2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Fazla değil mi ya?Serin mi yaşadığınız yer?

Değil aslında hataya yaşıyoruz küçükler die üşürler dedik ama
Canım ne kadar serin olursa vücutları o kadar rahat ediyorlar ben bunu tecrübe ettim,bunaltmayin bence yazık,sıcak memlekette yasiyormussunuz,gündüz badisiyle dursun geceleri ince pijama giydirirsin gece serin oluyorsa tabi.Doktorumuz üşusun ama asla terlemesin demisti.Zaten sıcağa hiç dayanamiyorlar,huysuzlaniyorlar uyumuyorlar,gündüz bizim hep citcitli badimiz var,gece sadece tek alt giydiriyorum ben.

Sıfır kolllu çıtçıtlı badi.tişört. uzun pijama çorap

Herkese iyi bayramlar...
Biz sadece bir anneanne gezmesi yapabildik.

sadace anne sütü olemi besliyosunuz peki
Çoğunluk anne sütü ara sıra kıza 60 cc mama veriyorum. Oda hergün bile değil. Oğlan mamayı sevmedi. Doktorda onu bile vermene gerek yok dedi ama bazan göğsün boş oluyor anlıyorum yetmeyeceğini ondan vermek istiyorum.

Ne güzel yazmışsın. Karnın tok altın kuru dur biraz demi. Ben de çok istiyorum böyle olmasını. Ben de çok zorlanıyorummm..Bi de okullar açılınca oğlanın okula gitmesi zorlayacak beni. 3. Sınıf ama okul uzakta servisi yok. Ben götürülen ikizleri komşuya bırakarak.sonra almaya gidicem....çok daha zor olacak.
Senin büyük bu sene okula başlayacak de mi.

Kızlar buraya çok giremiyorum instagram dan takipleşsek ya ikizleri merak ediyorum bilmiyorum yasakmı vermek ikizlerimin hesabı fraternal__twins benimki bitekbiciftannesi ekleyelim birbirimizi

nasil diktiniz sunger alip umas mi gecirdiniz acaba?
Yok canim internetten emzirme yastığı yapımı yazdım kumaş alıp kestim c şeklinde ama biraz büyükce kestim ikiz olduğu için sonra dikip bi kenardan elyaf doldurdum sonra o kenarıda diktim 7 aylık olduk hala kullanıyorum eşim bile dışarı çıkarken yanına alsaydın keşke ne güzel ikiside aynı anda emerdi diyo :)

Kızlar buraya çok giremiyorum instagram dan takipleşsek ya ikizleri merak ediyorum bilmiyorum yasakmı vermek ikizlerimin hesabı fraternal__twins benimki bitekbiciftannesi ekleyelim birbirimizi
Aaa Instagramda görmüştüm hesabını bilsem takip ederdim bende merak ediyorum valla aile gibi olduk burda

Hayırlı olsun bebislerin canim bende ikizlere tek bakıyorum ve birde 4 yaşında oğlum var allah bi şekilde yardım ediyo zamanla düzene giriyorlar benimkiler 7 aylık oldu oturmaya başladılar önüne oyuncak koyup oynatıyorum oyalanıyorlar tabi ben odadan çıkınca kıyamet kopuyo hep yanlarında durunca sorun yok baştan beri ikisini aynı anda emzirdim ikisi aynı anda emip uyursa sana zaman kaliyo biraz ayrı ayrı uğraştın mi vakit yetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…