- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.441
Fazla değil mi ya?Serin mi yaşadığınız yer?İyi bayramlar kızlar bebeklerinizi nasıl gidiyorsunuz bize küvezde çıkarken üşütmeyin demişlerdi alta çıt çıtlı atlet üstüne penye alt üst patikli pijama uyurken de müslin le kundak yapıyorum bu ara terlemeye başladılar fazlamı geliyo acaba 1 aylığız bu arada
Değil aslında hataya yaşıyoruz küçükler die üşürler dedik amaFazla değil mi ya?Serin mi yaşadığınız yer?
Canım ne kadar serin olursa vücutları o kadar rahat ediyorlar ben bunu tecrübe ettim,bunaltmayin bence yazık,sıcak memlekette yasiyormussunuz,gündüz badisiyle dursun geceleri ince pijama giydirirsin gece serin oluyorsa tabi.Doktorumuz üşusun ama asla terlemesin demisti.Zaten sıcağa hiç dayanamiyorlar,huysuzlaniyorlar uyumuyorlar,gündüz bizim hep citcitli badimiz var,gece sadece tek alt giydiriyorum ben.Değil aslında hataya yaşıyoruz küçükler die üşürler dedik ama
Bizde ilk doğduklarında üşür diye sardik da sardik sonra kızım isilik oldu:)Zamanla tecrübe edeceksin,şimdi ne zaman usurler ne zaman terlerler tahmin edebiliyorum.Değil aslında hataya yaşıyoruz küçükler die üşürler dedik ama
Sıfır kolllu çıtçıtlı badi.tişört. uzun pijama çorapİyi bayramlar kızlar bebeklerinizi nasıl gidiyorsunuz bize küvezde çıkarken üşütmeyin demişlerdi alta çıt çıtlı atlet üstüne penye alt üst patikli pijama uyurken de müslin le kundak yapıyorum bu ara terlemeye başladılar fazlamı geliyo acaba 1 aylığız bu arada
Bencede biraz kalın.kısa kol zıbın birde patikli pijama ve kollu üst giydirseniz bence yeterli.ayağı sıkı olsun yeterFazla değil mi ya?Serin mi yaşadığınız yer?
Aynen bende çoraplarını hiç eksik etmem.Ne gelirse ayaktan geliyor.Bencede biraz kalın.kısa kol zıbın birde patikli pijama ve kollu üst giydirseniz bence yeterli.ayağı sıkı olsun yeter
Gazı fazla olur içinden 1 tane daha çorap giydir benceT twinssGeleceksin biliyorum teşekkür ederim kızlar bugün üstteki uzun kollu pijamayı çıkarıym bakalım yarım kollu çıt çıtlı badi kalsın altında da patikli pijama
Ztn birinin gazı hiç bitmiyo bide her besleme sonrası kusuyor kanını mı üşütüyor diye giydiriyoruz bu seferde terliyor ne zormuş küçük bebek bakmak biran önce toparlansalardıGazı fazla olur içinden 1 tane daha çorap giydir bence
Üşütme tetikliyor ama kusan çocuk hep kusuyor.5 aylığız hala kusuyoruzZtn birinin gazı hiç bitmiyo bide her besleme sonrası kusuyor kanını mı üşütüyor diye giydiriyoruz bu seferde terliyor ne zormuş küçük bebek bakmak biran önce toparlansalardı
Evet öyleymiş çok rahatsız oluyo kusunca bide tekrar acıkıyor açlıktan ağlıyor bu seferÜşütme tetikliyor ama kusan çocuk hep kusuyor.5 aylığız hala kusuyoruz
Çoğunluk anne sütü ara sıra kıza 60 cc mama veriyorum. Oda hergün bile değil. Oğlan mamayı sevmedi. Doktorda onu bile vermene gerek yok dedi ama bazan göğsün boş oluyor anlıyorum yetmeyeceğini ondan vermek istiyorum.sadace anne sütü olemi besliyosunuz peki
Ne güzel yazmışsın. Karnın tok altın kuru dur biraz demi. Ben de çok istiyorum böyle olmasını. Ben de çok zorlanıyorummm..Bi de okullar açılınca oğlanın okula gitmesi zorlayacak beni. 3. Sınıf ama okul uzakta servisi yok. Ben götürülen ikizleri komşuya bırakarak.sonra almaya gidicem....çok daha zor olacak.O şekilde 1 hafta çektim eyvah dedim kolik oldu...sonra geçti çok şükür ama dediğin gibi herşeye ağlıyor özellikle minik...bir bebek altı kuru karnı toksa ve de uyanıksa şöyle bir durur demi benim bunda yok o..o ağlayınca diğeri de başlıyor ev savaş alanı:))valla arkadaşım 6 Yaşında evlat büyüttüm yaş desen 40 a merdiven çok ama çok zorlanıyorum...güle oynaya büyütenin de ellerinden öperim:)
Malesef öyle. Ağzından gazını çıkartmadan tekrar mama vermiyorumEvet öyleymiş çok rahatsız oluyo kusunca bide tekrar acıkıyor açlıktan ağlıyor bu sefer
Yok canim internetten emzirme yastığı yapımı yazdım kumaş alıp kestim c şeklinde ama biraz büyükce kestim ikiz olduğu için sonra dikip bi kenardan elyaf doldurdum sonra o kenarıda diktim 7 aylık olduk hala kullanıyorum eşim bile dışarı çıkarken yanına alsaydın keşke ne güzel ikiside aynı anda emerdi diyo :)nasil diktiniz sunger alip umas mi gecirdiniz acaba?
Aaa Instagramda görmüştüm hesabını bilsem takip ederdim bende merak ediyorum valla aile gibi olduk burdaKızlar buraya çok giremiyorum instagram dan takipleşsek ya ikizleri merak ediyorum bilmiyorum yasakmı vermek ikizlerimin hesabı fraternal__twins benimki bitekbiciftannesi ekleyelim birbirimizi
Prego monart aldım canim çok güzel hafif ve heryerden geçebiliyorum evde bile kızlar sıkılınca geziyoruz odalarda:)Kızlar ikiz bebek arabası olarak ne aldınız ben daha almadım da hangisini tavsiye edersiniz?
Hayırlı olsun bebislerin canim bende ikizlere tek bakıyorum ve birde 4 yaşında oğlum var allah bi şekilde yardım ediyo zamanla düzene giriyorlar benimkiler 7 aylık oldu oturmaya başladılar önüne oyuncak koyup oynatıyorum oyalanıyorlar tabi ben odadan çıkınca kıyamet kopuyo hep yanlarında durunca sorun yok baştan beri ikisini aynı anda emzirdim ikisi aynı anda emip uyursa sana zaman kaliyo biraz ayrı ayrı uğraştın mi vakit yetmiyoKızlar mrb ben 23 gun önce doğum yaptim ikizlerime tek bakıyorum çok zorlanıyorum ve anne sütü harici mama veriyorum doktor ole dedi yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sizler nasl besliyosunuz sütünüz yetiyormu zormuş gerçekten ikiz bakmak helede tek bakiyosan başarı ve sabır gerektiriyor benim kafam gitti gidicek cildirmaya az kaldısonraki aylarda bole zorluyormu bebisler bi ümit belki duzelir lermi diyorum gerçekten ikitanede oglum var onlarlada ilgilenmem gerekiyor sizler nasıl yapiyosunuz tavsiyeleriniz ihdiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?