- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.421
sadace anne sütü olemi besliyosunuz pekiMerhaba kızlar...
Bebişler iyidir umarım...
Biz de bi iyi bi kötü gidiyoruz. Dün aşıları vardı 2. Ay. Bi de kalça usg yapıldı. Perişanladılar.. Ben onlardan perişan..çok şükür usg iyi çıktı. Kız 4600 oğlan 5600 olmuş tam 2.5 aylıklar şimdi. 10 eylül de de rotavirus aşısı yaptırcaz.
@tombuldut naptın canım taşınma işlerini yerleşebildin mi.
Ben de 38.hafta da doğum yaptım. Benden de göz muayenesi istenmedi..
Benim oğlanda çok ağlıyo bliss mommy diye bi gaz ilacı vaeriyorum iyi geliyo bizdede tuhaf tuhaf kaka çeşitleri :))mamadan diyorum artıkKızlar slmphuket79 Dta82 biz ailecek kısa bir tatil yaptık az önce geldik evimize...büyük oğlumun ihtiyacı vardı iyi de oldu ama ben çok yoruldum hoş hep yorgunum:)hiç dinlenemiyorum..minik bu ay diğerine göre daha iyi kg almış aradaki fark 250 gr çık:)çok şükür...ama hala gaz sancıları reflü sancıları devam...kusmalar keçiboynuzu lifi ile epey azaldı çok şükür...ama hep açlar deli gibi meme istiyorlar dediğiniz gibi ne kol kaldı ne sırt...doymuyorlar desem kg almazlar ilginç çıkamadım işin içinden..ağlama krizleri hat safhada bıktım şu gazdan ne zaman geçecek ki???sizlerinde iyi olmasına sevindim
Kalpkalbe karşıymış ne güzel poğça poğça öpülüyo sıpalar boşver kiloyu yürümeye başlayınca verirsinPes vallahi bu kadar olur benden çok yaşıyacan E Emotionn35 ve sana nasıl gidiyor diye yazmaya girdim yemin ederim, özellikle seni merak ettim düzelmeler var mı diye... Sevindim aman çok daha iyi olsunlar yavrular inşallah. Pozitif enerji yayıldı senden maşallah sen de tosun etmişsin çok şükür :)) . Biz de iyiyiz sadece kucak delisiyiz, uykuları arttı bi de paso mememdeler. Sırt ağrım çok bi de emzirmek çok iştahımı açıyor hamilelik kilomu hafta tedavi hormon kilomu vermiştim sanki 2-3 kg aldım gibi tartılmaya zaman yok. Dışında büyüyoruz normal gibi herşey ayyy diyordun ya biblo bunlar maşallah cop cop öpüyorum valla artık... durumlar böyle...
Nurse harveys bitirdik şimdi de bliss deneyeceğim bakalım inş iyi gelirBenim oğlanda çok ağlıyo bliss mommy diye bi gaz ilacı vaeriyorum iyi geliyo bizdede tuhaf tuhaf kaka çeşitleri :))mamadan diyorum artık
Nurse harveys bitirdik şimdi de bliss deneyeceğim bakalım inş iyi gelir
Emotion cım saat 4 le 7 arası bir başlıyo ağlamaya inanki çırpınıyorum napıyım diye şimdi duş başlığıyla 15-20 dk ılık suyla yıkıyorum bi tek o iyi geliyo 6 buçukta yıkıyorum 7 de ağlaya ağlaya uyuyo karı koca koşturuyoruz kızı kucama alamıyorum ağlama krizinden oda bu saatlerde ağlıyo ama bu oğlan sanki canı yanmışcasına bağrıyo mama ver gaz oluyo gaz çıkıyo ağlıyo bittik genede herşeye rağmen o gülücükler için insan canını verir çok zor büyüyo insan evladı vallaNurse harveys bitirdik şimdi de bliss deneyeceğim bakalım inş iyi gelir
