2018 dogum yapmis ikiz anneleri

sadace anne sütü olemi besliyosunuz peki

Arkadaşlar bebeklerinze mama takviyesi yapyomusunuz. Yapyorsanız kaç defa ve hangi marka kullanyorsunuz.

kızlar rop muayenesi için eğer istanbuldaysanız istanbul retina merkezi murat hoca'dan randevu almanızı öneririm. biraz pahalı ama burada okuduklarımdan sonra helali hoş olsun diyorum. 3 dakika sürmedi ve bebeklerim öyle bazı bebişlerin başına geldiği gibi çok ağlamadılar hatta biri hiç ağlamadı diyebilirim. zaten murat hoca en iyisiymiş öyle bir kaç kez de çağırmıyor gerçekten bir sorun yoksa. tek muayenede anlıyor. aklınızda olsun diye yazma ihtiyacı duydum

Benim oğlanda çok ağlıyo bliss mommy diye bi gaz ilacı vaeriyorum iyi geliyo bizdede tuhaf tuhaf kaka çeşitleri :))mamadan diyorum artık

Kalpkalbe karşıymış ne güzel poğça poğça öpülüyo sıpalar boşver kiloyu yürümeye başlayınca verirsin

E
Nurse harveys bitirdik şimdi de bliss deneyeceğim bakalım inş iyi gelir
Emotion cım saat 4 le 7 arası bir başlıyo ağlamaya inanki çırpınıyorum napıyım diye şimdi duş başlığıyla 15-20 dk ılık suyla yıkıyorum bi tek o iyi geliyo 6 buçukta yıkıyorum 7 de ağlaya ağlaya uyuyo karı koca koşturuyoruz kızı kucama alamıyorum ağlama krizinden oda bu saatlerde ağlıyo ama bu oğlan sanki canı yanmışcasına bağrıyo mama ver gaz oluyo gaz çıkıyo ağlıyo bittik genede herşeye rağmen o gülücükler için insan canını verir çok zor büyüyo insan evladı valla

Arkadaslar merhaba. 35+4 te dogum yaptim. Tek yumurta bebeklerim . Suan 50 gunluk olduk. Topuk kani testinde trizonomi diye bi degeri yuksek geldi bi oglanin. Bide bilurubin degerleri cok yuksek. Karacigerle ilgili bi rahatsizliktan supheleniyolar ama erken dogduklari icin yuksek cikiyoda olabilir degerler diyolar. Gecici bi durum olabilirmis. Var mi basina boyle birsey gelen? Kan Degerleri yuksek cikip sonradan duzelen var mi ? Umut olun bana

O şekilde 1 hafta çektim eyvah dedim kolik oldu...sonra geçti çok şükür ama dediğin gibi herşeye ağlıyor özellikle minik...bir bebek altı kuru karnı toksa ve de uyanıksa şöyle bir durur demi benim bunda yok o..o ağlayınca diğeri de başlıyor ev savaş alanı:))valla arkadaşım 6 Yaşında evlat büyüttüm yaş desen 40 a merdiven çok ama çok zorlanıyorum...güle oynaya büyütenin de ellerinden öperim:)

Tamam canim bu sefer ben de deneyeyim. Sag ol

Benim oğlanda çok ağlıyo bliss mommy diye bi gaz ilacı vaeriyorum iyi geliyo bizdede tuhaf tuhaf kaka çeşitleri :))mamadan diyorum artık
Benim oğlanda 2-3 seferdir değişik mıçıyor genelde nutella kıvamında yapardı şimdilerde çok çok açık kahverengi ve daha katı kıvamlı ey Allahım mıçmazlar ayrı değişik mıçarlar ayrı dert.....

:)))iyi geceler...bayramında kutlu olsun bebeciklerinle gezersiniz artık:))
phuket79 herkse iyi bayramlar dilerim

kızlar bebişlerinizle nice mutlu bayramlar dilerim.
bu arada mama takviyesine başlamam gerekiyormuş, golden goat kullanan var mı? sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz?
bir de 3 aylık bebek için 240 ml diyor kutuda, çok değil mi? o kadar yiyemez benim bebeklerim.

İyi bayramlar.Biz Aptamil kullanıyoruz.Bu CC olayını sormuştum doktoruma,kutunun üzerinde yazan ölçüt değil bebek kendisi belirler ne kadar yiyeceğini dedi.Biz beş ayligiz ve 120 içiyoruz mesela.

Şükür bu yılın ikinci bayram
Sma kullanıyorum 120 cc 2,5 3 saatte bir

Golden goat gaz yapmıyor die Bi hevesle almıştık ama sonuç yine aynı çok gaz yaptı gerçi benim bebeklerim gazlı bir aylıgız aptamil evolvia golden goat hipp hepsini denedik:) en iyi hipp geldi bize 2 3 saatte bir 60 cc veriyorum bende

İyi bayramlar kızlar bebeklerinizi nasıl gidiyorsunuz bize küvezde çıkarken üşütmeyin demişlerdi alta çıt çıtlı atlet üstüne penye alt üst patikli pijama uyurken de müslin le kundak yapıyorum bu ara terlemeye başladılar fazlamı geliyo acaba 1 aylığız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…