- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #1.481
Bende öyle düşünüyorum işimi yapsınlar yeter ama öyle olmuyor malesef bizim aramız çok iyidir çok da iyi bakıyor bebeklere şüphem yok ama ben bakmak istiyorum çocuklarıma ztn onlar yüzünden mamaya bukadar alıştılar ilk haftalarda gece kucağından alıp mama yedirdiler doymuyor die sonuç ortada artık elimden geleni yapacağım inş iyi olurİnsanlara o rahatlığı vermeyeceksin mamada olsa alacaksın kendin besleyeceksin eğer gerçekten yardımcı olmak istiyorlarsa yemek yapıp temizliğimizi yapsınlar yeter bana.
:) evet canım Benimkilerde öyle ses çıkarıyor beslenmeden sonra tam gazları çıkmamış sa biz çok gülüyoruz bu sesleri nasıl çıkarıyorlar dieMerhabalar benim de 40 günlük ikiz bebeklerim war. Bebeklerim gece uykusun da tuaf sesler çıkarıyor. Doktor gaz sancısı geldiği için oluyordur dedi. Tabiri caizse at kişnemesi gibi sesler. Daha önce böyle bir durum yaşamış anişler war mı?
Evet canım benim kızımda tamda o at kişnemesi gibi çıkartıyordu.şimdi çok nafir yapıyor.bazen gaz bazende gülerken yakalıyordumMerhabalar benim de 40 günlük ikiz bebeklerim war. Bebeklerim gece uykusun da tuaf sesler çıkarıyor. Doktor gaz sancısı geldiği için oluyordur dedi. Tabiri caizse at kişnemesi gibi sesler. Daha önce böyle bir durum yaşamış anişler war mı?
Ayy insallah bende o haftalara gelirim bende 14 haftalıgımHepinize hayırlı olsun bebeklerinizi sağlıkla buyurun inşallah. Merak ettiğim bişey var cevaplardan iz çok sevinirim. Ben de 36 haftalık ikizlere hamileyim kaçinci haftada doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kiloydu?
Merhaba kızlar ikizlere hamileyim :)) sürpriz oldu tabii ... kaçıncı ayda Doğum yaptınız ? Çevremde hep 37 haftalıkken Doğum yapmış anneler var . Ayrıca agrılarda oluyor . Sizlere sorayım dedim
Ayy insallah bende o haftalara gelirim bende 14 haftalıgım
maşallah allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin. 37. hafta ikiz için gerçkten çok iyi bi hafta. ben tek yumuta ikizlerimi 34. haftada dünyaya getirdim. biri 1.5 diğeri 2.1 kilo doğdu. çok şükür ve maşallah ki tıbbi desteğe ( solunum, kan nakli vs.) gerek olmadı. kilo almaları için kuvezde tutuldular. şimdi 4 aylık oldular çok şükür.
38 haftalik doğum yaptim bebeklerim 3 ve 2900 doğdu cnmHepinize hayırlı olsun bebeklerinizi sağlıkla buyurun inşallah. Merak ettiğim bişey var cevaplardan iz çok sevinirim. Ben de 36 haftalık ikizlere hamileyim kaçinci haftada doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kiloydu?
Slm...1,5kg doğan şuan acaba kaç kg??bir de ne ile besliyorsunuzmaşallah allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin. 37. hafta ikiz için gerçkten çok iyi bi hafta. ben tek yumuta ikizlerimi 34. haftada dünyaya getirdim. biri 1.5 diğeri 2.1 kilo doğdu. çok şükür ve maşallah ki tıbbi desteğe ( solunum, kan nakli vs.) gerek olmadı. kilo almaları için kuvezde tutuldular. şimdi 4 aylık oldular çok şükür.
Slm...1,5kg doğan şuan acaba kaç kg??bir de ne ile besliyorsunuz
36+2 de doğum yaptım.normalde 37 de olacaktı ama gebelik zehirlenmesinden dolayı 5 gün önce oldu.1940 kızım oğlumda 3200 doğdular kızım 1 gün kuvezde kaldı.kızım normalde ultrasonda 2700 gözüküyordu süpriz oldu.Hepinize hayırlı olsun bebeklerinizi sağlıkla buyurun inşallah. Merak ettiğim bişey var cevaplardan iz çok sevinirim. Ben de 36 haftalık ikizlere hamileyim kaçinci haftada doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kiloydu?
İyi aksamlar yalnız bakacagım çokmu zor ikiz bakmak iki yaşında bırde kızım var kimsemde yok yardımcıBenim tecrübe ettiğim en önemli detay bebişleri aynı anda besleyip aynı anda uyutmak.. En başından itibaren buna alıştırınca rahat ediyor insan :)
38. Hafta da doğum yaptım. Biri 2250 biri 2850 gramdı.Hepinize hayırlı olsun bebeklerinizi sağlıkla buyurun inşallah. Merak ettiğim bişey var cevaplardan iz çok sevinirim. Ben de 36 haftalık ikizlere hamileyim kaçinci haftada doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kiloydu?
Ben de bi kaç gündür tek bakıyorum 2.5 aylıklar. Zor ama buna da alışacağız. İlk başlarda birileri olursa iyi oluyor. Gelen giden yemek falan ilgilenir. Bi de ilk başlarda aynı anda emzirmek için birilerinin yardımı gerekli.İyi aksamlar yalnız bakacagım çokmu zor ikiz bakmak iki yaşında bırde kızım var kimsemde yok yardımcı
Ben 0-3 almıştım. Biraz büyük oldu ama çok sorun olmadı. Hastane çıkışını 1 ay kullandık.Merhaba kızlar alışverişe çıkacam ikizlerim için sizce kaiyafetlerini hastane çıkışımı alıyım 3 aylık mi alıyım erken dogan bebislerde hemen toplaniyomu ne onerirsiniz
Haftan ilerdeyse 1 takım prematüre al yeter.yoksa 3 takım al bence.36+2 doktor 2700 dediği çocuk 1940 doğunca hiç prematüre almamıştım çok zorluk çektimMerhaba kızlar alışverişe çıkacam ikizlerim için sizce kaiyafetlerini hastane çıkışımı alıyım 3 aylık mi alıyım erken dogan bebislerde hemen toplaniyomu ne onerirsiniz
şu an 4500 oldu çok şükür canım.
süt ve golden goat mama veriyorum. geçen aya kadar da sütün içine eoprotin eklemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?