi ama toklardı hatta ilaçlamadan hemen önce hastanede besledim ağlamasına die gerçekten çok ağladı minnoşlarım bide gözleri morarmıştı dün Bidaha götürmek istemiyorum ama acaba niye çağırdı diyede kafam karıştı

Ne güzel cnm ins bende denim yapabilirm ilk doktor 50 cc önerdi sonra artır dedi ilk 5 günlükken tabi ben 60 cc simdi 80 cc veriyorum
Ben çok az veryorum 30 cc kadar bişi veryorum gece 1 kez onu da. 20 günlük olunca arttırcaz ama yinede sadece gece vercem gündüZ emişiyoruz. Dün kontrolde de kilo alımları iyi olumca böyle devam et dedi sağlıkocağndaki ebe ve doktor. Gece mamadan sonra bi 3-4 saat uyuyorlar uyanınca emmeye devam

Deme ya çokmu ağlıyorlar. Bizimde 3 eylülde ben dayanamıyorm ya böyle şeylere. Topuk kanı aldıklarnda mahvoldm çocuklardan fazla ağladm off bu rop ağlatmadan yapılmyormu ya

Emzirme işlemi nasil bi gögsunu birine diğerini diğerinemi veriyosun cnm
İkisi aynı anda uyanırsa bi göğsümü birine veryorum aynı anda diğerne diğer göğüsümü veryorum. Bidaha ki emzirmede değiştryorum sağ göğsümü emmiş olan sola solu emmiş olan sağa geçiyor:))).

Mama sanırım kilosu ve gününe göre degiisiyor cc miktari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…