O şekilde 1 hafta çektim eyvah dedim kolik oldu...sonra geçti çok şükür ama dediğin gibi herşeye ağlıyor özellikle minik...bir bebek altı kuru karnı toksa ve de uyanıksa şöyle bir durur demi benim bunda yok o..o ağlayınca diğeri de başlıyor ev savaş alanı:))valla arkadaşım 6 Yaşında evlat büyüttüm yaş desen 40 a merdiven çok ama çok zorlanıyorum...güle oynaya büyütenin de ellerinden öperim:)E
Emotion cım saat 4 le 7 arası bir başlıyo ağlamaya inanki çırpınıyorum napıyım diye şimdi duş başlığıyla 15-20 dk ılık suyla yıkıyorum bi tek o iyi geliyo 6 buçukta yıkıyorum 7 de ağlaya ağlaya uyuyo karı koca koşturuyoruz kızı kucama alamıyorum ağlama krizinden oda bu saatlerde ağlıyo ama bu oğlan sanki canı yanmışcasına bağrıyo mama ver gaz oluyo gaz çıkıyo ağlıyo bittik genede herşeye rağmen o gülücükler için insan canını verir çok zor büyüyo insan evladı valla
Tamam canim bu sefer ben de deneyeyim. Sag olKüçük bir kaseye sallama çay demliyorum ben normal demilkteki çay da olur ılık oluyo biraz sıcaga yakın ama sonra temizleme pamuğun batırıp siliyorum güzelce gözlerini en sonda pamugu çaya batırıp gözlerinin üzerine bırakıyorum biraz çok hoşlarına gidiyor hemde çok iyi geliyo
Benim oğlanda 2-3 seferdir değişik mıçıyor genelde nutella kıvamında yapardı şimdilerde çok çok açık kahverengi ve daha katı kıvamlı ey Allahım mıçmazlar ayrı değişik mıçarlar ayrı dert.....Benim oğlanda çok ağlıyo bliss mommy diye bi gaz ilacı vaeriyorum iyi geliyo bizdede tuhaf tuhaf kaka çeşitleri :))mamadan diyorum artık
:)))iyi geceler...bayramında kutlu olsun bebeciklerinle gezersiniz artık:))Benim oğlanda 2-3 seferdir değişik mıçıyor genelde nutella kıvamında yapardı şimdilerde çok çok açık kahverengi ve daha katı kıvamlı ey Allahım mıçmazlar ayrı değişik mıçarlar ayrı dert.....
İyi Bayramlar canım arkadaşım bu ikinci bayramımız bebişlerle:)) çok şükür..:)))iyi geceler...bayramında kutlu olsun bebeciklerinle gezersiniz artık:))
phuket79 herkse iyi bayramlar dilerim
İyi bayramlar.Biz Aptamil kullanıyoruz.Bu CC olayını sormuştum doktoruma,kutunun üzerinde yazan ölçüt değil bebek kendisi belirler ne kadar yiyeceğini dedi.Biz beş ayligiz ve 120 içiyoruz mesela.kızlar bebişlerinizle nice mutlu bayramlar dilerim.
bu arada mama takviyesine başlamam gerekiyormuş, golden goat kullanan var mı? sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz?
bir de 3 aylık bebek için 240 ml diyor kutuda, çok değil mi? o kadar yiyemez benim bebeklerim.
Sma kullanıyorum 120 cc 2,5 3 saatte birkızlar bebişlerinizle nice mutlu bayramlar dilerim.
bu arada mama takviyesine başlamam gerekiyormuş, golden goat kullanan var mı? sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz?
bir de 3 aylık bebek için 240 ml diyor kutuda, çok değil mi? o kadar yiyemez benim bebeklerim.
Golden goat gaz yapmıyor die Bi hevesle almıştık ama sonuç yine aynı çok gaz yaptı gerçi benim bebeklerim gazlı bir aylıgız aptamil evolvia golden goat hipp hepsini denedik:) en iyi hipp geldi bize 2 3 saatte bir 60 cc veriyorum bendekızlar bebişlerinizle nice mutlu bayramlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?